Какво значи "Истински мъж"?

• 15 153
  • 557
  •   1
Отговори
# 90
Честен, достоен, морален, с ясно изразена позиция, която не спестява.
Да кара жената да е жена, в пълнокръвния смисъл на понятието.
Релевантно и за жената, носеща нежността, разбира се.

(че се нагледах на грубиянки, агресивни дами...)

# 91
  • София
Истинският мъж е от плът и кръв. Фалшивият е примерно робот или вибратор. Grinning

# 92
Имах алфа като студентка, повече от три години изкарахме и го напуснах за бета - ММ. Точно навалицата и от двата пола ми дойде в повече. Бета мъжа за мен има същите качества, но без голямата популярност, която прави алфата почти обществено достояние.

# 93
  • София
Няма по-човешко качество в един мъж от способността му да се влюбва и да обича различни жени.

Това, което обявявявате за най-човешкото качество, означава просто емоционална незрялост. Бебенцето пищи за биберона си, защото му доставя удоволствие. Детето постоянно си иска играчките по същата причина. Порасналият физически, но не и емоционално мъж се държи като дете на панаир - лелее, колко много играчки, искам всичките да ги опитам!  Не сте вие виновни, начинът на живот в днешно време просто фабрикува негодни емоционално и социално личности, защото не се изискват усилия за оцеляването: не трябва да ходиш в гората, за да си осигуриш отоплението през зимата, не трябва да ореш, сееш, жънеш, вършееш, за да си осигуриш хляба за цялата година, и така нататък. Оцеляването днес е сведено до намирането на работа и редовното ходене, а препитанието е готово в магазините, само пари да имаш. И така, нищо не принуждава мъжа, както и жената, да съзряват като личности. Но когато се родят деца, жената ще - не ще, съзрява, и си отглежда децата, със или без мъж, на който да разчита, тоест започва да се държи като социално отговорен човек, докато нерядко мъжът не успява да премине през подобен процес, не успява да стане личност, на която може да се разчита, и продължава да си осигурява удоволствие чрез пишката, както бебето чрез биберона. Е, поне докато простатата не почне да алармира.

# 94
  • Пловдив
Скрит текст:
Няма по-човешко качество в един мъж от способността му да се влюбва и да обича различни жени.

Това, което обявявявате за най-човешкото качество, означава просто емоционална незрялост. Бебенцето пищи за биберона си, защото му доставя удоволствие. Детето постоянно си иска играчките по същата причина. Порасналият физически, но не и емоционално мъж се държи като дете на панаир - лелее, колко много играчки, искам всичките да ги опитам!  Не сте вие виновни, начинът на живот в днешно време просто фабрикува негодни емоционално и социално личности, защото не се изискват усилия за оцеляването: не трябва да ходиш в гората, за да си осигуриш отоплението през зимата, не трябва да ореш, сееш, жънеш, вършееш, за да си осигуриш хляба за цялата година, и така нататък. Оцеляването днес е сведено до намирането на работа и редовното ходене, а препитанието е готово в магазините, само пари да имаш. И така, нищо не принуждава мъжа, както и жената, да съзряват като личности. Но когато се родят деца, жената ще - не ще, съзрява, и си отглежда децата, със или без мъж, на който да разчита, тоест започва да се държи като социално отговорен човек, докато нерядко мъжът не успява да премине през подобен процес, не успява да стане личност, на която може да се разчита, и продължава да си осигурява удоволствие чрез пишката, както бебето чрез биберона. Е, поне докато простатата не почне да алармира.
Едно голямо Браво за това мнение.
 И аз съм забелязвал немалко мъже, които си остават безотговорни дори и след раждането на децата им.
 Има и майки, които след това оставят бебетата/децата си на своите родители и те продължават да си дивеят по дискотеките и баровете. Някои често сменят и мъжете. И от двата пола има отговорни и зрели, както и безотговорни и мислещи предимно за себе си. Важното е да ние самите да не допускаме до себе си от тези вторите.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 19:44 от Здравословна храна

# 95
не знаех, че бебето пищи за биберон, понеже същият му доставял удоволствие. Хем съм майка и съм си гледала бебето без баби и гувернантки.
 За сефте научих и че удоволствието на мъжа при полов акт може да бъде сравнявано с бебешкия вопъл за ..... биберон.
За оцеляването в житейското море на преодолявания, предизвикателства и видовете положен труд за придобиване на насъщния  не намирам смисъл да се правят неадекватни сравнявания.
Моят съпруг не е пещерен човек и не работи на полето, за да вади картофи и боб, за да изхранва гладни гърла, но неговият труд не е по - малко тежък, изпълнен с отговорности и риск.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 00:52 от Катерица

# 96
Скрит текст:

Това, което обявявявате за най-човешкото качество, означава просто емоционална незрялост. Бебенцето пищи за биберона си, защото му доставя удоволствие. Детето постоянно си иска играчките по същата причина. Порасналият физически, но не и емоционално мъж се държи като дете на панаир - лелее, колко много играчки, искам всичките да ги опитам!  Не сте вие виновни, начинът на живот в днешно време просто фабрикува негодни емоционално и социално личности, защото не се изискват усилия за оцеляването: не трябва да ходиш в гората, за да си осигуриш отоплението през зимата, не трябва да ореш, сееш, жънеш, вършееш, за да си осигуриш хляба за цялата година, и така нататък. Оцеляването днес е сведено до намирането на работа и редовното ходене, а препитанието е готово в магазините, само пари да имаш. И така, нищо не принуждава мъжа, както и жената, да съзряват като личности. Но когато се родят деца, жената ще - не ще, съзрява, и си отглежда децата, със или без мъж, на който да разчита, тоест започва да се държи като социално отговорен човек, докато нерядко мъжът не успява да премине през подобен процес, не успява да стане личност, на която може да се разчита, и продължава да си осигурява удоволствие чрез пишката, както бебето чрез биберона. Е, поне докато простатата не почне да алармира.
 И аз съм забелязвал немалко мъже, които си остават безотговорни дори и след раждането на децата им.
 Има и майки, които след това оставят бебетата/децата си на своите родители и те продължават да си осещават дискотеките и баровете. Някои често сменят и мъжете. И от двата пола има отговорни и зрели, както и безотговорни и мислещи предимно за себе си. Важното е да ние самите да не допускаме до себе си от тези вторите.
.

# 97
  • Варна
Теresa , това е автора (пирон , жребец ).
Бърза трансформация на профила.

# 98
  • София
Катерицо, споко, ТОЧНО твоя съпруг не съм имала предвид.

# 99
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

Има и майки, които след това оставят бебетата/децата си на своите родители и те продължават да си осещават дискотеките и баровете. Някои често сменят и мъжете. И от двата пола има отговорни и зрели, както и безотговорни и мислещи предимно за себе си. Важното е да ние самите да не допускаме до себе си от тези вторите.
Да бе, затуй ли си го тутила тоя банан, оголен, да покажеш, колко си скромна и как си падаш по отговорни мъже ?
Под профилната картинка ясно съм обозначил, че съм мъж. Също и пиша мненията си в мъжки род. Картинката под профилното име "Здравословна храна" показва жена във видимо добро здраве, държаща здравословна храна - банан. Аз се храня с банани почти всеки ден и освежават, също са и полезни.

# 100
От бананите се дебелее.
Полезни са, ако са от време на време. Бърз въглехидрат, ако спортуваш са екстра, бързо освестват. Ама иначе така се трупкат...

# 101
Скрит текст:
Скрит текст:

Да бе, затуй ли си го тутила тоя банан, оголен, да покажеш, колко си скромна и как си падаш по отговорни мъже ?
Под профилната картинка ясно съм обозначил, че съм мъж. Също и пиша мненията си в мъжки род. Картинката под профилното име "Здравословна храна" показва жена във видимо добро здраве, държаща здравословна храна - банан. Аз се храня с банани почти всеки ден и освежават, също са и полезни.

Обобщената народопсихология на българският мъж:

Много го е страх да не настине и да не се мине!

# 102
Пиронът е с нечовешки метаболизъм, него едни банани не могат да го съборят Laughing

# 103
ЗДравето и потентността са в разнообразието. Всеки ден банани си е насилие над генофонд, расъл столетия назад само на киселци, джанки и круши. Не ми се мисли тоз стомах и тез черва как плачат!

# 104
Да е по-силен от мен. И да държи на думата си. И да е нежен с мен. Не комплексар и позитивен. Мъдър, Уверен в себе си и уравновесен. И да е щастлив, че обича и е обичан.
Да, има всичко това и още много повече.

Общи условия

Активация на акаунт