"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 150
  • 814
  •   1
Отговори
# 735
Ех, как ме е яд че утре свършва. Сега последните серии са толкова пълнокръвни, динамични действия и адреналин. Всичко вече е на живот и смърт. Не трябваше да свършва така Мартин и то от ръката на Ерол, но той не му остави избор. Марто съвсем откачи.
Обаче не се сещам какво става накрая с Ерол и Ния? Изобщо става ли нещо?

# 736
.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 07:49 от Шушон

# 737
  • sf
Пишете скрито, де, да му се не види!!!
Някои искаме изненада...

# 738
Стана ми кофти снощи за Мартин, когато отиде при Попов и на тръгване каза: „Баща ми беше прав, когато каза, че от мен нищо няма да стане“.
Безславен край за един иначе добър герой.

# 739
  • София
Въпреки слабата игра на Захариев, за мен голям гаф на сценаристите с умишленото и направо шокиращо съсипване на образа на Мартин в последния сезон.

# 740
Не е играл слабо, просто ролята му е на мафиот/полицай - дърво. От тая гледна точка се справя перфектно. И действия, и държание - пън. Още с любовта им със Съни, после със Зори - загубва ги, но не страда някак, ходи си на работа и това е. Колегите умират по негова вина, то се гневи само пофесионално, мъка за човека няма. Спи с психоложката - преди това няма милост и нежност и после няма милост, няма нежност, пън, дърво. Страшен е!
Жалко че и с Кера пак така го играеше, че не ми се доказва теорията.

# 741
Искаш да кажеш, че все роли на дървета му дават?

# 742
Какво стана с Мартин?

# 743
Не, но в тези се вживява най-много.

# 744
Ох, Попов как намери начин да му покаже, че знае!

# 745
  • София
Чак жал ми стана за Мартин, въпреки че бе некадърен ръководител и рискува живота на Ерол.
Създателите явно са искали да покажат как системата те скапва отвътре и не ти остава нищо друго освен да станеш отмъстител.
Но не го направиха като хората, а главния им герой не заслужаваше такава съдба. Честно казано не си спомням сериал в който създателите така брутално да са се саморазправаили с централния си герой...

# 746
Скрит текст:
Оцелява разбира се. Даже доколкото си спомням последния кадър в сериала бе с него. Как се 'подсмихна под мустак.' И от там спекулациите, както означава това по дяволите?! Колелото се завърта и той ще е новия Джаро? Човек от закона минал на тъмната страна или нещо друго?

Въобще не видях да се подсмихва, камо ли под мустак. А имаше и още един такъв коментар тук за финалната сцена. Аз не виждам нещо нередно.

# 747
Много се спекулираше за този поглед след като го излъчиха първия път. Всеки се хващаше за сламки, защото хората им се искаше да продължи сериала. За мен спря навреме.
Погледа на Ерол беше тъжен и празен. Изпълнил задачата си, но не беше щастлив. Беше започнал да се сближава с Иво, а изведнъж го предаде и нямаше щастие в него, а по скоро тъга.

# 748
  • Sofia
Ерол се гърчи ранен на носилката,а Попов го изправя да му благодари за изпълнената тайна мисия и го потупва по прясната рана от куршум 🤣

# 749
  • София
Да, аз бях от тези с погледа ама така ми е останало, отдавна го бях гледал. Сега го гледах пак и нямаше усмивка под мустак, просто навремето много изписахме за това шоу, страшно много. Ама в Замунда, не тук. То бяха фермани, то бяха спекулации, мани мани, това заедно с Игра на Тронове са най-дърпаните сериали в историята на Замунда.
Но определено имаше вътрешна борба в Ерол и когато бе застанал на кръстопътя, накъде да тръгне, да остане ли верен на клетвата си и пр. И Кръстанов много добре си изигра сцените.
Абе не знам, имаше все пак нещо в погледа, определено може да се тълкува и спори... Wink

Иначе силно завърши сериала, определено липсва и въпреки някои слабости и критики като цяло е номер 1 в модерната ни история. Аз не си спомням друг наш сериал на такова ниво. Може би само Дяволското гърло и разбира се Дървото на живота (особено сезон 1). Но тук имаше герои за които да ти пука, цветисти образи, станали част от родния ни фолклор, в смисъл шоуто придоби култов статут, кото не всеки го постига.
Ако сериалът бе на Нова или БТВ и бе излязъл в ерата на социалните мрежи щеше да почупи много рекорди, както и тук по брой теми и мнения за родна продукция. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт