ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
С втората бременност ги няма онези притеснения от непознатото (кое, кога, как...). Но ги има същите притеснения за развитието му, както и първия път - ще има ли сърдечна дейност, сега на скрининга ще има ли риск от аномалии, ще се роди ли живо и здраво... Особено с кървенето, което се появяваше новото бебенце успя да ми създаде нови и уникални вълнения, които не съм имала първия път Grinning
Да споделя за киселините. Аз все още нямам. Миналата бременност тъкмо ми спря гаденето и след седмица се появиха те Grinning (около 16-та седмица беше). Но от Щерев казаха, че мога да пия Омепразол и Езомепразол (в различните им фирмени наименования - Нексиум, Омепразид и т.н.). Содата не я препоръчвам като вариант, защото след това повишава киселинността още повече. А в газираните напитки не виждам логика да помагат, защото съдържат въглеродна киселина. Hug

# 136
Момичета, тази вечер ходих по голяма нужда. Преди час се събудих с болки в ду*ето. Това ми се случва за втори път. Много се трвожа, не знам какво става. Много се чудя дали не е от хапчетата, които пия. Какво да правя? Страх ме е. Cry Има ли някой  с такъв проблем?

# 137
Момичета, откриха ми ентерококи във влагалището и ми предписаха антибиотик аугментин на 12 часа и пробиотик разбира се. Аптекарката каза, че мога да пия пробиотика половин, един час преди приема на антибиотика. Досега пробиотика винаги съм го пил час след приема на антибиотика. Какъв е вашият опит, има ли някакво значение? Чудя се как да направя, че трябва да пия антибиотика 5 дни, а нали повръщам обикновенно сутрин и понякога и вечер. Сякаш мисля да пия антибиотила към 12 вечерта и после на обяд, но ако трябва да чакам и до 1 да пия пробиотика направо ще е голямо нарушение на съня.
Аз от аугментина си развъдих и гъбички,съпроводени с всички екстри😊
И аз пиех пробиотик,даже ви бяха казали 1ч преди приема на АБ
Иначе,на мен тази бременност(втора) ми е въодушевена,но много се притеснявам,защото първо не се получаваше извесно време,тъкмо стана пък се окада че имам високо ТСХ,за което пия еутирокс.Та много ми е притестено как ще е ,какво ще е,докато с първата бременност,някак летях в облаците.
Иначе и с двете се чувствам добре,не съм повръщала,а само ми се гадеше на момменти,но и това отшумя.
Единственото нещо което имам сега е поява на (стари) хемароиди,които определено ми създават неодобство и болки.
Нямам търпение да чуем и видим  бебо отново  и да зная че всичко е наред.
Имали и други мами с високи ст-сти на ТСХ(надявам се мойте са са влезнали в норма😊)

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 08:29 от nikolova_03

# 138
Момичета, здравейте. Ще попитам и тук- за колко време се чисти утрогестан от организма (пия го през устата)?

# 139
  • София
Здравейте, бременни жени! Simple Smile

Не съм се вясвала от няколко дни, но ето ме сега с новини! Излезнаха ми днес резултатите от пренаталния тест - отрицателен е по всички показатели и хромозоми. Имам информация и за пола - момче! Прекарах час и половина в рев и желание да се гръмна, но сега се окопитих. За тези, които са изпуснали историята ми или са я забравили - имаме общо 3 момчета с ММ (и мъжки котарак) и много, много се надявахме общото ни дете да е момиче, ама не би...
Както се досещате, при тази внушителна бройка дечурлига, нямаме намерения да продължаваме да се развъждаме, тоест - това ни е съдбата - мустаци, мутиращи гласове, миризми ужасни и нежелание за къпане.
Надявам се да е ясно, че приемам живота си с много самоирония, защото иначе наистина трябва да се гътна, да не вземе някой да се впечатли от отношението ми. Simple Smile))) Иначе си обичаме всички деца и най-важното е, че най-накрая едно и също дете ще ни нарича мамо и татко. Simple Smile

И тъй.. Не ми се пише друго в момента, честно казано... И все си мисля, че като има яснота какво ще става е по-спокойно. Разделям се с розовото и започвам да гледам други цветове колички. Simple Smile

Някак си искам в списъка да отбелязвам пола на бебоците, ще го измисля как да бъде.

Желая ви хубав ден! Усмивки и добро настроение!

# 140
Здравейте, бременни жени! Simple Smile

Не съм се вясвала от няколко дни, но ето ме сега с новини! Излезнаха ми днес резултатите от пренаталния тест - отрицателен е по всички показатели и хромозоми. Имам информация и за пола - момче! Прекарах час и половина в рев и желание да се гръмна, но сега се окопитих. За тези, които са изпуснали историята ми или са я забравили - имаме общо 3 момчета с ММ (и мъжки котарак) и много, много се надявахме общото ни дете да е момиче, ама не би...
Както се досещате, при тази внушителна бройка дечурлига, нямаме намерения да продължаваме да се развъждаме, тоест - това ни е съдбата - мустаци, мутиращи гласове, миризми ужасни и нежелание за къпане.
Надявам се да е ясно, че приемам живота си с много самоирония, защото иначе наистина трябва да се гътна, да не вземе някой да се впечатли от отношението ми. Simple Smile))) Иначе си обичаме всички деца и най-важното е, че най-накрая едно и също дете ще ни нарича мамо и татко. Simple Smile

И тъй.. Не ми се пише друго в момента, честно казано... И все си мисля, че като има яснота какво ще става е по-спокойно. Разделям се с розовото и започвам да гледам други цветове колички. Simple Smile

Някак си искам в списъка да отбелязвам пола на бебоците, ще го измисля как да бъде.

Желая ви хубав ден! Усмивки и добро настроение!
Прекрасни новини
Хайде да си ни на късмет и всички да се отчетем с добри новини.

# 141
Манди, важното е, че всичко е наред. Ще свикнеш с мисълта. И аз тайничко се надявам за момиче, но най-вече се моля да е живо и здраво. На нас ще ни е първо, така че ще имаме живот и здраве шанс и за единия и другия пол. Иначе за списъка може до името да има синьо или розово сърце съответно за пола.

# 142
До момичетата от София:На някоя от вас да и е близо или пък да има ходене до Mega Mall,цул.Цариза Йоана 15-HM?

# 143
До момичетата от София:На някоя от вас да и е близо или пък да има ходене до Mega Mall,цул.Цариза Йоана 15-HM?
На мен ми е близко мега мола. Но нямам ходене до там. Тоя мол е под всякаква критика поне последно когато ходих там 😂😂😂

# 144
На мен ми е близко мега мола. Но нямам ходене до там. Тоя мол е под всякаква критика поне последно когато ходих там 😂😂😂
Моята дъщеря иска рокля Елза (2)от хм и камо там я има нейният размер

# 145
Момичета, аз пък се моля за момченце, имаме си дъщеричка, а ММ има и голяма щерка от първия си брак, та сега се молим да е мъжко, момче в рода няма, а и ММ не е на моите години... но каквото Бог дал... Живот и здраве след нова година ще разберем пола..

# 146
Момичета аз съм в болницата на системи.Урината показа ,че съм адски обезводнена и АГ каза моментално да влизам в болницата.

# 147
Оправяй се бързо! Може би е по-добре, че са те вкарали, та малко да живнеш. А как се чувстваш?

# 148
  • София
MariqDoncheva, стискам палци да се оводниш обратно бързо и после скарана или не с водата, захапваш едно шише и по цял ден пиеш. Навсякъде пише, че пиенето на много течности е супер важно по време на бременността. Изпращам ти прегръдки и търпение! Simple Smile

Kaylinnn, то няма къде да ходя, ще свикна с мисълта. Важното е, че ММ го приема добре, въпреки че и той много искаше момиче. Ако и той беше седнал да реве като мен не знам какво щяхме да правим. Laughing Аз се успокоих вече, след като оревах по телефона всички, които знаеха за бебето... В крайна сметка докато поникнат първите мустаци ще минат много години! Simple Smile))

nikolova_03, няма ли как онлайн да я поръчаш тази рокля? Аз живея на другия край на града, иначе бих ти съдействала.

МамаНаПринцеса, защо питаш за утрогестана? Иначе аз нямам идея, ама ми стана интересно, да не би някакъв проблем да има?

# 149
Благодаря Ви момичета.Сега ми тече втората система и ми е по-добре.Както се казва светна ми пред очите.
Аз пък искам момченце и се надявам да е ,ако е момиче имам чувството ,че и аз ще плача 😁
Ако не беше казал АГ да влизам в болница ,аз щях да го накарам да ме вкара ,защото направо не можех да ходя от задъхване и сърцебиене.Сега без проблем со ходя до тоалетна ,а преди това докато отида до тоалерна едва дишах.

Общи условия

Активация на акаунт