Както вече Сиска е писала - днес се засякохме съвсем случайно в морката градина.
Вървим си ние и изведнъж насреща много позната мама-поглеждам нея,после детето в количката и веднага ги познах. 
Катка, от все сърце желая на Ава скорошно оздравяване!

Вървим си ние и изведнъж насреща много позната мама-поглеждам нея,после детето в количката и веднага ги познах. 

Успя да изкопае един корен, намери си кърпичка
, опита как са на вкус камъните, след като го извадих от кочинката, която си бешше заформил, отиде да бърше с ръка стълбите на аквариума. 

Първата оправях къщата и тичах по задачи, а втората една приятелка дойде от БГ и я развеждах из Бристол и околностите.
Беше прекрасно и за моя изненада Жорко и Ели въобще не ми бяха проблем. С Жорко най-много ни хареса посещението на театър в Лондон. На мен ми допаднаха и дългите разходки из града, но той никак не си падна по тях

))
не съм ви чела от цяла вечност, за писане да не говорим... дано някой се сеща коя съм изобщо 
Та, в този ред на мисли, ако някоя от Младостките мами през деня идва към граинката на 26-ти блок - свиркайте, много ще се радвам да се видим.
.Природата е страхотна и я няма онази навалица както навсякъде по Черноморието,друг плюс е че и цените са сносни
.Мери,добре завърнала се в Родината!Иви, пу
. Сиска,ама е много гадно на морето нали?!
.
.
Колкото до идването до бл.26 - ще ми се ама едва ли, че е доста далече. Аз обичам да "маам гащи" и го правя редовно, ама чак дотам и в тая жега - тц 

. Извинявай на чужд гръб нали знаеш.