Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 36 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
На мен пък ми харесва,чакам с нетърпение понеделник.Ще прочета и книгата като свърши.Надявам се на добър край,или поне на справедлив.

# 556
  • Вестерос
Изгледах 3 сезон на Сабрината, беше по-шантав , но според мен най-добрият до сега.

# 557
Гледам премиерата на 911.Не ми харесва,липсват ми предните персонажи.Харесвам пожарникарски сериали,любим ми е "Пожарникарите от Чикаго".

# 558
От трите сериала за чикаго, само полицейският ми харесва. Lone Star и 9-1-1 са си абсолютни сапунки.

# 559
Аз пробвах сериала Carnival Row за втори път. Първият издържах точно 15 минути от първи епизод, а сега изгледах първият епизод. И реших, че щом се чудя дали да го продължавам, значи просто наистина не ми е интересен. А от трейлъра ми направи супер добро впечатление, за жалост... Идеята не е лоша, но изобщо не може да ми задържи вниманието. И вместо него сега си доглеждам трети сезон на The Crown.Wear CrownWear CrownWear Crown

# 560
От Showtime обявили, че Ray Donovan e спрян и няма да има нов сезон. Отдъхнах си. Беше му време, но по-добре да бяха обявили, че седми е финален, а не така. Човек остава с чувството, че е излъган.
Дано Лив се върне с нещо интересно. Blue Heart

Иначе аз почнах The Stranger. Още се чудя дали ми харесва. Жената в главната роля ми е малко безлична. Историята и тя засега е малко разпокъсана.

Чакам си Narcos Heart Eyes и Hunters.
И https://www.instagram.com/p/B8CymIXgcY7/ Joy Очертава се Наркос комедия. Joy
И Дарън https://www.instagram.com/p/B7d4iXtpUj0/. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 00:42 от ~Carolina~

# 561
Тази актриса не е ли същата, която беше в Килджойс и втора част на Ант мен? Така и не я харесах ... Не че не се справя с ролите си, просто не ми е много симпатична.

# 562
Май имаш предвид Hannah John-Kamen (прилича ми на Риана, също и на Пета Уилсън (Никита), аз говоря за Dervla Kirwan.

# 563
  • София
The Stranger започва уж интересно, заплетено, а се оказа такъв плосък сценарий, лоша актьорска игра, голяма измислица, пълна загуба на време.

# 564
Май така ще се окаже и с тази в главната роля...

# 565
  • България
The Stranger приключен ли е или ще има още сезони?
Заради Ричард мога да гледам и по-посредствени сериали ❤️.

# 566
Пуснаха го скоро. Засега няма информация.

# 567
  • София
Гледам премиерата на 911.Не ми харесва,липсват ми предните персонажи.Харесвам пожарникарски сериали,любим ми е "Пожарникарите от Чикаго".

Този новия ''911: Тексас'' от снощи по Фокс бе най-голямата боза/пилотка, която някога съм гледал.
https://www.imdb.com/title/tt10323338/?ref_=nv_sr_srsg_0

Значи действието се развива в Остин, Тексас, а има цветнокожи на килограм. Синът на главния герой (шефа на пожарната) е гей и открито дават как се мляска с някакъв. После нашия герой от Ню Йорк отива в Тексас и там си събира нов екип представяш ли си, като екипа е следния: 1) черен, който е транс (?!) и 2) мюсюлманка. Има и някаква азиатка май. Имаме разбира се и класически каубой мачо, който обаче се оказа, че е оженен за чернокожа, която поне два пъти повтори колко е трудно на черните в Тексас. Такава пошла пропаганда отдавна не бях гледал. Да добавим и бездарния сценарий и трагичната актьорска игра.
Не може от Фокс да са толкова зле. Според мен нарочно са го направили такъв, абсолютно бездарна пропаганда и трябва да ги скъсат от критики, което обаче се съмнявам да стане...

# 568
  • Вестерос
Защо да е плосък сценарият? Следва си книгата. Мен много ми хареса последната серия, още се поизясниха нещата.

# 569
Ужасен е наистина и аз не го догледах.Нищо общо с предните сезони и идея на 911 по принцип. Пълна пропаганда и "равноправие".В момента гледам само новите епизоди на следените сериали,не ми остава време за нов.Този stranger  го бях набелязала,но като ви чета няма и да си губя времето.

Общи условия

Активация на акаунт