Елси бързо оздравяване. Аз точно заради това не пускам баткото на детска. Въпреки, че не ходи малката пт 1 месец има сополи. Един ден много киха и изкарва сополи и после няколко не. Слагах какво ли не и не минават. Вчера пуснахме кръвните изследвания и урината на 6м. и ми направи впечатление снощи в резултатите СУЕ 2, което трябва да показва, че не е болна и явно ще са зъбите. Баткото първото зъбче така с много сополи го изкара май и бебка ще е така. Покрай тези изследвания пуснахме и изследване за алергии да видя дали има нещо към млякото, а и към други неща. Пуснах микробиология на акото понеже има едни зелени нишки понякога.
Пуснах и носен секрет. Милата източиха й кръвта в 3 епруветки взеха за да има достатъчно за всичко. Обаче тя изобщо не разбра какво става даже гукаше на лаборантката докато и "източва" кръвта. И лаборантката беше много щастлива и казва" за първи път ми се случва бебе да ми гука докато му взимам кръв".
Аз яке уж си купих преди 2 месеца ама нещо ми стяга на гърдите въпреки, че вече не кърмя.
Никакъв интерес, само чисто отвращение. Даже му се гади, все едно ще повърне
Нищо не изяжда фактически, всичко се плюе. Та се чудя дали да го мъча днес пак
много ми е кофти като го гледам, че му е противно.