ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 262
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
При кой ще се следиш в Света София? И аз там се записах при АГ Семра Акташ. Понеже не бях доволна от първото ми АГ.
  Аз ще съм при Богдана Стоянова Simple Smile За повечето има чудесни отзиви. Семра Акташ също е добра и е много усмихната , обаче обича да склонява за секцио, та имай едно наум

Момичета в Света София следят ли по здравна каса ? Опитвам се да се свържа с тях, но никой не ми вдига, а трябва да запиша час за ЖК.

# 166
Привет, бъдещи юлски мами!

Приемате ли новопопълнения Innocent , макар и включили се чак във втората тема? Blue Heart

Накратко за мен -
Скрит текст:
на 27 г. съм, от Стара Загора, дълго желана и чакана втора бременност с термин 29/30 юли. Баткото е на 5 г. и 8 месеца, с нетърпение очаква радостното събитие... Все още не може да си представи как така през лятото щяло да има бебе, но е дал сериозна заявка за активна помощ Laughing

Здравей! И аз съм от Стара Загора. При кой АГ ходиш?

# 167
  • София
Момичета, аз да се отчета - скринингът мина чудесно, лекарката нямаше никакви забележки, а показателите бяха перфектни. Направиха ми и тест за прееклампсия и там е много нисък риска. И на 80% чакаме момченце Blue Heart

Момичета в Света София следят ли по здравна каса ? Опитвам се да се свържа с тях, но никой не ми вдига, а трябва да запиша час за ЖК.
Следят, но политиката на болницата била да доплатиш 400лв., за да на всеки преглед те гледат с видеозон и редовно да ти взимат кръв и секрет.

Аз се поспрях вече с повръщането и се моля да не се върне, че ще се гръмна. И на вас ще ви мине съвсем скоро.
Impresita аз хапвам, ама само боклуци. Месо и яйца не мога да погледна. Мажа филии с лютеница и банички..
абсолютно същите неща ми се ядат и на мен Grinning а с тия банички опасна работа

# 168
Azidaa ,прекрасни новини!
Хайде,всички да се радваме на такива!
😊😊😊😊😊😊😊😊😊

# 169
Здравейте! И аз да се отчета с дългоочаквания преглед при АГ-то. Най-накрая да чуя и аз сърчице, че ми беше притеснено. Всичко е наред - и по календар, и по ехограф 8г.с. и 5ти ден абсолютно еднакво 😁
Към вече раждалите мами дайте препоръки за фетална морфология в София къде, при кого? Фемина как е? Предварително благодаря 😊

# 170
Момичета, аз да се отчета - скринингът мина чудесно, лекарката нямаше никакви забележки, а показателите бяха перфектни. Направиха ми и тест за прееклампсия и там е много нисък риска. И на 80% чакаме момченце Blue Heart

Следят, но политиката на болницата била да доплатиш 400лв., за да на всеки преглед те гледат с видеозон и редовно да ти взимат кръв и секрет.

Аз се поспрях вече с повръщането и се моля да не се върне, че ще се гръмна. И на вас ще ви мине съвсем скоро.
Impresita аз хапвам, ама само боклуци. Месо и яйца не мога да погледна. Мажа филии с лютеница и банички..
абсолютно същите неща ми се ядат и на мен Grinning а с тия банички опасна работа
Azidaa, коя седмица си? Честити сини гащи!

# 171
  • София
Момичета да ви питам,
Случвало ли ви се е да не ви стига кислород и да ви се гади едновременно?
Но не като сте в движение, а в покой.
 Вече няколко пъти в моментите в които ми е лошо, усещам как дишам много трудно. Все едно някой ми е седнал на гърдите и не мога да си поема въздух както трябва... 🤔

# 172
  • София
MoCherie, не ми се е случвало, звучи доста страшно. Виж дали не си се обезводнила. Като казвам виж, имам предвид да помислиш дали течностите, които поемаш са повече от тези, които изхвърляш.
Между другото, добавих те в списъка с термин 30ти юли като последен ден от юли.

Отново да ви помоля да погледнете списъка и да дадете инфо, което да попълня на мястото на въпросителните, че ме дразнят.
Сложих и две сини сърчица, но се чудя в кой момент да ги слагам, може би като е 100% сигурно или пък, ако не е, после ще ги сменям..

# 173
  • София
Ами факт е че не пия толкова вода колкото трябва, но ми е адски лошо точно от течности. Сигурно едва ми се събира 1 литър.

Снощи се събудих в 2ч, беше ми лошо и усещах, че имам нужда да дишам много дълбоко за да ми стане по-добре. Мечтаех си да вдишна в една кислородна маска, толкова ми беше зле... 😔🙈

# 174
Mocherie така както го описваш сякаш и на мен не ми се е случвало. Имах няколко сърцебиенета и там ми беше малко трудно с дишането.
Ами момичета да ви се оплача, защото знам че вие мв разбирате. Към повръщането и гаденето вече имам и други проблеми. Уж се обличам, пазя се, но ето днеска се събудих с голяма хрема, гърлото се опитва да ме боли, температура 37,3 засега, което мисля, че поне тояа е добре, но вече ме мога да дишам през носа. С нетърпение чакам да стане утре сутринта и да отид на лекар. Просто се чувствам ужасно и все се чудя къде ме лепнаха тези бацили.Disappointed Relieved А и разтройство имам, но може да е от аугментина дето го пия за бактерията. Изобщооо утре си пускам болничен до края на седмицата и се моля лекуването с хомеопатични лекарства или каквото ми предпишат там да ми помогне. Дано бебчо е добре. Пазете се момичета, че тези грипове за ужасни!

# 175
Днес мина и моята ФМ, всичко е наред, взеха ми кръв за БХС, чакам резултатите и от него, но той е прогностичен тест и не разчитам изцяло на него. Бях се настроила за пренатален тест, но вече не знам има ли смисъл, според лекарката няма индикации за аномалии.
Имаше въпрос по-горе, къде е добре да се прави ФМ, аз бях във Фемина. С първата бременност пак бях там за първата ФМ и в МЦ Марковс на втората ФМ.

# 176
  • София
Azidaa, коя седмица си? Честити сини гащи!
Благодаря ^_^ В 12та или 11+6 (всеки различно брои)

Сложих и две сини сърчица, но се чудя в кой момент да ги слагам, може би като е 100% сигурно или пък, ако не е, после ще ги сменям..
То никога нищо не се знае. Сестра ми е била дългоочаквано момченце Grinning

# 177
MoCherie, не ми се е случвало, звучи доста страшно. Виж дали не си се обезводнила. Като казвам виж, имам предвид да помислиш дали течностите, които поемаш са повече от тези, които изхвърляш.
Между другото, добавих те в списъка с термин 30ти юли като последен ден от юли.

Отново да ви помоля да погледнете списъка и да дадете инфо, което да попълня на мястото на въпросителните, че ме дразнят.
И мен може да ме промениш с термин 12ти юли, Вероника, от Пловдив съм 😁 тъкмо влезнах в 11 седмица 😊

# 178
Azidaa, честито.
На моята приятелка и бяха казали на биохимичния,че ще е момченце, но на феталната се оказа момиче. Хи хи! Аз също мисля утре да попитам за пол, но не знам дали да вярвам, че на скрининга не всеки лекар познава пола. На едно друго момиче на БХС и бяха казали момиче и точно такова се роди. 😁😁😁

# 179
Привет, бъдещи юлски мами!

Приемате ли новопопълнения Innocent , макар и включили се чак във втората тема? Blue Heart

Накратко за мен -
Скрит текст:
на 27 г. съм, от Стара Загора, дълго желана и чакана втора бременност с термин 29/30 юли. Баткото е на 5 г. и 8 месеца, с нетърпение очаква радостното събитие... Все още не може да си представи как така през лятото щяло да има бебе, но е дал сериозна заявка за активна помощ Laughing

Здравей! И аз съм от Стара Загора. При кой АГ ходиш?

При д-р Качаров ходя в Ниамед, той ми следи и първата бременност и съм доволна от него като цяло. Simple Smile А ти?

Вчера бях на преглед, "сусамчето"  расте и е цели 7 мм вече Grinning
Но покрай него още миналия път откри киста - размерите мин.седмица бяха 6,8х6,2 см, а сега - 7,5х5,5 см ... иначе кръвните изследвания са в норма по всички показатели. Прати ме на допълнителни кръвни изследвания по отношение на кистата, днес очакваме резултатите ... И ми е притеснено като цяло.

Някоя от Вас сблъсквала ли се е с подобен проблем? Ще се радвам, ако споделите своя опит.

Общи условия

Активация на акаунт