Любители на Котки - Тема 140

• 29 768
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Майя, вашето е катерушка.  Wink За мен драскалката е само дъска за точене на нокти.  Laughing В Лидл единият вид драскалки бяха подобни на тези:

Другият вид бяха без надигнато и с кука за закачане. Аз взех точно от тях, за да я закача на стената и да закрия скъсания тапет.  Тази, която е със силует на изправена котка:

Обаче котката трябваше да е обърната на дясно, за да ми върши работа. Сега скъсаното идва в празното над дупето ѝ. Laughing

# 661
И аз взех същата, махнах звънчето, че ни побъркваше, иначе ходи да си остри ноктите, сложила съм я легнала, защото скъса /и аз не знам как/ кончето за закачване.

# 662
  • София
Честито Рождество на всички! Бъдете здрави, щастливи и спокойни!

Чакам тия дни да махнат фунията и на Майки, че наглецът спи така:
Скрит текст:

# 663
  • София
С фуния и Барни спеше на ръката ми Simple Smile. Единно нагли са.

# 664
Тук Кайли прилича на голяма дебела котка, а всъщност е 2,5 кила.😂

# 665
  • София
Много е хубавичка Кайли Simple Smile

Teya75, какво става с Бебе?

# 666
Simantro, оправи се, слава Богу, но 5 дни беше ад, сълзи и сополи.  Другите две са здравички също Simple Smile Вадят ми нервичките вкупом Simple Smile

# 667
Лакомията ми вчера, така се напука с пиле ..че през нощта ако ви е  Sick не отваряй
Скрит текст:
акал- омазл дупацера- засъхнало , повръщал ..
днес сутринта за добро утро  Winkвзе половин баня със спа разкисване от кръста надолу и сега е хрисим и на диета само суха храна hahaha мрази сешоара

# 668
  • София
Скрит текст:
Честита Коледа и от нас, мили момичета и котета!!

Кой питаше за голо петно по гръбчето? Ние с Мади имахме такива проблеми. Сега, обаче, какво точно е петното, защото тя си има и едно голо местенце с размер около 2 стотинки на едната плешка
. Чиста, бяла кожа, отграничено. Мисля, че е от чипирането й, не знам дали съм права, но там някъде трябва да е чипът. Удобно е за накапване с Бродлайн. Simple Smile

Скрит текст:
Иначе беше почнала да оплешивява в основата на опашката, изследваха я за гъбички - не. Дадоха й добавки с рибено масло. Но като посетихме кварталния вет за ваксина и му споделихме за проблема, той й стисна аналните жлези и каза, че е събрала секрет, та уж от него. Не знам кой беше прав, като че ли спря оплешивяването, пу-пу.

Аз съм сигурна, че е от чипирането.
Мърчо също има такова петно от инжекциите като бебе в клиниката. Там го потвърдиха, ама плешивостта при него е като  монета от 1 - 2 лв, но се вижда, само ако започнеш да ровиш из козината му, иначе космакът му го закрива.
Много добре е направил твоя ВЕТ, че е изстискал аналната жлеза. Моя всеки път я проверява, че нямам сила да накарам Опашатото да яде шийки.
 Hug

Майя, вашето е катерушка.  Wink

Знаех си аз, че нещо съм объркала, Joy затова снимах.
Единият цилиндър, който поддържа гнездата е обвит в нещо като сезал, то не че нямам кълбета сезал вкъщи на които не се обръща никакво внимание сега. Внимание има само към човешко Joy и към подлакътници на мебели чат-пат.

pinko, на такава красота, всичко е простено. Innocent

# 669
  • София
Simantro, оправи се, слава Богу, но 5 дни беше ад, сълзи и сополи.  Другите две са здравички също Simple Smile Вадят ми нервичките вкупом Simple Smile

Много се радвам Simple Smile

# 670
# 671
  • София
Ушатото как мъдро гледа. Simple Smile

MayyaI, аз знам от опит, че при кучетата правят проблеми аналните жлези; но за котките уж реномирана лекарка ми каза, че "нямат отношение" към оплешивяването. Добре, слушам и се съгласявам, но другият доктор изкара тъмен секрет и посочи него за причина. На кого да вярвам, не знам, пак че не беше чак толкова важен въпрос...

# 672
  • Варна
Вкъщи сме вече и кота доволно се скачи с кораба - татко, той да я мачка по главата, а тя да.мърка.

# 673
  • София
лято!, не съм писала, че аналната жлеза има връзка с оплешивяването.
Написах, че моят има плешивост от всекидневно поставяне на инжекции като бебе, защото беше много болен.
Както и че Мади има малка плешивост от чипирането.

Писах, че въпреки почти всеобщото схващане и котките могат да имат проблеми с аналните жлези, заради това, че ядат предимно по-мека храна/при домашните котки/. 

Мира Иванова
, честито за скачването и весели празници. Simple Smile

# 674
  • Варна
Все се завира зад мм, намества се и почва да го бута. Много са смешни двамата:

Общи условия

Активация на акаунт