PANDORA - Тема 4

• 48 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
А как почиствате вашите гривни Пандора? Моята седи на портативен за бижута и като я гледам направо е почерняла! Какво да правя?

Аз почиствам гривната ми ето така:
Първо я слагам в хладка вода и добавям бебешки сапун .След това я подсушавам и  с мека четка за зъби я почиствам допълнително .Накрая я полирам с полиращата кърпичка която ми дадоха с гривната .Blush

# 556
Здравейте, момичета! От вчера съм собственичка на гривна Пандора, мека, сребърна със закопчалка сърце. Тъй като ми беше подарък нямаше как сама да избера размера и в момента съм в размишления дали да сменя размера или не. Когато я сложа на китката си и за закопчея, тя виси надолу около един пръст. В момента е без талисмани и притесненията ми са дали ако сложа, няма да изпитвам затруднения със закопчаването. Четох, че тя омеква и се разтяга от тежестта на талисманите, но имаше и хора, чиито гривни не са се разтегнали. В момента съм притеснена, защото щанда в града не работи и съответно не мога да измеря на място, а ако я върна и платя куриерските услуги, дали няма да е напразно. Благодаря ви предварително.
Щом в момента ти е широка може би трябва да е един размер по-малка. Ако сложиш повече талисмани със сигурност ще се отпусне.

# 557
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте, момичета! От вчера съм собственичка на гривна Пандора, мека, сребърна със закопчалка сърце. Тъй като ми беше подарък нямаше как сама да избера размера и в момента съм в размишления дали да сменя размера или не. Когато я сложа на китката си и за закопчея, тя виси надолу около един пръст. В момента е без талисмани и притесненията ми са дали ако сложа, няма да изпитвам затруднения със закопчаването. Четох, че тя омеква и се разтяга от тежестта на талисманите, но имаше и хора, чиито гривни не са се разтегнали. В момента съм притеснена, защото щанда в града не работи и съответно не мога да измеря на място, а ако я върна и платя куриерските услуги, дали няма да е напразно. Благодаря ви предварително.
Щом в момента ти е широка може би трябва да е един размер по-малка. Ако сложиш повече талисмани със сигурност ще се отпусне.
Зависи. Според мен, ако се запълни цялата с талисмани, ще пасне абсолютно точно. Защото, ако е по-малък размер и искате да я запълните напълно е много вероятно да ви стяга и да не е комфортна за носене.
Зависи изцяло от вас и вашите предпочитания и намерения за носене. Ако искате да я носите само с няколко талисмана, ще ви е по-комфортно с по-малкия размер, но ако планувате да я запълвате изцяло, моят съвет е да задържите този размер. Simple Smile

# 558
Здравей! Трябва да имаш един палец разстояние. В началото закопчаването е трудно, но с времето ще омекне особено ако сложиш ралисмани.

# 559
Когато аз си купувах гривната, момичетата от магазина ми казаха, че е добре да има 1 см разлика. Ако китката е 17см. гривната да е 18см. Измери ги и ще разбереш дали е правилният размер. Според описаното разликата е поне 2 см.

# 560
  • Някъде там
А носите ли си до гривната други гривни?
На лявата ръка имам червено конче с циркон и нося часовници (страст са ми).
На дясната не свалям от ръката си една гривна подарък от голямата ми дъщеря.
И като сложа и пандората някак си не ги харесвам заедно.

Може би ако е мека пандора или кожена ще стои по добре до гривната подарък от дъщеря ми.

# 561

Здравей!
Първата ми мека гривна беше 18см при китка 16-16,5см и ми е идеален този размер, но ако реша да си слагам повече от 10 талисмани, включително и муранота задължително 19, защото 18 ми отеснява доста. Мога да си сложа и гривна 17см, но на нея мога да сложа максимум 2-3 талисмана, а и не е удобно толкова.

# 562
Като се спомена "мурано" в горния пост се зачудих защо изборът е толкова малък   в сайта на Пандора. Наскоро исках да купя за подарък, но много малко модели има. Аз за първи път се разрових и очаквах да има дори отделна колекция, понеже са много красиви, но уви..

# 563
Като се спомена "мурано" в горния пост се зачудих защо изборът е толкова малък   в сайта на Пандора. Наскоро исках да купя за подарък, но много малко модели има. Аз за първи път се разрових и очаквах да има дори отделна колекция, понеже са много красиви, но уви..

И аз съм на същото мнение! Преди ден махнаха всички неща до изчерпване от сайта на силвър корт, явно предстои или 3 за 2 или някаква друга промоция. Аз от българските магазини съм си вземала неща 3-4 пъти и до на летните намаления. Пазаря си само от Англия, постоянно имат кодове за намаление, а тук пускат 2-3 пъти годишно промоции. И на мен ми направи впечетление, дори и в английската няма особено голям избор, може би след месец като започнат намаленията ще пуснат талисманите от миналите колекции.

# 564
  • София
Здравейте. Решила съм да купя на дъщеря ми за РД мека гривна и някакъв талисман, а тя после да си добавя. Надявах се, че магазинът на Пандора на бул. Витоша ще работи, но за съжаление не е така. Вариант ми е Силвър корт, но четох доста отрицателни мнения за тях. Предпочитам да видя това, което купувам. Вариант е да изчакам евентуално след края на ИП и тогава да се надявам, че ще отворят магазина. За китка 15 см чета, че гривната трябва да е 17 см. С 1 талисман в началото, според вас добре ли ще стои?

# 565
Здравейте. Решила съм да купя на дъщеря ми за РД мека гривна и някакъв талисман, а тя после да си добавя. Надявах се, че магазинът на Пандора на бул. Витоша ще работи, но за съжаление не е така. Вариант ми е Силвър корт, но четох доста отрицателни мнения за тях. Предпочитам да видя това, което купувам. Вариант е да изчакам евентуално след края на ИП и тогава да се надявам, че ще отворят магазина. За китка 15 см чета, че гривната трябва да е 17 см. С 1 талисман в началото, според вас добре ли ще стои?
Здравейте.Силвът корт е отозиран представител на Пандора тоест продават оригинални бижута .Според мен е по добре да изчакате да свърши ИП и да отидете в магазин на Пандора защото някои неща от сайта изглеждат по един начин а на живо по друг .За размера  ако ще се пълни цялата гривна с талисмани  трябва да има 3 см  разлика .Ако ще се носи гривната с 5-6 талисмана разликата трябва да
е  2 см .

# 566
  • София
Да, знам че са оторизиран представител, но определено има доста недоволни от онлайн магазина им.

# 567
  • София
От Пандора може да се поръчва направо. Има телефони за поръчка, а може и по Вайбър. В работни дни само - между 10 и 16 ч.
Ако имаш ФБ, влез на страницата на Пандора. Там има информация. Има и контакт с консултанти, които да ти помогнат при необходимост.
Аз не харесвам Силвър корт, но от Пандора поръчах последно вчера за дъщерите ми. Доволна съм. Поръчката вече е при нас.

# 568
  • София
О, благодаря ти, не знаех за този вариант.

# 569
  • Sofia
О, благодаря ти, не знаех за този вариант.
Аз поръчах от Пандора по вайбър. Получих нещата на другия ден до офис на Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт