Плевен 159 - зимна тема

• 71 680
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • У дома
Здравейте дами, бихте ли ми препоръчали добър детски кардиолог?
Благодаря предварително на отзовалите се Flowers Hibiscus

# 646
Търся магазини за бижута от естествени камъни. Без макси центъра,за там ми трябва зелен сертификат.

# 647
В едно магазинче срещу фонтаните съм виждала бижута с естествени камъни, както и на старата главна. Ама, дали работят сега, идея нямам.

# 648
Здравейте дами, бихте ли ми препоръчали добър детски кардиолог?
Благодаря предварително на отзовалите се Flowers Hibiscus
В "Авис медика" е единственият детски кардиолог доколкото знам. Там съм водила синът ми. В момента ми "изчезна" името  от главата, но ще проверя или пък вие вижте. (Дали не беше Михайлов....)

# 649
Търся добър невролог в Плевен за голям човек.

# 650
д-р Младен Овчаров и д-р Емил Маринчев

# 651
Търся фризьорски салон,които предлага програма за промяна на прическата,искам първо да се видя и едва тогава да премина към по сериозна крачка.

# 652
Мнение за Др Грънчовски и др Николов от Авис медика?

# 653
  • Плевен
Виждали ли сте някъде ръкавици за сняг/ски ръкавици на прилична цена? Около 10лв например. В Декатлон започват от 20лв.

# 654
# 655
  • Плевен
Благодаря, но са малки.

# 656
Здравейте, може ли да споделите отзиви за доц. Ивелина Йорданова, дерматолог и за д-р Ирина Апостолова? Става дума за кожен проблем, не за акне или естетическа процедура. Колебая се между двете. Благодаря!

# 657
Ходила съм при Ирина Апостолова за кожен проблем и съм доволна. Но,аз ходих в авис медика не знам сега къде преглежда. Ако имате информация сега къде преглежда споделете.

# 658
  • Някъде по Дунава
В Авис медика сме ходили при една възрастна лекарка Славка Тодорова. Доволни сме.

# 659
Здравейте, може ли да споделите отзиви за доц. Ивелина Йорданова, дерматолог и за д-р Ирина Апостолова? Става дума за кожен проблем, не за акне или естетическа процедура. Колебая се между двете. Благодаря!
При доцент Йорданова карахме бебе на 2 месеца.
Доволна съм изключително внимателна и детайлна.

Общи условия

Активация на акаунт