Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

 • 26 349
 • 455
 •   1
Отговори
# 390
 • Мнения: 474
Здравейте, търся гинеколог, който да разбира от проблеми, които не са свързани с бременност и да работи със ЗК. Ориентирала съм се към д-р Димитров в Трнаспортна болница и д-р Георгиоски в Девата, имате ли впечатления от тях или препоръки за други специалисти?

Аз съм много доволна от Гамишев.

# 391
 • Мнения: 105
Здравейте, моля за съвет при кой лекар в Бургас мога да направя цветна снимка на тръбите?

# 392
 • Мнения: 481
Никъде и при никого! Моля ви, имайте вяра само на лекарите, които работят в репродуктивните клиники и то извън Бургас.
Здравейте, моля за съвет при кой лекар в Бургас мога да направя цветна снимка на тръбите?

# 393
 • Мнения: 1 328
Истанбул ви е на същото разстояние, като София. Идете в Ехомар, супер качествени и безболезнени цветни снимки. Без да трябва да записвате предварително час. Готови са за 20мин.

# 394
 • Мнения: 6
Здравейте момичета. Искам да напиша тук своя пост относно Д-р Ангел Недялков. Не мога да опиша с думи колко съм му благодарна за лечението и операцията,която извърши. Колкото и да се чуват мнения за това,че в Бургас сме нямали специалисти и т.н.,аз не съм съгласна с това. Виждайки,че дори моите приятелки,които ходят при различни лекари и във Варна,и в София,понякога големия град не е гаранция,че ще помогне.
Д-р Недялков беше помогнал на една от най-добрите ми приятелки,след като се лута при много други лекари,които не откриха проблем. В последствие проследи двете й бременности. На моят мъж сестра му също го посещаваше и успешно минаха отново 2 бременности при него.
Поводът да отида при него беше профилактичен преглед,след като заради Covid 19 не бях ходила от година и половина.
Отивайки в неговия кабинет, установява,че имам 2 кисти,като беше категоричен,че са шоколадови. Не си наложи мнението,подходи с толеранс,ако искам да посетя и други лекари,градове и болници. Но нали знаете,човек понякога има усещането за хората,кога са прави и ще ти помогнат.
След този преглед се зае много обстойно да затвърди диагнозата ми. Пусна ми редица кръвни изследвания,които също показаха,че не са ок,в резултат на тези кисти. Изпрати ме и на скенер на малкия таз. Там се видяха,че са 3 кистите и отново затвърдиха,че са шоколадови. Направих си при него лапароскопска операция,при която биопсията затвърди също,че е Ендометриоза.
Искам да споделя за всички жени и момичета,които се лутат и питат,за мен Д-р Недялков е лекар,специалист и човек. Следващата ми среща с него се надявам да е по повод успешното ми забременяване.
В допълнение искам да споделя,че съм изключително недоволна от Д-р Валентин Ирмов,подхода и действията му като лекар,както и занемарената база и апаратура на Света София.
Престоят ми и прегледите в Бургасмед затвърдиха у мен,че болницата е сериозна.

# 395
 • Мнения: 1 328
С каква големина бяха кистите ви?

# 396
 • Мнения: 2 463
Аз се следях и родих секцио при доктор Ангел Недялков също съм много доволна,не съм ходила при друг. Рискувах и ми допадна от първия преглед,обран като цяло но като питаш отговаря и пуска всички изследвания.

# 397
 • Мнения: 1 328
Той изражда ли нормално, или само секцио?

# 398
 • Мнения: 2 463
Лично аз бях секцио бебето в 9м го измериха над 4 кг и ми каза лично негово мнение но не се е налагал че е по-добре секцио с това голямо бебе (роди се 3.740 момата)

# 399
 • Мнения: 1 328
3.700 кг. си е идеално за нормално раждане.

# 400
 • Мнения: 55
Понеже гледам, че се въртят едни и същи "светила" бих искала да споделя моя опит. С втората си бременност, тази година февруари отидох на преглед при д-р Недялков с намерението да се запиша той да ме следи. В 12г.с ми измери шийката на матката 23мм, което е крайно малко за толкова ранна бременност и е доста притеснително. Каза, че ако не направим серклаж ще направя спонтанен късен аборт или преждевременно раждане. Добре, че не съм от тези, които се шашкат и просто отидох на още 2 мнения, за да съм сигурна. До момента шийката си ми е идеална, в 8ми месец съм, мерят ми я постоянно, само с притеснението първите месеци си останах.
Шийката ми е мерена от д-р Калчева, Д-р Димитрова, Д-р Сербезова.
Искам да изкажа положително мнение за гинеколога, при който ходя когато не съм бременна, понеже тя не се занимава с бременни. Д-р Костова, изключително подробни прегледи, много добра в гинекологични те проблеми, работи в онкоцентъра и оперира там. Минус е, че приема направления, но все пак има доплащане за пълен преглед.

# 401
 • София
 • Мнения: 361
Тази д-р Костова, същата ли е, която работи в кабинета на д-р Мануелян?

# 402
 • Мнения: 55
Да, за нея става въпрос.

# 403
 • Бургас
 • Мнения: 2 711
И аз не съм доволна от Недялков, за мен печелбарското е водещо при него. Искаше да ми оперира миомата хистероскопски - приемал ме и ме изписвал на следващия ден. Потърсих още две мнения, на д-р  Горанов, завеждащ АГ в МБАЛ и на д-р Бузалов от Стара Загора, и двамата бях на мнение, че е това е смехотворно, единствено лапароскопски може да се махне миомата. Щял да си платя за едното нищо точно...

# 404
 • Мнения: 17
И аз не съм доволна от Недялков.Отидох при него за трета фетална морфология по мое желание,просто не успях да си запиша другаде час за ФМ,предвид че нямаше да съм в седмиците,в които се прави.Прегледа продължи не повече от 4-5 минути.Попита ме на кого съм пациент,след като отговорих на доктор Неделковски и нещо се намуси.Видя следите по корема ми от биене на Фраксипарин и ме пита защо го слагам.Отговорих,че съм с тромбофилия и 5 генни мутации.Той само каза,че.нямало нужда и било излишно, защо ми били изписани.Факт,че много гинеколози подценяват тази генетична предразположеност и това ми направи ужасно впечатление.Имам позната, която си следи бременността при него и я вика перз 2 седмици за преглед на ултразвук, при положение,че тя няма никакви проблеми с бременността.

Общи условия

Активация на акаунт