"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 272
  • 814
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На Мартин сякаш най-много му отиваше със Съни. Ама тя Милянова стоеше добре и с Иво и с Джаро. Сякаш е създадена за такива сцени. Докато Захариев си е дръвце за жалост.

# 676
На Мартин сякаш най-много му отиваше със Съни. Ама тя Милянова стоеше добре и с Иво и с Джаро. Сякаш е създадена за такива сцени. Докато Захариев си е дръвце за жалост.

Ама пък е чаровен!
Вярно малко му куца играта, ама е симпатичен на външен вид.

# 677
Не малко, много му куца, но добре че е хубав.
Напълниха ми душата Ерол и Ния. И сега"а за това довечера?" Grinning
А също и играта на Захари, много го бива.
Музиката е страхотна в този епизод.
Е тук в този момент адски го намразих Мартин.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 22:05 от Вив*

# 678
  • София
Мартин тъпото, познавате ли го?
Малоумник.

# 679
Ох, пак се вбесих като го гледах. Мартин е толкова тъпо същество, че няма на къде. На Попов му беше важен Джаро, но никога не би жертвал така Мартин. Докато на този не му пука за Ерол. Ууу, че се ядосах.

# 680
За пореден път се убеждавам,че този сериал 30 процента го прави музиката.Подбрана е много добре.
Иво...Иво...все се чудя,толкова ли добре играе или си е такава гад по принцип.В предишния епизод нещо си говореха за приятелката му и той каза нещо от сорта ,че влизал ...абе не помня точно,но беше много гадно и някак си Захари го виждам в тази роля,на гадняр и в живота.
А този, съдружника му,с перуката,много ми харесва как играе.

# 681
Мартин тъпото, познавате ли го?
Малоумник.
Мартин тъпото или Ивайло дървото, все е зле Joy

# 682

А този, съдружника му,с перуката,много ми харесва как играе.

Това е №1 от "Връзки". Много е добър и в двете роли!

# 683
Димитър Баненкин е Сандов.

Във Връзки играе Николай Ишков, тук беше в ролята на футболния шеф с уредените мачове.

# 684
Този - Перуката май играеше в Скъпи наследници, не го харесвам като актьор и мъж.
А Ишков е Слънце, голям любимец. Чакам го с нетърпение в Съни Бийч.

# 685
Ох, пак се вбесих като го гледах. Мартин е толкова тъпо същество, че няма на къде. На Попов му беше важен Джаро, но никога не би жертвал така Мартин. Докато на този не му пука за Ерол. Ууу, че се ядосах.

Eй така се потресохме снощи в нас, тук сценаристите са за убиване, направо съсипват образа.

Ния-Йоанна беше много хубава в колата като се засякоха с Ерол. Направо красива ми се видя Йоанна, но аз си я харесвам, точно заради по "нестандартната" визия. И любовната сцена им се получи.

# 686
  • ВАРНА
Да напомня  който милее за първи сезон и е абонат на Виваком -  
довечера в 19 часа ще има епизод от първи сезон по канала на Виваком - Арена тв.
Всяка събота вечер от 19 часа по Арена тв  и от 20 часа по Арена тв. +1.

# 687

По-нататък ядосването става още повече Wink

# 688

По-нататък ядосването става още повече Wink

Знам, гледала съм го. Но това не пречи да ме ядосва. Знам, че е логично образа на Мартин донякъде да деградира заради всичко през което мина, но според мен малко прекалиха сценаристите.

# 689
Наистина има някои недомислици - не го наказват заради нахлуването в завода, не го наказват и заради лъжата, че шефа е разрешил нахлуването?!?!? Но пък като им носи напоената риза - ц, не щем да знаем...
Мартин само търчи насам-натам, бърза да хване Иво, ама той е бил с него и знае опасностите и навиците, някак го представят като паднал от небето и понятие си няма.

Общи условия

Активация на акаунт