Приморско 2020 г. - море, весело лято и хубави емоции

• 57 200
  • 819
  •   1
Отговори
# 540
  • В.Търново
Не знам да има втори хотел Магнолии в Приморско.

# 541
  • София
Не знам да има втори хотел Магнолии в Приморско.

Park Hotel & SPA Les Magnolias Primorsko
Park Hotel & SPA Les Magnolias Primorsko
Magnolias Street 1, 8290 Приморско
055 030 146
Хотел Магнолиите
8180 Център, Приморско
055 030 146

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 21:19 от AnMary

# 542
Здравейте,
Моля да ми препоръчате къща  с чисти и поддържани стаи под наем в Приморско, в близост до южния плаж. За 2 възрастни и 2 деца.
Благодаря!

# 543
Здравейте,

Не можах да намеря мнение по въпроса.

Мислим да резервираме в Перла Бийч 1. Дали имате отзиви за хотела и all inclusive им. С малко бебе с количка ще сме. Дали плажа пред хотела ще е подходящ, има ли заведения със сянка, на които може да се стои с количката, тъй като нямаме намерение да я мъкнем по пясъка до предните шезлонги.

Благодаря 🤗

# 544
Здравейте,
Моля да ми препоръчате къща  с чисти и поддържани стаи под наем в Приморско, в близост до южния плаж. За 2 възрастни и 2 деца.
Благодаря!
Препоръчвам семеен  хотел Детелини тип къща за гости е близо до южния плаж, стаите се чистят всеки ден, предлагат и изхранване

# 545
Бихте ли ми казали, ММЦ Приморско и стадиона на колко минути пеша са от центъра и централния плаж с платена зона с чадъри?

# 546
Бихте ли ми казали, ММЦ Приморско и стадиона на колко минути пеша са от центъра и централния плаж с платена зона с чадъри?
Вижте на картата къде е ММЦ и къде центъра. Не е за пеша, освен ако не сте спортисти и искате да потренирате. "Централен" в Приморско е началота на северния плаж. Така, че ММЦ + централен плаж = кофти комбинация. ММЦ си има плаж, че и комари.

# 547
Какви в крайна сметка са актуалните цени на чадър и шезлонг на Северния плаж в Приморско? Четох и темата и във фейсбук, питах приятели, но всеки казва различно - някъде пише по 2,50лв , другаде по 3,50 или 4лв. В статии от май месец пък пише, че там ще са безплатни. Ами тотално се обърках вече. Подчертавам, че питането ми е за Северния плаж.

# 548
Какви в крайна сметка са актуалните цени на чадър и шезлонг на Северния плаж в Приморско? Четох и темата и във фейсбук, питах приятели, но всеки казва различно - някъде пише по 2,50лв , другаде по 3,50 или 4лв. В статии от май месец пък пише, че там ще са безплатни. Ами тотално се обърках вече. Подчертавам, че питането ми е за Северния плаж.
Според сайта на ресорното министерство би трябвало да е 2,50 лв.

# 549
  • Ямбол
На плажа, където са камерите от централния вход до гробищата, май е безплатно, никой не ни е искал пари.

# 550
Северен плаж- чадър 2.50, шезлонг- 2,50

# 551
На плажа, където са камерите от централния вход до гробищата, май е безплатно, никой не ни е искал пари.
Ами да, това е Приморско централен и е безплатен тази година, както и ММЦ. Писано е назад в темата.

# 552
Здравейте някой имали отзиви за ресторант Старият капитан? Прави ми впечатление, че тази година всяка вечер се пълни

# 553
  • Велико Търново
Вече втори ден на Северния плаж има големи вълни и червен флаг, децата само мрънкат, че не могат да плуват. Как е по другите плажове, по-спокойно ли е морето?

# 554
На южния плаж положението е същото- 2 ден червен флаг, но пускат във водата в
по  плиткото

Общи условия

Активация на акаунт