"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 183
  • 814
  •   1
Отговори
# 510
Отново гледам този сериал, въпреки че го знам почти наизуст Grinning Зачудих се - има ли шанс да направят още един сезон? Thinking

# 511
  • ВАРНА
Няма шанс в близките 5 години минимум и евентуално след 5 години с друг режшсьор-продуцент....Д.Митовски и Гочев   фалираха и за капак се скараха...отделно и сегашния шеф на БНТ  - обяви че не желае сериала - заради парокаса най-гледания сериална БНТ  и въобще български от 40 години и продаден в 55-60 държави и чак в Бразилия  да донесе.....загуби за няколко милиона 

# 512
Отново гледам този сериал, въпреки че го знам почти наизуст Grinning Зачудих се - има ли шанс да направят още един сезон? Thinking
ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕР! Отговарям само на Telesilla:
Скрит текст:
Кой да играе в още един сезон като всички са убити накрая. Stuck Out Tongue Winking Eye

Защо е донесъл загуби за няколко милиона!?

# 513
Да бе, защо загуби като се продаде в толкова държави?
Сцените с Мартин до една са комични. Как ме развеселява този човек. Че всичко друго е... много смърт.

# 514
  • Бургас
И на мен ми е чудно,как ще са на загуба?

# 515
Нали имаше някакви скандали, че са взимали нереално огромни суми за заснемане на епизод или нещо подобно... не помня точно.

# 516
Имам някакъв спомен, че се говореше, че всеки епизод струва 200 хил., а това за нашите мащаби си е стабилна сума. Но пък в същото време имаха доста спонсори, а и продажбата в над 100 страни трябва да е върнала инвестицията и да са доста на плюс. Е, да, за всеки "на печалба" значи нещо различно Grinning, ама  не вярвам да са на минус със сигурност.

# 517
  • София
БНТ не се и гледа толкова. Далеч са от Нова и БТВ
Ето факт, когато го завъртяха за първи път по Нова, много потребители от Бг мама писаха, че не са го гледали.
Но си спомням, че шоуто почупи рекорди по тегления и коментари в Замунда. Ама то от това не се печели...

# 518
  • София
Аз имам спомен, че те го бяха продали на чуждестранна компания, която вече го е пуснала в много други държави. Така че може би не са го продали на добра цена, не са очаквали, че ще има успех и в чужбина.

# 519
Аз пък имам някакъв спомен, че не бяха плащали заплати на актьори ама не помня за този сериал ли беше или за Революцията. Но е факт, че тази фирма създаде едни от най-добрите сериали в България и след тях, няма вече сериали които да изглеждат и да вълнуват като "Под Прикритие" и "Стъклен дом". Даже си мислех, че след тях ще излетим, пък ние дадохме назад.

# 520
  • ВАРНА
Бъркаш се. 

Под Прикритие е на "Камера" - продуцетската компания на Димитър Митовски Гочев...
Стъклен Дом е на Маги Халваджиян.

Питайте Кошлуков - как е възможно най-касовия сериал продаван в и извън Европа да е на загуба накрая.

# 521
Бъркаш се. 

Под Прикритие е на "Камера" - продуцетската компания на Димитър Митовски Гочев...
Стъклен Дом е на Маги Халваджиян.

Питайте Кошлуков - как е възможно най-касовия сериал продаван в и извън Европа да е на загуба накрая.

Грам не се бъркам.
А и като допълнение Кошлуков нямаше нищо общо с БНТ когато се правеше "Под Прикритие".

# 522
  • София
"Седем часа разлика" беше на Маги.

# 523
ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕР! Отговарям само на Telesilla:
Скрит текст:
Кой да играе в още един сезон като всички са убити накрая. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отговор на скрития отговор. Да се чете само от който е видял горния отговор.
Скрит текст:
Който е гледал сериала "Готам" знае, че това въобще, ама въобще не е проблем.   Simple Smile

# 524
И понеже сериалът е бил яко на загуба и на никого не са плащали заплати, затова заснеха цели пет сезона.

БНТ учудващо за мен обаче пусна някои много добри български сериали - освен за "Под прикритие" се сещам и за "Денят на бащата".

Общи условия

Активация на акаунт