PANDORA - Тема 4

• 49 728
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Down south
Здравейте! Дали могат да се слагат талисмани на гривна Мечта?
Коя е тази гривна?

Слагайте линкове или снимки към гривните, за да е по-лесно.

# 226
Здравейте! Дали могат да се слагат талисмани на гривна Мечта?
Коя е тази гривна?

Слагайте линкове или снимки към гривните, за да е по-лесно.

# 227
  • Лайпциг / Перник / София
Тази гривна не е предназначена за носене на талисмани.

# 228
  • Down south
Мерси за снимката.
Angelaaa е права. Този тип гривни се съчетават една с друга и на тях не се слагат талисмани.

# 229
  • Den Haag
Отидат за едно колие и се върнах с друго плюс три нови талисмана за рождения ми ден 😍

# 230
Честито diana lobodova,със здраве да си ги носиш!Колието е много красиво.И аз съм така на кортинг.Smile
Колкото до къде  по-изгодно да се купува мисля,че спрямо стандарта при вас,както и в др.евр.страни и Австралия бижутата са по-достъпни.При нас са умножени по две еуро+малко отгоре и от търговеца.ImpАко направят 2 за 3,тогава може да излезе по-евтино и от при вас.Тук като направят намаление по 25% и 50% е на много малка част от артикулите.Докато както се вижда в чужбина само талисманите са над 400бр.,отделно обеци,гривни и пръстени  с намаление.
Нямам Фб и не мога да видя какво се продава/купува в групата за Пандора.

# 231
  • Някъде там
За много години живи и здрави и много талисмани и нови гривни да има в темата.
Говорих си с брат ми в Америка също са много достъпни .
Тук цените са леко завишени според него.

# 232
Привет момичета! Честита Нова 2020! Желая ви само хубави мигове и много любов!
Имам един въпрос/проблем, за Коледа ми подариха гривна Пандора 17 р-р, но сега като си меря китката е около 15,5 - 16см, та въпроса ми е дали ще се отпусне много гривната? Вашите отпуснаха ли се много, защото някои дами казват,че им се отпускат, други изобщо. Засега нямам талисмани, искам да й се порадвам сега, но усещам,че скоро някой ще ме изкуши. Отидох до магазина и жената ме увери,че ми е точно, но след седмица носете като че ли е по мека, а ако се отпусне още ще е мнооого голяма, а не искам да я претрупвам с талисмани,че да ми е плътна ...така де.. Моля споделете ми с вашите гривни какво се случва. Не мога да прикача, снимката  не знам защо, гривната ми е мека, от серията moments  със сърчице.

# 233
  • HH
Ibelieve, така както си го описала, оставам с впечатлението, че гривната ти е по мярка. Факт е, че меките гривни омекват и се отпускат. Но говорим за 1-2-3мм.

Разгледахте ли предстоящитете колекции ?

Тук не мога да кажа, че нещо ме грабва
https://theartofpandora.com/pandora-pre-valentines-2020-collection/

Има по нещичко и за почитателите на Дисни
https://theartofpandora.com/pandora-disney-valentines-day-chines … -2020-collection/

Тук си харесах осигурителната верижка, едното сребърно сърце с камъните и всички талисмани с китайски зодиакални знаци 😁
https://theartofpandora.com/pandora-valentines-day-chinese-new-y … -2020-collection/

ПС: писах от телефона, надявам се линковете да са ок.

# 234
Успокоихте ме! В един магазин ми казаха максимум до 7мм, а в друг до 1! Друго си е 1-2. Много благодаря! И аз тепърва ще разгледам осигурителни верижки, много ми харесват.

# 235
Честита и успешна 2020г.на всички!Да си пожелаем нови,красиви попълнения Пандора.
Оф,не ми допадат като цяло новите колекции.Оляха се с толкова вариянти на Мики,Мини и т.н.Мислех,че вече ще се спрат.Засега ми хареса само клубният талисман за 2020.Не съм скочила да го взимам,пък и на живо не се знае как е.Предишният с компас хукнах да купувам от промоция,той стои като пластмасов.Изглежда евтина (като качество) дрънкулка от панаирджийска сергия.

# 236
  • Down south
Много е зле това, което се очаква. След буквите, зодиакалните знаци, сега зарове  Crazy
Не харесах нищо авансово, дотолкова, че да ме заведе да до магазин, за да го пробвам

# 237
  • Пловдив
Аз също не съм впечатлена от предстоящата колекция. Чакам с нетърпение намаленията.

# 238
Ето го и чаканото намаление Triumph

❣️ Внимание Pandora кралици❣️
От днес, 3 януари 2020 г., имате възможността да се възползвате от специалната промоция до изчерпване на количествата "Вземи 3, плати 2" на вече намалени бижута в магазините на Pandora🤗🤩🎉
❤️Предложението важи от 03.01.2020 г. до изчерпване на количествата
❤️Важи само за бижута с вече намалена цена
❤️Не важи за бижута на редовна цена
❤️Важи само на място в обектите на Pandora
❤️Промоционалните продукти не подлежат на връщане и замяна
❤️Бижуто с най-ниска стойност е подарък
За всякакви въпроси може да се свържете с нас на team_pandora@mail.bg.

# 239
Т.е е валидно само за бижутата - до изчерпване ли ?

Общи условия

Активация на акаунт