Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 918 069
  • 2 912
  •   1
Отговори
# 165
Така казвам аз бе! Laughing
 Ти няма да си от тези 20 %.Пък после ще черпиш пак фанта.
  bouquet

# 166
  • home!sweet home!
Така казвам аз бе! Laughing
 Ти няма да си от тези 20 %.Пък после ще черпиш пак фанта.
  bouquet

ok Hug

# 167
  • Linz
Мерси за инфото. Оства ми да се надявам, че тези странични явления са преходни.

# 168
Малко офф обаче  едно  време  като  получих  тахикардия  след  прегледи  къде  ли  не  ме  пратиха на  четвърти  километър Rolling Eyesтам   ми  изписаха  един  куп  хапчета които  не  пих  защото  пред  кабинета  се  запознах с  едно  момче  което  беше  от  година на  антидепресанти  и  кризите  му  продължаваха  със  същата  сила .Fanta  ми дава  някаква  надежда че  все  пак човек  може  и  да  се  излекува .

# 169
  • Linz
Малко офф обаче  едно  време  като  получих  тахикардия  след  прегледи  къде  ли  не  ме  пратиха на  четвърти  километър Rolling Eyesтам   ми  изписаха  един  куп  хапчета които  не  пих  защото  пред  кабинета  се  запознах с  едно  момче  което  беше  от  година на  антидепресанти  и  кризите  му  продължаваха  със  същата  сила .Fanta  ми дава  някаква  надежда че  все  пак човек  може  и  да  се  излекува .
Майка ми я изпратиха на 4-ти км. след диабетична кома. Състоянието й веднага се подобри. Както и моето де (аз получавах някакви пристъпи, за които така и не казах на психиатърката, но вече изчезнаха).

# 170
  • home!sweet home!

радвам се,че ти давам надежда!съветвам те да си вземеш антидепресанти и да се настроиш положително,че ще ти помогнат - занам колко безпомощно може да се чувства човек!в крайна сметка тези лекарства за това са създадени - да ни помогнат!Кураж и светли мисли  Hug

# 171
имам въпрос относно спирането на дуфалак.вече бях писала за проблема ми със запека на дъщеря ми.доста ни поизмъчи,но вече 5 дни си ака сама.спрях овесената водичка но с дуфалака незнам как да направя.давах по 5мл сутрин.дали спирането да е постепенно или да спра изведнъж newsm78тази сутрин й дадох само 2.5мл.благодаря предварително  bouquet

# 172
имам въпрос относно спирането на дуфалак.вече бях писала за проблема ми със запека на дъщеря ми.доста ни поизмъчи,но вече 5 дни си ака сама.спрях овесената водичка но с дуфалака незнам как да направя.давах по 5мл сутрин.дали спирането да е постепенно или да спра изведнъж newsm78тази сутрин й дадох само 2.5мл.благодаря предварително  bouquet

Не е необходимо да да се спира постепенно. Можете да го спрете веднага, но имайте едно две пакетчета на разположение. Ако друг път забележите втвърдяване на изпражненията или усилия за изхождане започнете го отрано за да не се мъчите с дни.

# 173
Цитат
съветвам те да си вземеш антидепресанти и да се настроиш положително,че ще ти помогнат

Ей такива сьвети не са хубави да се дават.Особено zа такива лекарства. Peace

# 174
  • home!sweet home!
Цитат
съветвам те да си вземеш антидепресанти и да се настроиш положително,че ще ти помогнат

Ей такива сьвети не са хубави да се дават.Особено zа такива лекарства. Peace

виж какво, ти си такъв критикар,че не знам сам как се понасяш!
съвета ми не е да ги взема по самоинициатива....но на теб няма да давам обяснения,защото се дразня от повелителния ти тон....
в крайна сметка щом си лекар, значи сигурно си чувал за ЛЕКАРСТВА /те лекуват/!Е,антидепресантите са лекарства за ДЕПРЕСИЯ........ясна ли съм!
Не твоето мнение е миродавно, а това на психиатри и психолози в случая,дано никога не разбереш от какво ме избавиха така омразните ти антидепресанти!!!!Спри да пишеш по моята тема, моля те,защото не казваш нищо креативно и полезно!

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 17:37 от fanta

# 175
Ей , няма да се карате.  Wink Малко ще се отклоня сега.
Макар че съм фармацевт съм строго против лекарствата - колкото се може по-малко да се дават и то по възможност да са с изяснен механизъм, а не лекарства с "механизмът на действие е неясен , смята се че ...".
Eто един начин да увеличите нивата на адреналина - ако сте в София идете в София ленд , на колелото , повъртете се малко.Не само адреналина ще се вдигне ами и серотонина.  afwitch  На сестра ми толкова и го вдигна че седмица не можа да спи. 
1countingsheep

# 176
Сега аз като шматка да задам един въпрос. Някой чувал ли е , или виждал ли е Омега 3 киселини (ейкозапантенова и докозахексенова) от планктон?!

# 177
Цитат
значи сигурно си чувал за ЛЕКАРСТВА /те лекуват/!Е,антидепресантите са лекарства за ДЕПРЕСИЯ........ясна ли съм

Не сьм те критикувал.Исках да ти помогна.За прьв пьт чувам,че лекарствата лекуват.Аz лично неzнам zа такива лекарства,ниЩо,че думата е с такьв корен...
Каzах ти,има и други методи,много по лесни и беzвредни,които могат да ти помогнат,но ти дори не попита zа тях.
Не мисли,4е не сьм иzпитал какво е паник атака или не сьм се сбльсквал с нея семейно.Знам от опит,че теzи сьстояния се лекуват и беz лекарства.Но днес пациента е по готов да гльтне едно хапче чудо и хоп,...да му мине проблема.За сьжаление не става.
Ако искаШ намери си алтернативи,ако ти харесва серопрама или други подобни ги пйи,не сьм те спрял,нито те критикувам.Опитах се да ти кажа,4е можеШ да се справиШ и беz тях.Млада си,жалко би било да гьлтаШ такива силни лекарства,които днес се иzписват zа "ами от нерви е,стрес и тн",когато не се намира при4ината или когато не се тьрси zадьлбо4ено.

С една сесия хипноzа може да откриеШ и премахнеШ проблема си.
Желая ти успехи,каквото и да реШиШ. Peace  bouquet

# 178
  • home!sweet home!
Цитат
значи сигурно си чувал за ЛЕКАРСТВА /те лекуват/!Е,антидепресантите са лекарства за ДЕПРЕСИЯ........ясна ли съм

Не сьм те критикувал.Исках да ти помогна.За прьв пьт чувам,че лекарствата лекуват.Аz лично неzнам zа такива лекарства,ниЩо,че думата е с такьв корен...
Каzах ти,има и други методи,много по лесни и беzвредни,които могат да ти помогнат,но ти дори не попита zа тях.
Не мисли,4е не сьм иzпитал какво е паник атака или не сьм се сбльсквал с нея семейно.Знам от опит,че теzи сьстояния се лекуват и беz лекарства.Но днес пациента е по готов да гльтне едно хапче чудо и хоп,...да му мине проблема.За сьжаление не става.
Ако искаШ намери си алтернативи,ако ти харесва серопрама или други подобни ги пйи,не сьм те спрял,нито те критикувам.Опитах се да ти кажа,4е можеШ да се справиШ и беz тях.Млада си,жалко би било да гьлтаШ такива силни лекарства,които днес се иzписват zа "ами от нерви е,стрес и тн",когато не се намира при4ината или когато не се тьрси zадьлбо4ено.

С една сесия хипноzа може да откриеШ и премахнеШ проблема си.
Желая ти успехи,каквото и да реШиШ. Peace  bouquet

сключвам мир с теб!
аз минах психотерапия и открих причините, но това стана след като започнах приема на сероксата, а тинали знаеш,че тези лекарства не се спират изведнъж, а трябва да се мине целия курс и да се намалят постепенно...........аз също не съм привърженик на химията, но тогава просто не издържах!това е

# 179
хайде сега отговорете и на моя въпрос  Confused

Общи условия

Активация на акаунт