Плевен 159 - зимна тема

• 73 051
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, търся добър дерматолог за проблемна кожа при тийнейджърка.
Освен при Недушева, има ли  при кого друг да я заведа ?

# 526
Момичета, търся добър дерматолог за проблемна кожа на тийнейджърка.
Освен при Недушева, има при кого друг да я заведа ?
Ирина Апостолова, Авис медика. Преди това бяхме ходили при Недушева и не помогна. Година след това бяхме при Апостолова и до ден днешен всичко е наред. Изключително мила и учтива. Simple Smile

# 527
Сърдечно ти благодаря, Pollina!

# 528
Сърдечно ти благодаря, Pollina!
За нищо! Дано помогне и на Вас. Успех! Simple Smile

# 529
Благодаря, надявам се с нейното съдействие да овладеем положението🙂

# 530
И аз съм доволна от Апостолова в Авис медика.

# 531
Благодаря, bobi_bs!
Днес ще се обадя да запиша час.

# 532
Някой посещавал ли е детски ендокринолог в града? Може ли да препоръча?

# 533
За д- р Ирина Халваджиян знам, че  е детски ендокринолог, нямам лични впечатления. Май е единствена в Плевен с тази специалност.  Поне това са споделяли познати миналата година.

# 534
  • у нас
За д- р Ирина Халваджиян знам, че  е детски ендокринолог, нямам лични впечатления. Май е единствена в Плевен с тази специалност.  Поне това са споделяли познати миналата година.
има. Доц. Чайка Петрова. Нямам наблюдения върху нито една от двете

# 535
Възможно е, не ми се е налагало, но това беше достигнало до мен като информация🙂

# 536
Здравейте, спешно ми трябва някой който лее куршум в града! Координати ако може! Благодаря предварително!

# 537
Някой знае ли къде се мести д- р Ирина Апостолова? Преди малко ми се обадиха от Авис Медика, за да отменят часа ми, защото нямало да работи вече там. Помолих за информация, къде ще преглежда, но ми отговориха, че не знаят.

# 538
Здравейте, може ли да ми препоръчате гинеколог с добра техника, за който не се чака много.
Благодаря

# 539
Здравейте, момичета. В търсене съм на ваксинирана фризьорка и на ваксинирана маникюристка, която да прави и педикюр. Кажете, ако знаете, моля.
В Ловеч знам за 2 такива фризьорки, но за маникюристка - не, защото не ползвам подобни услуги. Надявам се, че ще си намерите и в Плевен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт