МАЙското дете се стяга за море! (73)

• 9 759
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Привет! Hug
Както вече Сиска е писала - днес се засякохме съвсем случайно в морката градина. PartyВървим си ние и изведнъж насреща много позната мама-поглеждам нея,после детето в количката и веднага ги познах. LaughingНа това му се вика чиста случайност.На живо Дени е още по-голям чаровник. Heart Eyes
Катка, от все сърце желая на Ава скорошно оздравяване! Praynig

# 31
  • Му Кинд Оф Плаце
Бисерина, отбелязала съм те и да знаеш-мрежата ми ще те следи, кога стъпиш на територията на град Варна (не съм си заредила емотикон, ама нещо, дето гледа с бинокъл и следи)
Сиска, да си почивате и да си плажувате пожелавам.
Мойто супруг, ако не ни мине котка път, си е напланувал седмица в средата на август (07-11.08)и май ще ходим към Синеморец.  Thinking
Тоз Филип ще го правя или археолог, или копач-днес се разходи по нервите ми, защото след плажните си увеселения вчера и онзи ден, в градината се тупна по средата на пръста, седна и се овъргаля целия като прасе. Копа, рови, пресява, доби основно кафеникав вид, а аз стоически отстрани се учех на търпение. Смея да кажа, че съм героиня  bowuu Успя да изкопае един корен, намери си кърпичка  Sick, опита как са на вкус камъните, след като го извадих от кочинката, която си бешше заформил, отиде да бърше с ръка стълбите на аквариума.

# 32
майчета,
ако подкрепяте кърменето като цяло, може да се включите в това отворено писмо в подкрепа на кърменето, разбира се, ако вече не сте го направили  Wink

според мен каузата е добра  Hug

# 33
Благодаря ви за пожеланията  bouquet

Дребното е на Цефзил, не яде нищо освен АМ и солети, пие много вода. По цяла нощ бофука, а как и хъркат гърдите... косата ми се изправя!

Бисерина
, някъде около Златни пясъци е Аладжа манастир- издълбан е в скала, ако не сте ходили може да го посетите.
Като забременях ходихме на мидената ферма (препоръчаха ни я приятели) но останах много разочарована. Един час чакахме за меню, оказа се, че масата трябвало да е резервирана, а нямаше къде другаде да седнем. Така и не се добрахме до сервитьор да поръчаме и след час и половина им теглихме една майна и си тръгнахме по супер разбития път. Май сме единствените недоволни ама скоро никой не ме е ядосвал така.

Малейна, много хубаво сте решили да си почивате сами. Ние с мъжът замисляме нещо подобно и се надяваме  да стане наесен Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 23:09 от КатКа

# 34
  • Му Кинд Оф Плаце
Катка, пътят вече е прокаран, не е онази страхотия  Mr. Green А обслужването си е типично за региона- с тежест и достолепие, цените са солени, но пък има миди   chef
Дано се оправяте бързо  Praynig

# 35
  • Bristol
Привет от родна земя, момичета  Hug
Аз си ви чета редовно, но нямах много време за писане. Последните две седмици преди да тръгнем станах  Crazy Първата оправях къщата и тичах по задачи, а втората една приятелка дойде от БГ и я развеждах из Бристол и околностите.
Петък и събота бях в Лондон с децата. Нямам думи Heart Eyes Беше прекрасно и за моя изненада Жорко и Ели въобще не ми бяха проблем. С Жорко най-много ни хареса посещението на театър в Лондон. На мен ми допаднаха и дългите разходки из града, но той никак не си падна по тях  Rolling Eyes Малката беше почти перфектна. Докато бяхме на театър две приятелки я гледаха и въобще не ме е търсила, но и не заспала. Чак като се прибрахме в хотела към полунощ заспа и то в нашето легло, в кошарката пищеше  Confused
Сега релаксирам у нас, обаче се и поизнервих днес. Квартала се е превърнал в строителна площадка, шум и прахоляк. Днес точно за мой късмет изливаха основите на една сграда до нас. С нетърпение чакам да отидем на морето, дано там е по-спокойно.

# 36
  • Бургас
Здравейте мами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз карам по две смяни /една на работа и една с детето/ не ми остава време да седна пред компа. Телевизия не съм гледала от... непомня кога. Вече си нямам бебче, а едно малко човече дето разбира всчко. Вчера изкарахме 5тия зъб с 38,3 температура. 6-тия е напът.
Този уикенд поразпуснах. Плажче, Какао бийч на Метрополис. Маниии кеф. Сестричката ми си е в БГ и голямо миткосване пада.
За мой голям срам съм водила Румико само 2 пъти на плаж. Много се кефи и много кротичко си играе на пясъка. и в морето голям кеф. Рита с крачета, все едно плува Simple Smile))
ще се върна да почета докат не се е сабудила
 Heart Eyes

# 37
здравейте момичета Simple Smile не съм ви чела от цяла вечност, за писане да не говорим... дано някой се сеща коя съм изобщо  Blush
Ние с татито се завърнахме от Турция онзи ден, цяла една седмица без малката направо ми се видя вечност... но като изключим това, почивката беше чудесна, хубаво време,  чудесен хотел.. с две думи - добре изкарахме. Ако всичко върви според плановете, началото на септември може да отидем към Приморско тогава обезателно ще вземем Зори с нас!
За статистиката - днес бяхме на консултация - принцесата е наддала с няколко грама... сега е 10кг. и 750 гр. и 81,5 cm.
Тези няколко дена съм отпуска още и ше съм по цял ден с малчо Simple Smile Та, в този ред на мисли, ако някоя от Младостките мами през деня идва към граинката на 26-ти блок - свиркайте, много ще се радвам да се видим.
поздрави на всички - за пропуснатите празници, аз отивам да чета какво сте писали Wink

# 38
Франзела,с две ръце препоръчвам Синеморец Simple Smile.Природата е страхотна и я няма онази навалица както навсякъде по Черноморието,друг плюс е че и цените са сносни Peace.Мери,добре завърнала се в Родината!Иви, пу  Mr. Green заплюта е момата вече,и един язовир зестра ще хвърлим Joy. Сиска,ама е много гадно на морето нали?! Tired Face

# 39
Шуша, стига бе, как да не те помним. Браво за хубавото изкарване!

Поредният екшън с приспиване от нас. Тактиката ми - оставям я в креватчето, лягам на спалнята и чета. Снощи порита така около 30 минути, разгледа си обстойно патетата по матрака, след като обърна леглото с главата надолу, и накрая отегчена заспа. Днес реших обаче да застана в другия край на спалнята, с гръб към нея, отначало си играеше, после й доскуча и като ревна, айде пак истерия, пък се кърмихме, пък после легнах по-близо до нея и накрая след час и 10 мин. борба заспа. Не знам как ще я караме така... но твърдо съм решила да я уча да заспива без да й говоря и без да я приспивам - просто да си седя в стаята. Защото в яслата никой няма да я държи за ръчичка. Оф, яслата, а дори още не сме подали молба, много сме несериозни. Уж връзки, ама да видим....

Иначе - ние все по-често излизаме без количка. Взимаме автобус за една спирка (в началото ревеше вътре, сега започна да й става интересно), той е на точен час, лошото е, че е селски и е през час, слизаме в парка, прекосяваме го надлъж и нашир и пак с автобус се връщаме. Така губя от фитнес по баира, но пък вчера в 12:30 се изпържихме с количката в най-голямото слънце (такава жега е тук, а като знам, че е по-хладно от София, просто не мога да си представя там какво е). Айде аз как да е, но ме  е страх да не я претопля. А в парка е рахат.
Въобще тук откъм зеленина е супер.

На кафето, където ходим, както съм споменавала, има 2 пързалки и къщичка - от тези на Чико. Е, Теа се научи да се качва сама на голямата пързалка, която е около 1.50 висока, много е удобна. Още се чуди малко дали да се пусне сама, но след като я подканя, се пуска. Днес се извъртяхме на тази пързалка сигурно 30 пъти един след друг. Голяма забава.
пак ферман от мен

# 40
  • Варна
Добре дошла на Мери.
Приятно изкарване на морето на Бисерина и Сиска.
Бисерина, ако имаш време като идваш във Варна се обади.
Тъй като казаха, че ще теглят и мерят Иво на 1г и 3 м не знам в момента колко тежи и дали е порасъл, но тъй като го гледам май не е мръднал.
От днес Ивчо е на кухня, то трябваше от вчера ама поради липса на координации с татито вчера той не отишъл да я вземе и така. Нещо не е впечатлен.
 Да "похваля" моя син, че не яде ако няма телевизор на среща му. А от известно време насам яде само като гледа бебе Бетховен. Само дето вече не мога да го понасям това филмче Sick.
Така че много ви моля, ако някой знае от къде мога да сваля и други филмчета от тези на бебе-айнщайн да казва, че да разнообразим репертоара, иначе съвсем ще  smile3511.
Мартеа, стискам ти палци по скоро да излизат зъбите на Теа. На Иво му избиха два нови зъба и изведнъж се кротна. Пак взехме да се кърмим 4 пъти на денонощие и даже взе и да не ме търси през деня, когато е зает с нещо.
Май ще взема и аз да пробвам да видим дали Иво ще удобри душа, само дето хич не е любител на поливането по главата, почва да пищи и да се мята.

# 41
Мартеа, ами не става ли да легнете и двете на спалнята, ти да си четеш или гледаш ТВ, пък тя да беснее докато заспи. Аз така правя с Момчил, накрая като заспи уморен, го пренасям в неговия креват  Mr. Green
Шуша, помним те, даже днес си мислех че не си се включвала отдавна, а то на почивка сте били  Simple Smile Колкото до идването до  бл.26 - ще ми се ама едва ли, че е доста далече. Аз обичам да "маам гащи" и го правя редовно, ама чак дотам и в тая жега - тц  Naughty
Meри, добре пристигнала у родната страна  Simple Smile 
КаТка, скорошно оздравяване на принцесата  Heart Eyes
Деспина, "бейбитата" ги има в arena.bg, може и в data.bg да видиш. Ние пък нещо не ги Аресваме  Thinking

# 42
Драсти уааа,чета,чета...викам чакай да взема и аз да се включа пряко,начи,тъй начи..и нийй  се къпем в банята отдавна,щото ни мъй срам да кажа,че ми беше додяло да мъкна корита,кофи,патки и всяква друга посуда за къпане,и въз основа на елементите на мързел и няколко други мои пороци,пък и тя вече у копанята не се събираше де..та и нея у банята,сяда в един болшой леген,аз поливам,баща й търка.А за теглото ни ние май сме поотслабнали,щото онзи ми ти ден я сложих на кантара на една бензиностанция дето теглят бутилките с газта и ми излезе 11.200 с куфража/с дрехи,обувки и прилично напикан памперс/,а бяхме 11.300 на голо по едно време,ма те спират ли се малки бесове.Ъъъгси,къде бе душа кат на баба цикъла изчезна,то работа,работа ма я са виж за 2 месеца колко пъти си писала-наведи се и се изчерви веднага,Шушка-душка,ко става в южната ни съседка,за мен питаха ли? Mr. GreenДа ида и аз да се самонакажа с една Анталия или Кушадъсъ,ей тъй дет не слушам,пък нека мийй зле.А пък нейно Злобородие като повдигна реч за книжките"100 национални туристически обекта"се сетих,че мойта има само един печат и то от Царевец,нали ми е наръки LaughingУУу цели 3 отговора-бравос ба,та Мартеа като загатна за пързалки,мойта маймуна също като твойта се катери по пързалки,но вчера като се нахендри на едно много високо пързалкоподобно,само че от двете страни му направили стълби,не стъпала,а заковани летви и това ми ти нещо е около 2 метра щото,аз съм 1.80 и с протегнати ръце не можах да я докопам..та половин час й се молих да дойде,че да я хвана,ма то а на единия край бяга,а на другия и аз съответно правя отдолу тегели и мърморя като обран поп,ма предаде се де.Деспина ние пък винаги ядем с една рулетка в ръцете,вие поне се образовате с ТВ.Мартеа засенчих те със глупостоизлиянията си Mr. Green

# 43
Ехооооо,и ние сме в България вече Hug
пътувахме долу горе добре,малкият проспа половината полет,сега вилнее с пълна сила,ще се вкл/чвам по нататък.
Поздрави на всички Wink

# 44
  • Варна
Кики, добре дошла и на теб.
Пателина, пробвах да се регистрирам в арена ама иска покана от регистриран потребител, а аз не познавам някого, който да е регистриран там.
Павлина, само като си те представя как и се молиш под катерушката на твоята беладжийка и  Joy. Извинявай на чужд гръб нали знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт