Елси бързо оздравяване. Аз точно заради това не пускам баткото на детска. Въпреки, че не ходи малката пт 1 месец има сополи. Един ден много киха и изкарва сополи и после няколко не. Слагах какво ли не и не минават. Вчера пуснахме кръвните изследвания и урината на 6м. и ми направи впечатление снощи в резултатите СУЕ 2, което трябва да показва, че не е болна и явно ще са зъбите. Баткото първото зъбче така с много сополи го изкара май и бебка ще е така. Покрай тези изследвания пуснахме и изследване за алергии да видя дали има нещо към млякото, а и към други неща. Пуснах микробиология на акото понеже има едни зелени нишки понякога.
Пуснах и носен секрет. Милата източиха й кръвта в 3 епруветки взеха за да има достатъчно за всичко. Обаче тя изобщо не разбра какво става даже гукаше на лаборантката докато и "източва" кръвта. И лаборантката беше много щастлива и казва" за първи път ми се случва бебе да ми гука докато му взимам кръв".
Аз яке уж си купих преди 2 месеца ама нещо ми стяга на гърдите въпреки, че вече не кърмя.