"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 173
  • 814
  •   1
Отговори
# 495
Сега на трето гледане на сериала Вълев ми е повече от смешен. Не в добрият смисъл, даже смятам че играе слабо.
А озвучаването е мъка. Увеличиш, че да чуваш репликите на героите и след малко музиката те оглушава.

# 496
На мен пък ми харесват все повече. Идеално е заснет. Явно операторът им е много добър.

# 497
  • ВАРНА
Смешен е единствено Мартин - актьора му де....Ивайло Зхариев.

# 498
  • Бургас
Куката,голяма свалка направи на банкерката! Направо изби рибата!
Падам от смях,всеки път,щом го гледам! Уникален е!

А играта на Иво е трепач! Все едно в действителност е мафиот. Толкова добре си играе ролята!

# 499
  • ВАРНА
Цъ - Билалов се е слял направо с ролята си и пети сезон изгуби много с липсата му.

# 500
  • Бургас
О,да,Билалов също!

# 501
Озвучаването на българските филми по принцип е мъка. Може да има и изключения но не помня някой някога да е похвалил някое изключение. 
А дублажа на чуждите филми пък направо е трагедия. Не само когато добре мутирал глас дублира 6 годишно момченце. Те си декламират по един и същи начин във всичко което дублират.

# 502
Сега на трето гледане на сериала Вълев ми е повече от смешен. Не в добрият смисъл, даже смятам че играе слабо.
А озвучаването е мъка. Увеличиш, че да чуваш репликите на героите и след малко музиката те оглушава.
Вълев нито преди, нито сега харесвам играта или героя му. Добавям и Сано при него. А Захари, Билалов и Койна са страхотни.
Aз пък с озвучаването не съм имала проблем Grinning много рядко нещо не съм чувала на наши продукции като цяло.

Непонасям дублирани сериали и филми, според мен се губи много от това, а при комедиите като добавим и често несполучливия превод....убиват всякакъв хумор.

# 503
Вълев е особено нелеп в последните 2 сезона, където е и сценарист, изключително слаба игра и безсмислен персонаж.
Но пък съм приятно впечатлена от играта на Бойко Кръстанов, той и Захари Бахаров изнесоха последния сезон.

# 504
Миналата година започнах сериала, а тази ще изгледам 3-ти сезон повторно с тези програмни тв схеми Smiley
И преди се смях, но сега направо се чудя как са допуснали тази невероятно нелепа до комичност сцена с ранените и виещи Мартин и Тихомир, возени от Куката.
И след 10 минути се появяват Билалов и Койна в сцена, от която настръхваш и емоциите бушуват, а беее перфектни и двамата!
Все едно гледам невероятни актьори-титани и ученици в училищен състав. Разликата е просто смазваща.

# 505
  • София
Сцената с виещите в колата бе наистина потресаващо зле. Grinning

# 506
  • ВАРНА
То си е потресаваща подигравка по-скоро   да си тръгнеш със счупена ръка след канонада от стотици куршуми от АК 47  -   за дамите  това е автомат Калашников.

# 507
То си е потресаваща подигравка по-скоро   да си тръгнеш със счупена ръка след канонада от стотици куршуми от АК 47  -   за дамите  това е автомат Калашников.
O, и дамите се чудим как професионален наемен убиец с автомат не успява да уцели стадо мишени. Grin

# 508
Стига де, Косъмчето е страхотен!

# 509
Сцените със стрелянето по близнаците и Мартин и после това в колата са едни от най-слабите и недомислени сцени в целия сериал. А няколко минути преди нелепата престрелка гледаме една от най-силните моменти на разрива межди Иво Андонов и Куката. Наситена, емоционална и пълна с напрежение сцена. А малко след това правят на решето 3 ма човека с по 100 точни попадение и накрая от тях двама скочиха и едва ли не си тръгнаха от там. Все едно различни сериали гледахме.

Общи условия

Активация на акаунт