Търся електронна книга - 26

• 75 417
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Исках да попитам дали някой има книгите от поредицата Дъблин стрийт на Саманта Йънг. Моля да ми ги изпратите на имейл shtily@abv.bg
Също искам да попитам има ли други  нейни книги които са издадени и ги има в електронен вариант.

Дъблин стрийт и други
https://www.rulit.me/author/young-samantha

Благодаря

# 106
Може ли и на мен някой да ми изпрати "180 секунди" на Джесика Парк?
 yanakieva_eu@abv.bg

# 107
Здравейте, търся книгата атомни навици на Джеймс Клиър. ще съм благодарна, ако някой ми я изпрати Simple Smile

# 108
  • Sofia
Може ли и на мен някой да ми изпрати "180 секунди" на Джесика Парк?
 yanakieva_eu@abv.bg

Изпратих я 😁

# 109
Здравейте, може ли да ми изпратите някоя от книгите Дневникът на един дръндьо. В читанка ги има, но този формат не ме устройва
Скрит текст:

# 110
Здравейте, може ли да ми изпратите някоя от книгите Дневникът на един дръндьо. В читанка ги има, но този формат не ме устройва
Скрит текст:
И аз моля за тях.
Опитах да конвентирам техния формат, но не успях.

mds777@abv.bg

# 111
  • на едно прекрасно място
krasssy, Margaritka_2014 - имате поща
Благодаря 🌹

# 112
  • София
Скрит текст:
И аз моля за тях.
Опитах да конвентирам техния формат, но не успях.

mds777@abv.bg
Конвертиране online на формат .djvu към .pdf - ТУК

# 113
NumLock, благодаря, успях !

# 114
  • близо под тепетата
Знаете ли дали 4 и 5 книга на Хакерът са преведени? Не ги намерих, но все пак да попитам, преди да започна самоизмъчването с тях на английски Simple Smile

# 115
Търся книгата 5: Красива тайна - Кристина Лорен в pdf. В readbg са само 3 страници. Ако може някой да ми каже от къде да я сваля или да ми я прати на  mal1na@mail.bg тенк ю

# 116
Търся книгата 5: Красива тайна - Кристина Лорен в pdf. В readbg са само 3 страници. Ако може някой да ми каже от къде да я сваля или да ми я прати на  mal1na@mail.bg тенк ю
Пратих в пдф, това имам

# 117
  • близо под тепетата
Пратих в пдф, това имам

https://www.rulit.me/author/loren-kristina/krasiva-tajna-downloa … -free-388524.html

# 118
Знаете ли дали 4 и 5 книга на Хакерът са преведени? Не ги намерих, но все пак да попитам, преди да започна самоизмъчването с тях на английски Simple Smile

Точно сега и аз ровех дали се очаква издаването им. Попринцип Сиела издаваха по една книга на година, но явно са прекратили поредицата, защото не намерих инфо да предстой издаване. Жалко, чух добри отзиви за историята и аз задържах да я почвам за да събера и останалите, но явно "Хакера" ще е една от многото захвърлени и недовършени поредици от издателствата...

И тай като съм отново разочарова да си изкажа мъката - защо започват да издават поредици и не ги довършват? Ясно е, че се купуват. Влезте в сайта на Сиела и ще видите, че "Сделка с дявола" вече е изчерпана, а те прескочиха цялата поредица „Дивакът“ на Мегън Мартч. Като се изкупуват книгите й на мига защо не ги издават подред? Като виждат, че книги от даден автор или поредица се купуват, защо ги спират на втора-трета книга от издаването ?
Аз си имам любими автори и с удоволствие ходя и си купувам книги, но ми минава мерака да давам пари за нещо, което няма да го дочета до край...

# 119
Веднъж попитах, ще опитам пак - на някой да се намира "Оксиморон" на Михаил Вешим?

Общи условия

Активация на акаунт