Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 391
  • 474
  •   1
Отговори
# 45
1. Какъв тип е вашата кожа? - имам суха кожа
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - използвам за кожата на лицето си овлажняващи кремове, тъй като ми се образуват лишеи ако не сложа крем. Имам акне в областта на носа.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - не съм.

# 46
Кожата ми е суха и чувствителна.

Освен чувствителноста на кожата ми нямам други съществени проблеми. Използвам мицеларна вода, хидратиращи кремове, през деня освежавам лицето си с термална вода. Правя и маски.

От продуктите микса ползвам крем за лице и мицеларна вода.

# 47
1. Смесена ми е кожата.
2. Почиствам,слагам маски,кремове.
3. Не съм ползвала нищо все още.

# 48
Кожата ми е суха през зимата и смесена през лятото.
Вечер измивам лицето си и нанасям крем или гел за лице.
Използваме Бебешки 2в1 измивен гел за коса и тяло. Мила съм си и лицето с него, много ми допада.

# 49
1. Кожата ми е смесена - суха на бузите и мазна в Т-зоната, с бръчици😁

2. Старая се да я почиствам редовно.Ползвам кремове за съответната възраст, за определен сезон, май ...това е моята грижа.

3. Не съм използвала ваши продукти, бих се радвала да имам такава възможност.

# 50
1. Кожата ми е чувствителна, смесена, като в областта на Т-зоната е по- скоро мазна.
2. Измивам с почистващ гел два пъти дневно, слагам и крем. Появяват се зачервявания и сухота.
3. Все още не съм ползвала продукти на Микса.

# 51
1. Нормална към мазана.
2. Почистване с мицеларна вода и нанасяне на крем
3. Само мицеларната вода

# 52
1.Нормална
2.Тампони за почистване на грим,нощен крем и мицеларна вода
3.Не съм,но с удоволствие бих пробвала.

# 53
1.Кожата ми е по-скоро нормална към мазна , но при силен вятър и студ "изпръхва"
2.Ежедневно почиствам с мицеларна вода или тоник и нанасям крем на проблемни зони.Несъвършенства-от скоро ми се появяват червени петънца тип лишеи.
3.Не съм ползвала продукти на Микса , но съм чела много положителни отзиви за тях и с удоволствие бих ги пробвала.

# 54
  • оттам, откъдето започва България
1. Кожата ми е чувствителна и суха.
2. Ежедневно я почиствам и ползвам кремове и серуми.
3. За съжаление съм ползвала само Mixa Sensitive Skin Expert - почистващо мляко за лице чувствителна и реактивна кожа и бях много доволна.

# 55
1. Суха и чувствителна.
2. Мицеларна вода на Биодерма и широка гама продукти на Лиерак. Правила съм ПРП и мезотерапии, опитвам се да изградя навици за фейс йога и масажи.
3. Не съм ползвала нищо.

# 56
 1. Какъв тип е вашата кожа?
Много Суха.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
Почиствам с мицеларна вода и нанасям хидратиращ крем.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
Използвала съм крем за лице.

# 57
  • гр. Кюстендил
1. Какъв тип е вашата кожа - нормална, но през студените месеци става доста суха и се лющи в Т-зоната /може би се дължи и на дехидратация/
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми - не използвам много продукти, понякога почиствам с мицеларна вода и нанасям хидратиращ крем, когато е изсушена. Предимно измивам лицето си само с вода.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви - не съм използвала продукти на марката

# 58
Моята кожа е много суха, особено през зимният период. Почиствам я всяка вечер, нанасям хидратиращ крем преди да изляза на вън. Не съм използвала продуктите на Mixa.

# 59
1. Комбинирана, но зимата е по-суха и има нужда от повече хидратация.
2. Много се грижа за кожата на лицето си като използвам качествени кремове за лице, околоочен контур, почиствам хубаво и редовно с мицеларна вода, измивни гелове, слагам маски..
3. Използвала съм продукти на Mixa - мицеларна вода, лосион за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт