До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 748
  • 784
  •   3
Отговори
# 360
Може ли някой да ми напише  на др.Г.Козовски   от Меден рудник болницата личния номер.

# 361
  • Бургас / UK
Аз също имам 3 хистероскопии-две в София и една в Бургас.Не знам защо са ви казали,че трябва и кюретаж.Доста по-щадящ метод е хистероскопията!
Здравейте! В Бургас къде Ви я правиха. Трябва да ходя на кюретаж в Окръжна( по препоръка на гинеколожката ми) заради мъртъв ембрион . В този случай може ли хистероскопия. Питам, защото не съм наясно и в момента не знам кой път да хвана... Другия вариант е да чакам само да се изхвърли от организма. Супер объркана съм .
Благодаря !

# 362
Съжелявам за това което се е случило.С хистероскопия не може да се махне.За жалост е необхосим кюретаж или да чакате да се изчисти организма с лекарства Sad .Успех следващият път.

# 363
  • Бургас / UK
Съжелявам за това което се е случило.С хистероскопия не може да се махне.За жалост е необхосим кюретаж или да чакате да се изчисти организма с лекарства Sad .Успех следващият път.
Благодаря Ви !!! Страхувам се от кюретажа, но и не ми се чака , да губя време ...Утре ще трябва да отида 🤞🏽

# 364
Не е толкова страшно,не се притеснявайте-всичко ще е наред...!За съжаление се налага някога.Аз имах в 14-та седмица и мина ...Късмет!

# 365
Кои гинеколози ще препоръчате за вземане на материал за изследване на течнобазирана цитонамазка? Досега не съм правила и ме притеснява дали има нещо по-специфично при вземането на материала и дали всеки гинеколог може да вземе правилно?

# 366
  • Бургас
Павел Добрев препоръчвам аз, но не работи с касата.
Изследването го носих в "Рамус", той на други лаборатории нямал доверие.

# 367
Павел Добрев препоръчвам аз, но не работи с касата.
Изследването го носих в "Рамус", той на други лаборатории нямал доверие.

Благодаря!

# 368
И аз ходя при д-р Добрев, иначе самото вземане на секрет не е нещо особено и специфично.
И един страничен въпрос - до момента винаги ме е пращал в лабораторията на д-р Димитрова, в 3-та поликлиника, откога не работи с нея?

# 369
  • Бургас
Мира, преди 2 г. ме прати в "Рамус" за тази цитонамазка. Питах го за "Лина", но беше много против. Доста време мина оттогава, може да е сменил лабораторията, д-р Димитрова дали работи такава цитонамазка?
Иначе лабораторията й е много добра и много лекари я препоръчват.

# 370
Аз ходя при Добрев поне от 3 години и всеки път ме праща при Димитрова, сегашният ми АГ (понеже съм бременна) също.
Не помня какви цитонамазки ми е пускал Добрев, но всеки път секрети там съм носила. За микробиологии също съм чувала само похвали от лекари за същата лаборатория.

# 371
  • вкъщи
Добрев преди пращаше в трета,от известно време обаче в Рамус,поне от година всъщност. Аз  трябва да се наканя да ида,че година не съм правила цитонамазка и микробиология поради други сериозни проблеми.

# 372
  • София - Бургас
Здравейте,
моля за препоръка  за добър специалист детска гинекология  за гр. Бургас.
Много ще съм благодарна за мнения и препоръчки, защото от търсачката не намирам такъв.

Благодаря:)

# 373
И аз ходя при д-р Добрев. Последната течнобазирана цитонамазка носих в Геника. Приемната им е срещу неговия кабинет. Информацията ми е от преди 2 месеца.

# 374
  • Бургас
Момичета,  има ли в Бургас свестен гинеколог за  извършване на пластики и конизации

Общи условия

Активация на акаунт