До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 594
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, от година се боря с гъбички. Моля да ми препоръчате гинеколог, които да ми помогне с проблема. До сега съм ходила при д-р Татарова и Д‑р Георги Козовски  и не съм доволна от тях.
Какво ви е мнението за кабинета на д-р Павел и Нина Добреви и за д-р Парушева.

# 691
Отидете при доктор Костова, която е в кабинета на Мануелян.
Здравейте, от година се боря с гъбички. Моля да ми препоръчате гинеколог, които да ми помогне с проблема. До сега съм ходила при д-р Татарова и Д‑р Георги Козовски  и не съм доволна от тях.

# 692
Здравейте! Имам един малко по-страничен въпрос. Имам час вече за женска консултация и трябва да се записвам,но стария ми счетоводител не знам какво е правил и какво не,но от януари не съм здравно осиг.без да разберем,чак сега разбрах. Както и да е не е проблем отидох да си платя ЗО,но той не е спрял формата ми от преди 3 год,изпаднах в шок,тааа не мога да си платя ЗО без да прекратя,а то не е толкова просто,тоест няма да успея преди часа…таааа въпроса ми е мога ли да си почна ЖК на частно ?

# 693
  • там, където ми харесва
Отидете при доктор Костова, която е в кабинета на Мануелян.
.   Д-р Димитров в Транспортна болница е добър , на мен от първия път успешно ми маха всякакви бактерии и гъбички.

# 694
Момичета, които сте бременни ! НИКОГА ама НИКОГА не ходете при др. Димитрова от Поморие, сега работи в кабинета на др. Калчева. При кървене в начална бременност тя държеше да ме отвори с железния уред за да видела шийката ….. това е престъпление от което кървенето се усили и положението ми се влоши.

# 695
Ужас! Пълни некадърница са тука почти всички. Олее, как ще ви бърка при кървене, ужас просто. Дано всичко с вас е наред вече.
Момичета, които сте бременни ! НИКОГА ама НИКОГА не ходете при др. Димитрова от Поморие, сега работи в кабинета на др. Калчева. При кървене в начална бременност тя държеше да ме отвори с железния уред за да видела шийката ….. това е престъпление от което кървенето се усили и положението ми се влоши.

# 696
Ужас! Пълни некадърница са тука почти всички. Олее, как ще ви бърка при кървене, ужас просто. Дано всичко с вас е наред вече.

Кървенето 2-ри ден не спира, вече съм на Дицинон кръвоспиращо лекарство и мн високи дози прогестерон. По-зле съм отколкото преди да отида. Пазете се !!!
Бих препоръчала в Бургас само др. Мануилян

# 697
  • Бургас
Аз личино съм супер доволна от Димитрова. Избутах тежка бременност, след арт. С кървене, после контракции, после изоставане на плода и нито веднъж не сбърка.
При кървене са ми слагали спекулум и са ме гледали с вагинален ехограф. И двете ми успешни бременности са били с кървене. И двата пъти се е налагало. Не е попречило.
Прогестерон, но шпа и лежане.
Пожелавам ви успех.
Но съм сигурна, че ако тя смята, че има шанс за бебето, то такъв има.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 12:33 от MeMyselfI

# 698
Аз не знам как ще дадете. При първата ми бременност др. Георгиоски ме гледа вагинално,после пак след една седмица,прокърви каза ми по телефона да сив зема дуфастон. После пак ме гледа с кървене каза да лежа. Следващата седмица ходи при друг и той ме гледа с вагинален ехограф,като ми казват без секс. Така едно 10 пъти докато не направих спонтанен аборт. Сега с тази бременност единствено Неделковски не ме прегледа така и само ори него ходя в Бургас.
Не бих и дала да ме гледат с вагинален повече ..

# 699
Аз също имах кървене в 8 г.с и Неделковски ме гледа през стомаха само, но то като цяло не се вижда нищо, защото е рано. Вижда се само бременността, а с вагиналия се вижда много по-добре и плацентата и т.н. Мануелян ме гледа с вагинален и се чудеше Неделковски какво е видял през корема на толкова ранен етап. Хубаво, че всичко се размина. Но отваряне долу със спекулум е абсурдно на толкова ранен етап и то с кървене. Трябва да се преценя винаги, кое е най-добрия вариант. Секс до 4 тия месец не се прави, особено при кървене.

# 700
Миналата година и аз се следях при Неделковски… не съм особено доволна бремеността завърши с аборт в 7 г.с не беше особено адекватен с терапията и изписването на прогестерон ( след това ходих на имунолог и той ми каза, че количеството прогестерон през устата е било прекалено много и вместо да помогне е навредило).Отделно не ми даде като вариант хапче, а директно кюртаж, което след това доведе до сраствания.

# 701
Миналата година и аз се следях при Неделковски… не съм особено доволна бремеността завърши с аборт в 7 г.с не беше особено адекватен с терапията и изписването на прогестерон ( след това ходих на имунолог и той ми каза, че количеството прогестерон през устата е било прекалено много и вместо да помогне е навредило).Отделно не ми даде като вариант хапче, а директно кюртаж, което след това доведе до сраствания.
Съжалявам за случилото се. Винаги ще две мнения за един лекар. Много жени възхваляват др Георгиоски,но аз не съм доволна. Аз ходя и в София на преглед  и се взима под внимание най-вече мнението на доктора в София. Но за сега съм доволна от док. Неделковски. Също съм чувала страхотни коментари за Мануелян,но тя не изражда.

# 702
Аз се следя при др. Сигридов и Ковачев в София, а в Бургас при др Мануилян. Др Сигридов препоръчва нея за Бургас. Ако имате тромбофилия и по-рискови неща в Бургас няма кой да реагира адекватно.

Съжалявам за случилото се. Винаги ще две мнения за един лекар. Много жени възхваляват др Георгиоски,но аз не съм доволна. Аз ходя и в София на преглед  и се взима под внимание най-вече мнението на доктора в София. Но за сега съм доволна от док. Неделковски. Също съм чувала страхотни коментари за Мануелян,но тя не изражда.

# 703
Аз се следя при др. Сигридов и Ковачев в София, а в Бургас при др Мануилян. Др Сигридов препоръчва нея за Бургас. Ако имате тромбофилия и по-рискови неща в Бургас няма кой да реагира адекватно.

Ами и аз там се следя в София и е наясно с др Неделковски. Все пак др Неделковски идва от Плевен и се справя с високорискови бремнности,има двойки и с ин витро. Но въпроса е  всеки да е доволен и спокоен при следящия. Аз също се колебаех просто др. Мануелян не изражда. А вие къде ще раждате?

# 704
Аз съм още в началото на бремеността. Мисля в София не съм гледала точно кой доктор.
Миналата година преди да забрменея ходих при Неделковски и исках да ми пусне всякакви изследвания и той ми пусна за тромбофилия. Излезе че имам определени ниско рискови мутации  и той ми каза да пия всеки ден аспирин протект( без да съм бременна), при което ми се получии кръвоизлив. той ме изпрати и  при доц. Конова… тя ми спря Аспирина, защото е абсурдно да ми се разрежда кръвта без причина и реално мога да умра от кръвозагуба ако катастрофирам, а и съм на 22 години ….. Конова и тя не беше особено адекватна и нищо не каза да приемам ако забременея. Забременях отидох да ме види, преди това с вагинален ехограф ме прегледа неговата асистентка, след това той ме видя с коремен ехограф и ми изписа Дуфастон 3х3, което още повече ми увеличи кръвотечението. След това когато отидох при доц. Русев ми каза че това е абсолютно престъпление да ми се дава толкова прогестерон с моите мутации….Подледва аборт като не ми беше дадена възможност да избирам дали с хапче или кюртаж и се получиха сраствания, които след това трябваше да се оправят д хистероскопия
Така че не бих му се доверила много, много вече .

Ами и аз там се следя в София и е наясно с др Неделковски. Все пак др Неделковски идва от Плевен и се справя с високорискови бремнности,има двойки и с ин витро. Но въпроса е  всеки да е доволен и спокоен при следящия. Аз също се колебаех просто др. Мануелян не изражда. А вие къде ще раждате?

Общи условия

Активация на акаунт