"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 228
  • 814
  •   1
Отговори
# 630
Страхотна коса има прокурорката. Винаги погледа ми е в нея, когато тя е в кадър.

# 631
Аз съм със същата та не ѝ се впечатлявам толкова. Дървена игра и една превзетост, която много ме дразни. Особено когато беше премиерата май и всички бяха в зала и излизаха един по един на сцената, когато дойде нейният ред.. леле излиза Кралицата Rolling Eyes
Абсолютно смятам, че ако Бойко беше Мартин Христов сериалът щеше да е на още по-високо ниво и още по-успешен.
Но и така си е интригуващ. Музика, лафове(от Куката поне това-лафове), екшън, любов, хубави коли и.. мъже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
Гледайки излезлите след него сериали, наистина разбирам защо са успели да го продадат в толкова много страни.
За мястото на Мартин подходящ би бил и неговия колега, онзи, който играе в "Ол инклузив", даже и по-възрастния би направил добра роля, дето отказа да им бъде шеф.
Но вероятно точно дървената му игра прави филма да изглежда толкова естествено.

# 633
Според мен Саното би стоял много добре в ролята на Мартин.

# 634
  • ВАРНА
Първи сезон на Под прикритие тръгна по видео канала на Виваком Арена тв. - всяка събота и неделя от 19.00 часа и по втория канал Арена  Виваком +1 с един час закъснение от 20.00 часа всяка събота и неделя.

# 635
Линк към част от саундрака в този епизод:

https://www.youtube.com/watch?v=c_FTz9Zracg

# 636
Какво ще кажете за профайлърката? Ей много ми е антипатична тази жена и гласът ѝ.
А за Бойко какво ще кажете, докарва и ледени погледи и тон,въпреки бейбифейса?
Този, който измъчваха с онова нещо на главата е Калин Вельов, нали?
Христо Петков в този сериал директно си ме плаши Simple Smile

# 637
  • Велико Търново
И аз си помислих, че трябва да "дебна" финалните надписи за името на Калин Вельов, ама не знам дали ще го има, че му беше твърде кратко включването.
А Христо Петков прави много достоверен и пълнокръвен Рони. Ама те неговите герои са все такива.

# 638
Е,не мога да я възприема Силвия ,за мен си остава Кера.За първи път я видях в образа на Кера и тя толкова "пълнокръвен"го направи,че вече където и да я гледам виждам Кера със стиснатите устнички, рецитиране и вдървена игра . Помня,че тогава в темата обсъждаха,че в Под прикритие е направила добър образ,но...аз очевидно съм сгрешила, гледайки първо Пътят на честта.
Куката тази вечер ми беше много забавен 🙂,но самата серия ми дойде малко в повече брутална.
Моля някоя добра душа да сподели в спойлер какво ще стане с Попов.

# 639
Дама пика, мисля че е Калин.
Рени, трябвало е да я гледаш в Революцията, това е нейната роля и ѝ подхожда идеално. И като Кера нали я подигравахте, че не е, щото всички влюбени в нея, а тя просто няма физика на фатална жена и съответно не може и да го изиграе.
Мен си ми хареса серията, аз сега следя най вече Бойко и Йоанна, дойде тяхното време и са ми интересни много, че съм позабравила.
Скрит текст:
Попов доколкото помня излиза от затвора, живее в една каравана на морето и накрая се връща на работа или помагаше в разследванията, нещо такова.

# 640
  • Бургас
Христо Петков много го харесвам. Отиват му такива диви роли.
В новият сериал, който рекламират, май ще е ченге, ще видим. Нямам търпение.

Силвия Петкова много добре играе тук. На моментини мен ме дразни, но не обръщам внимание.

За Попов е точно написано, в спойлера.

Куката ме разсмя в началото на епизода,, Ако искаш, аз ще те опъна,, 😂

# 641
Дама пика, мисля че е Калин.
Рени, трябвало е да я гледаш в Революцията, това е нейната роля и ѝ подхожда идеално. И като Кера нали я подигравахте, че не е, щото всички влюбени в нея, а тя просто няма физика на фатална жена и съответно не може и да го изиграе.
Мен си ми хареса серията, аз сега следя най вече Бойко и Йоанна, дойде тяхното време и са ми интересни много, че съм позабравила.
Скрит текст:
Попов доколкото помня излиза от затвора, живее в една каравана на морето и накрая се връща на работа или помагаше в разследванията, нещо такова.
Благодаря за Попов.
А в Революцията сериала ли имаш предвид, защото съм го гледала, ама...пуста възраст,взех много да забравям 😁.

# 642
  • sf
Спойлеров въпрос:
Скрит текст:
Лъже ли ме паметта или Яна щеше да има афера с Куката?

# 643
Да, сериалът. Отвеяната учителка дето залиташе по окултизма, Димитрова ли беше Thinking
Петков е много добър актьор, но повече ми харесват красиви актьори Simple Smile
donsita, не те лъже паметта.

# 644
  • Бургас
Спойлеров въпрос:
Скрит текст:
Лъже ли ме паметта или Яна щеше да има афера с Куката?
Не те лъже.

Общи условия

Активация на акаунт