Любители на Котки - Тема 140

• 29 770
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мира Иванова, различни са. Едното е 33, др - 36, третото - 39 см в диаметър.
Това от край до край, без стените, те са около/под/ 2 см. Сега ги мерих с рулетката.

Ха сега, хвърли ме в размисъл??? дали пък не влиза, че са му малки?

# 646
Ушатото се крие от големия лош портокал. Joy

# 647
sunrise_67,  трябваше така:
1. Давате хапче за вътрешни паразити, като се съобразявате с килограмите на котето. След 7-8 часа като се изходи проверявате изпражненията за глисти. Но дори и да не се вижда нищо, при малко, улично коте, процедурата се повтаря задължително след 2 седмици.
2. Ако позволи котето, го изкъпвате.
3. След като изсъхне хубаво, го накапвате за външни паразити. На другия ден го прибирате от терасата.
15 градуса не са малко, но не са и много.
Много ли е мръсно котето? След като вече сте го обезпаразитили и вътрешно и външно, си го приберете. След 1 седмица го изкъпете, ако толкова се налага...
Къпането е преди накапването!!

# 648
Благодаря ви, вече е в стаята вие ме успокоихте, а и му проверих тоалетната, уж няма червейчета, ще изчакаме с къпането да се успокои още малко. Не е много мръсно, "изтупахме " го с ръка, чистичък е . Само яде и спи и се масажираме . Благодаря ви Heart

# 649
  • София
Да допиша да драскалките:
Скрит текст:

отвсякъде са тапицирани с нещо като плюш/няма как да пипна вътрешната страна/ и са много сладки.
Скрит текст:

sunrise_67, има и сухи ш-ни, ако къпането е трудно.

# 650
  • Варна
Това от край до край, без стените, те са около/под/ 2 см. Сега ги мерих с рулетката.

Благодаря ти, малки са за Късметка. Тя милата не знае кравайче, само "дълга база" или като сфинкс. Не може да се събере със сигурност.  Пусто инженерно очо на мм, прав е.

# 651
  • София
[
Скрит текст:
quote author=MayyaI link=topic=1160980.msg39896798#msg39896798 date=1577373710]

Благодаря ти, малки са за Късметка. Тя милата не знае кравайче, само "дълга база" или като сфинкс. Не може да се събере със сигурност.  Пусто инженерно очо на мм, прав е.
[/quote]

Moля. Амиии, какво да кажа, едната спалня е 2.50 широка ... та и Мърчо май не е свикнал. Joy

# 652
  • Варна
Mayyal Joy точно това имам предвид ...

# 653
Идеални са за моите три, те на кравайчета спят, но няма къде да вмъкна такова нещо Sad

# 654
Ади спи само върху нас. В момента е на импровизирано хамаче от одеало, увисено между два крака и завит. Мамин господар Grinning

# 655
  • София
Mayyal Joy точно това имам предвид ...

Все се надявах, че вече няма да спя в процепчето между стената и мм, ама ей на :
Скрит текст:
някои не мислят така. Joy

# 656
 Hug
Джасте и вие не си поплювате Heart Eyes

bouquet

# 657
Малката йога се опитва да се мие:

Утре е уволнението - сваляме фунията.

# 658
  • София
Честита Коледа и от нас, мили момичета и котета!!

Кой питаше за голо петно по гръбчето? Ние с Мади имахме такива проблеми. Сега, обаче, какво точно е петното, защото тя си има и едно голо местенце с размер около 2 стотинки на едната плешка. Чиста, бяла кожа, отграничено. Мисля, че е от чипирането й, не знам дали съм права, но там някъде трябва да е чипът. Удобно е за накапване с Бродлайн. Simple Smile

Иначе беше почнала да оплешивява в основата на опашката, изследваха я за гъбички - не. Дадоха й добавки с рибено масло. Но като посетихме кварталния вет за ваксина и му споделихме за проблема, той й стисна аналните жлези и каза, че е събрала секрет, та уж от него. Не знам кой беше прав, като че ли спря оплешивяването, пу-пу.

# 659
Честита Коледа момичета!
Ние днес сме мързеливи цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт