Плевен 159 - зимна тема

• 73 093
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, моля, препоръчайте личен лекар в ДКЦ 2, който няма много пациенти и би приел нови. Нашият ЛЛ почина( да почива в мир) и в момента сме без личен лекар на практика.

# 496
Добър ден на всички.

Бихте ли ми казали актуален телефонен номер на д-р Антоанета Пандурска - Хомеопат? Тя преглеждаше безплатно в аптека "Санита" преди 2-3 години.  Намерих в интеренет един телефонен номер: 088 877 0553. Явно вече не съществува този телефонен номер. Звъня, но изобщо няма сигнал на пиукане.  Още ли преглежда в Плевен? Намерих някаква информация, че тя вече практикува в София. Вярна ли е?

Ако имате идеи за добър Хомеопат, ще се радвам да ме препоръчате. Без Клементина Цветкова. Доста висока е нейната тарифа.

# 497
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Знаете ли дали някъде има по-сериозни занимания за рисуване?

# 498
Здравейте,
Бихте ли препоръчали фирма за дограма?Кои са най придпочитаните в Плевен с качество и разнообразие от профили?

# 499
  • Плевен/Пловдив
Здравейте! Знаете ли дали някъде има по-сериозни занимания за рисуване?
Попитайте в школа Колорит.
Евентуално могат да ви насочат към някой. Ако става на въпрос за кандидатстване.

# 500
Дъщеря ми иска да се занимава с графичен дизайн. Все още е далеч от кандидатстване, има още години пред себе си. От картините, които виждам, те са по-скоро красиви рисунки по някаква тема, но детски. Бих искала да се научи на разположение, обем, някакви основни неща.

# 501
Мирел, можеш да говориш с накой от учителите от училището по изкуства. Там се подготвят деца за графичен дизайн.

# 502
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Бихте ли препоръчали фирма за дограма?Кои са най придпочитаните в Плевен с качество и разнообразие от профили?
Пробвайте в Илина, какво ще ви предложат.
Дъщеря ми иска да се занимава с графичен дизайн. Все още е далеч от кандидатстване, има още години пред себе си. От картините, които виждам, те са по-скоро красиви рисунки по някаква тема, но детски. Бих искала да се научи на разположение, обем, някакви основни неща.
Виж в центъра за работа с деца. Там госпожата е много мила добра, обяснява и се занимава с децата. Срещни се и поговори.
Успех.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 23:22 от didi_bili

# 503
Мирел, можеш да говориш с накой от учителите от училището по изкуства. Там се подготвят деца за графичен дизайн.

Това е Музикалното ли е?

didi_bili, вчера излезе график за летни занимания. Рисуването е за деца до 14 години с Вяра Савова, но ще проверя на място.

# 504
Да, Музикалното е, Мирел.

# 505
Бихте ли ми препоръчали сухо пране на автотапицерия?

# 506
Здравейте, посещавали ли сте др. Тодор Русев ендокринолог и има ли доволни от него в св. МАРИНА и само там ли преглежда

# 507
Здравейте, посещавали ли сте др. Тодор Русев ендокринолог и има ли доволни от него в св. МАРИНА и само там ли преглежда

Да, много е внимателен, и обяснява всичко. Той преглеждаше преди в Окръжна, но сега само в

# 508
  • у нас

Да, много е внимателен, и обяснява всичко. Той преглеждаше преди в Окръжна, но сега само в
В понеделник миналата седмица го видях в ДКЦ на Окръжна болница, с престилка и пациенти🤔

# 509
  • София
Здравейте,
Знае ли някой дали доц. Калоян Стойчев, психиатър има частна практика в Плевен?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт