Търся електронна книга - 26

• 75 620
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Търся Тревожни хора на Бакман, може и на английски
 mirajordanov@gmail.com

# 271
Привет, търся книжките на  Джени Хейл? Ако някой има благодаря предварително!
teodorapakuleva@gmail.com

# 272
Привет, търся книжките на  Джени Хейл? Ако някой има благодаря предварително!
teodorapakuleva@gmail.com

Поща

# 273
Karin4e, справих се, благодаря
Радвам се Simple Smile Аз нямам опит с iOS, как се държи FBReader-а там? Има ли ги всички настройки, които и под Android - елементи, които да се показват на статус линията, разстояние между редовете, действия при единичен и двоен (или дълъг) таб в 9 различни зони на екрана?

# 274
# 275
  • Sofia
Здравейте, може ли някой да ми изпрати книгата Спаси ме, понеже когато влезна в рулит ми изписва, ме е заключена и трябва да я купя и след като я закупих тя беше на руски. Благодаря предварително! @megigrozdanova@gmail.com

# 276
Здравейте, може ли някой да ми изпрати книгата Спаси ме, понеже когато влезна в рулит ми изписва, ме е заключена и трябва да я купя и след като я закупих тя беше на руски. Благодаря предварително! @megigrozdanova@gmail.com
Имаш поща

# 277
Здравейте,

Вчера гледах филма ,,Коледно обещание" , който е направен по книгата The Mistletoe Promise  на Ричард Пол Еванс. У мен се събуди любопитството да я прочета, но не я намирам преведена на български език и изобщо в България. Дали случайно някой я има в електронен формат ?

# 278
  • Somewhere in Spacetime
Здравейте, търся всякакви книги за бебешко захранване, рецепти, пюрета и т.н
Също и за детско възпитание, детска и бебешка психология.
Благодаря ви.
Тук, на имейл, където ви е удобно:)
slunchice92@gmail.com
В Спиралата и Читанка има качени такива книги, като на Мария Нориега, Маги Пашова, Алисън Шейфър, както и Детето и ние, Изкуството да бъдеш родител, Детето - как да обичаш истински и много други.
Не сте потърсили, не сте намерили.
Ако вече ги имате и искате определено заглавие, това е друго.
На английски език имам и такива, които ги няма на български език или в електронен вариант.

# 279
Здравейте!
Търся книгата на Гюстав Флобер - "Възпитание на чувствата" на български език.

# 280
July и teya75 много благодаря!

# 281
Търся книгите на Дейв Бари- "Никога повече ерген" и "Големи неприятности".
osmi4ka@abv.bg

# 282
Здравейте! Търся книгата Домът на мис перигрин за чудати деца на рансъм ригс без значение формата на книгата стига да е електронна.
anikozarova1999@abv.bg

# 283
Здравейте, търся д-р Джо Витале - „В Нулата – зоната на абсолютната неограниченост”.

mushmula93@abv.bg

# 284
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте! Търся книгата Домът на мис перигрин за чудати деца на рансъм ригс без значение формата на книгата стига да е електронна.
anikozarova1999@abv.bg
Имате поща.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт