PANDORA - Тема 4

• 48 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Down south
Отворена или затворена, имай предвид, че твърдите дрънкат Smiley
Ако ще купуваш нещо друго и тази гривна е безплатна, си струва.
Обикновено тези подаръчните са три размера.

# 541
На мен твърдите гривни са ми неудобни.
Единствената промоция, която ме „кара” да изхарча малко повече пари е 3 за 2.

# 542
  • Някъде там
Moята гривна е твърда.
Много си  я харесвам и не смятам ,че съм допуснала грешка при избора си на гривна .
Лично на мен ми е удобна Simple Smile

# 543
Вероятно с твърдите гривни е до усещане и предпочитания. Чета различни мнения. Едни казват, че са им удобни, други не. Лошо няма. Аз не съм мерила такава, а искам. Това ще се случи като отида до физически магазин, но след пандемията. Сега даже не знам дали има работещ магазин Пандора в София.
Искам да меря най вече заради размера. Имам мека гривна 18см, разтегна се, не ми харесва как ми стои. Когато я купувах бях и след раждане и дори китката ми беше пухкава Sunglasses. Харесвам си я и евентуално ще се престраша и да ми я смалят, макар че тук май се спомена, че има риск. Може би 17см твърда ще е добре, но трябва да меря.

# 544
  • HH
Имам твърда отворена. По-удобна ми е от меката. Както я сложиш така си стои през цялото време. Меката е запълнена на 70% , но мисля че и плътно да са наредени талисмани по нея, пак ще се върти.
Преди Коледа ми подариха твърда затворена. Първо че същия размер (17) ми беше голям, и второ - въртеше ми се по ръката.

На мен не ми “дрънкат” предполагам, че зависи и от работата. Работя в бюро, предимно на компютър и колегите не са се оплакали, че им шумя 😄 Много голям плюс на твърдата отворена гривна е свалянето и слагането.

В немската Пандора също има оферта за денят на майката. Много се замислям.

# 545
Аз съм с тази и ми е супер, хем мека, хем твърда, но не я нося постоянно .. много е красива на живо /размер 17/, от меките съм 16см.
https://www.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/588143

# 546
  • Лайпциг / Перник / София
И аз нося твърди гривни. Имам 2 цели твърди и една отворена. Показвала съм ги. Въртя им постоянно комбинациите, но сега съм си направила от едната гривна “гривна на Семейството”, от другата (Отворената) “пролетна гривна”  с орхидея и муранота и третата ми е с роузголд закопчалка и на нея бях сложила роуз голд комбинация, но честно казано там нещо не ми е както трябва с тази гривна и още я мисля какво й липсва/трябва....
иначе на мен твърдите са ми доста по-удобни, не веднъж съм споменавала. Точно защото меките се въртят много повече и това ме влудява. На мен също не ми дрънкат, защото съм ги направила да са статични с помоща на клипсове в краищата или със стопери, както е при отворения модел.
Но в крайна сметка на всеки както му е удобно! Затова трябва винаги да се мери и пробва! Марката затова и има толкова много и различни модели - За всекиго по нещо! Simple Smile

# 547
  • Някъде там
Аз съм с тази и ми е супер, хем мека, хем твърда, но не я нося постоянно .. много е красива на живо /размер 17/, от меките съм 16см.
https://www.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/588143
Би ли показала снимка на гривната си заедно с талисманите .
Много красива изглежда и ми е много интересно да я видя с талисмани как стои на ръката.

# 548
  • Лайпциг / Перник / София
От 23.04 до 10.05, в немската Пандора е валидна промоцията 3 за 2 бижута, за членовете на Пандора Клуб. Simple Smile

# 549
Здравейте имам нужда от съвет .Мисля да си подаря гривна Reflexion и и искам да  се посъветвам с вас относно размера .Китката ми е 14 см .Меката ми гривна Moments е 16 см .Кой според вас  размер от Reflexion ще ми е добре .😃

# 550
Най-малкия, при мен е същата история и взех Reflection 16см. Тогава в магазина ми казаха, че се очаква пускане и на по-малка от 15,5см, но не ми се чакаше, та не знам реално има ли я.

# 551
Най-малкия, при мен е същата история и взех Reflection 16см. Тогава в магазина ми казаха, че се очаква пускане и на по-малка от 15,5см, но не ми се чакаше, та не знам реално има ли я.
Има 15 размер в UK онлайн магазина на Пандора .Обаче досега не съм поръчвала с превозвач .И предпочитам като свърши карантината да отида на място да премеря и тн.

# 552
  • Down south
Здравейте имам нужда от съвет .Мисля да си подаря гривна Reflexion и и искам да  се посъветвам с вас относно размера .Китката ми е 14 см .Меката ми гривна Moments е 16 см .Кой според вас  размер от Reflexion ще ми е добре .😃
Този модел е по-специфичен и каквото и да сподвлим, едва ли ще бъде от полза.
На твое място, бих изчакала и пробвала в магазин, как усещаш гривната и дали ти харесва усещането.

Аз съм с тънка китка и купих 16, но след малко повече от седмица носене, си дадох сметка, че ми причинява неудобство. Смених с 17, много по-добре.
Не забравяй и осигурителна верижка, тъй като модела не от сигурните.

# 553
Здравейте, момичета! От вчера съм собственичка на гривна Пандора, мека, сребърна със закопчалка сърце. Тъй като ми беше подарък нямаше как сама да избера размера и в момента съм в размишления дали да сменя размера или не. Когато я сложа на китката си и за закопчея, тя виси надолу около един пръст. В момента е без талисмани и притесненията ми са дали ако сложа, няма да изпитвам затруднения със закопчаването. Четох, че тя омеква и се разтяга от тежестта на талисманите, но имаше и хора, чиито гривни не са се разтегнали. В момента съм притеснена, защото щанда в града не работи и съответно не мога да измеря на място, а ако я върна и платя куриерските услуги, дали няма да е напразно. Благодаря ви предварително.

# 554
А как почиствате вашите гривни Пандора? Моята седи на портативен за бижута и като я гледам направо е почерняла! Какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт