"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 166
  • 814
  •   1
Отговори
# 525
Да,факт е,че БНТ не е от гледаните телевизии сред младите.Аз редовно следя програмата, защото поне не дават едни и същи филми,като по Нова и другите тв.Бях много впечатлена от Денят на бащата,а повечето ми познати,които са фенове на бг сериалите,дори не са чували за него.
По темата: може да са само клюки,но преди съм чела,че обмислят нов сезон.Сега като написах в Гугъл ,излязохя няколко статии по темата,но може би ситуацията се е променила и са се отказали.Дори пише,че филм обмислят.Не давам линкове, защото може да има спойлери в статиите,не ги четох подробно.

# 526
  • ВАРНА
2017г. се дрънкаше много за продължение и с филми...отдавна стана ясно че няма шанс за продължение....пък и сега с пандемията...никой няма да тръгне такъв скъп сериал или филмово продължение....евентуално може да се раздвижи нещо 2023 г.

НО и едва ли ще е толкова интересно при положение че ги няма най-големите звезди Джаро....

# 527
За първи път следя сериала и имам една молба. Много ми е напрегнато за Мартин и ако, някой от вас има време и желание да ми отговори, какво ще стане с него. Нямам нерви да чакам.Rolling Eyes Или на лично или в скрит текст.

# 528
  • София
Скрит текст:
В края на последния пети сезон, Ерол (нов герой от четвърти сезон, който ще играе главната и ключова роля в сезон 5) го убива, след като Мартинчо съвсем изперкал вече от многото загуби решава да се прави на камикадзе и да взриви самолета с Иво и Ния.
Тъп край за един слабо изигран герой.

# 529
Благодаря!

# 530
А аз така и не разбрах (пиша в скрит текст, защото се оказа, че не всички са гледали сериала), ...

Скрит текст:
... Ерол в края на пети сезон оцелява или не?

Също, играта на Ивайло Захариев ми хареса в пети сезон и точно си помислих - "това дърво се научи да играе" - те взеха че го свитнаха.

# 531
  • София
Скрит текст:
Оцелява разбира се. Даже доколкото си спомням последния кадър в сериала бе с него. Как се 'подсмихна под мустак.' И от там спекулациите, както означава това по дяволите?! Колелото се завърта и той ще е новия Джаро? Човек от закона минал на тъмната страна или нещо друго?

# 532
  • ВАРНА
Да - така и завърши пети сезон с.... 
Скрит текст:
прегръдката между лукаво ухиления Ерол и Попов.

# 533
Тази вечер започва четвърти сезон. Колко епизода са?

# 534
Тази вечер започва четвърти сезон. Колко епизода са?

12. Всеки от петте сезона е по толкова.

# 535
Обаче съм очарована от Билалов и Я.Бахаров как говорят турски.А Шопов и Захариев как сричаха сръбски в Южен вятър направо бяха смешни.
Йоана тук не ме дразни носът ѝ(че много го коментирахме в Братя), явно е успешно гримирана. А и ролята ѝ отива и се справя добре, (по спомен) тепърва ще я видим.

# 536
  • София
Обаче съм очарована от Билалов и Я.Бахаров как говорят турски.А Шопов и Захариев как сричаха сръбски в Южен вятър направо бяха смешни.
Йоана тук не ме дразни носът ѝ(че много го коментирахме в Братя), явно е успешно гримирана. А и ролята ѝ отива и се справя добре, (по спомен) тепърва ще я видим.
Нормално, езика им е майчин.

# 537
О да, забравих за майката на Бахаров. А Билалов и той ли има някаква връзка с комшиите?

# 538
О да, забравих за майката на Бахаров. А Билалов и той ли има някаква връзка с комшиите?
Учил го бил:  https://www.24chasa.bg/Article/3215799

# 539
  • ВАРНА

Може би има значение и че е по-малка в Под прикритие - септември 2013 г. е снощната серия....
Братя края на 2019 г....шест години по-малка е все пак.
А ако се сравнява пък днес как изглежда - след 8 години...много разлики може да се открият...вече и майка.

Общи условия

Активация на акаунт