ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 265
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, как сте с кафето? Пиете ли и по колко? Мен ми е съвестно да пия мляко с нес, а така го обожавам.
В петък съм на преглед и нямам търпение, уж всичко е наред, като изключим онова с тоалетната.

# 181
MoCherie

Отново да ви помоля да погледнете списъка и да дадете инфо, което да попълня на мястото на въпросителните, че ме дразнят.
Сложих и две сини сърчица, но се чудя в кой момент да ги слагам, може би като е 100% сигурно или пък, ако не е, после ще ги сменям..
На мен също можеш да сложиш Blue Heart Blush

# 182
Момичета, как сте с кафето? Пиете ли и по колко? Мен ми е съвестно да пия мляко с нес, а така го обожавам.
В петък съм на преглед и нямам търпение, уж всичко е наред, като изключим онова с тоалетната.
В началото пиех мляко с нес, до момента, в който взе да ми се гади зверски и повече не можех да погледна кафе. Но сутрин съм си създала навик да пия и ми беше криво. Затова реших да пробвам с безкофеиново и ми е ок с него. Не ми се гади. Е, не ме и разсънва, но се залъгвам, че пия и аз кафе сутрин, докато преглеждам фейсбук и новините.

# 183
И аз не пия кафе вече, защото само като го помириша и ми става гадно. Едвам изтърпявам колежките на работа, че всичките ходят по групички за кафе и после много мирише. Аз открих прясното мляко с какао и мед и това пия почти всяка сутрин Simple Smile Много хубаво ми мирише и е приятно Simple Smile
Аз иначе се върнах от личната и за настинката ми предпуса разни хомеопатични лекарства и ги почвам. Дано оздравея по-скоро

# 184
Здравейте, момичета! Престраших се и аз да се запиша в темата. Моята история е дълга, но съвсем накратко ще разкажа, че след почти четири годишна борба и безкрайни инвитро процедури, нашето чудо най-после се случи. Миналата година също бяхме успели, но за кратко- приключи в 8 г.с. и сега толкова искам да се радвам, но и тооолкова ме е страх. Вече съм в 10 седмица, имам записан час за БХС и ранна фетална морфология на 06.01. Пия огромни дози прогестерон, бия инжекции всеки ден и се надявам този път да имаме успешен финал. На 32 години съм и живот и здраве това ще ни е първо детенце. Терминът ми е за 13.07.2020г.

# 185
Здравейте, момичета! Престраших се и аз да се запиша в темата. Моята история е дълга, но съвсем накратко ще разкажа, че след почти четири годишна борба и безкрайни инвитро процедури, нашето чудо най-после се случи. Миналата година също бяхме успели, но за кратко- приключи в 8 г.с. и сега толкова искам да се радвам, но и тооолкова ме е страх. Вече съм в 10 седмица, имам записан час за БХС и ранна фетална морфология на 06.01. Пия огромни дози прогестерон, бия инжекции всеки ден и се надявам този път да имаме успешен финал. На 32 години съм и живот и здраве това ще ни е първо детенце. Терминът ми е за 13.07.2020г.

Hope срещала съм те из форума. Чувствам те близка,защото и моята история е близка на твоята,само без ин витро процедурите. Аз също съм на конски дози прогестерон и 2 вида инжекции и още куп хапчета. Знам че това бебче е вашето и ще се роди живо и здраво !

# 186
Благодаря ти от сърце! 🤗 Желая ти успех, както и на всички момичета тук! Заслужаваме го!

# 187
Скрит текст:
Добре си дошла!
Късмет и до финал!(на всички🤪😊)

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 09:33 от nikolova_03

# 188
Да се оплача днес видях три капки кръв на бельото... сега лежа и си умирам от страх. Звъннах на лекарката каза да почвам дуфастон и да продължа но шпато... и че до утре всичко ще е наред. Вчера бях на преглед и всичко си е наред с бебока расте си... какво стана значи сега уф...

# 189
Момичета и моят БХС мина. Ами за пола лекарката каза, че е момиче и, че рядко греши. ❤️❤️❤️ Каза ми така "въртя, въртя и пишка не виждам" 😁😁😁 ММ много се надяваше на момче, като му видя изражението каза "Дано да греша, че като му видях изражението ми стана кофти" 😁😁😁

Редактирам се, термина ми е на 03.07.2020г.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 15:30 от cwetelina17

# 190
Здравейте, момичета! Престрашавам се със смесени чувства да се включа в темата. Много ще ми е приятно да споделяме, но просто ме е страх. В 7 г.с. съм и гледам да не се напрягам с негативни мисли, моля се да мина 12 г.с.
Иначе, първа бременност ми е, на 30 г. съм. Нямам представа какво ми предстои, затова ще чета и споделям. По изчисления на календари в нета, терминът ми е на 30 юли.
Пожелавам на всички ви тук успех до финала и лека бременност!

# 191
За кафето аз лично съм питала доста лекари с първата ми бременност и всички казаха, че едно слабо кафе сутрин не е никакъв проблем. И сега си пия по едно. Но....ще се побъркам от киселини, а коремът ми е подут все едно ще раждам. Вие така ли сте?

# 192
Здравейте, момичета. Мина и моя БХС днес. Слава богу, всичко е наред. Камък ми падна от сърцето. Предположението е, че е на 80% момче. Аз исках момиче и съм малко разочарована, но съм щастлива, че е добре, пък следващото живот и здраве Joy
Относно кафето аз пия по 1 сутрин. Само когато ми беше най-зле и повръщах и през ум не ми минаваше да пия кафе.
Успех на всички с предстоящите прегледи и сааамо хубави новини и емоции желая Hug

# 193
yu.rv - аз също имам киста, но моята е по-малка - 3 см. Лекарката ми каза, че има момичета и с по-големи, например по 7-8 см., но да не се притеснявам. Кистите се пукали сами на по-нататъшен етап от бременността. Иначе пия Дуфастон 3х1, но-шпа 2х2 и неофолик - веднъж на ден по едно хапче.

# 194
Да се оплача днес видях три капки кръв на бельото... сега лежа и си умирам от страх. Звъннах на лекарката каза да почвам дуфастон и да продължа но шпато... и че до утре всичко ще е наред. Вчера бях на преглед и всичко си е наред с бебока расте си... какво стана значи сега уф...
Пий си дуфастона и не се притеснявай! При мен не е имало кървене откакто ми увеличиха дозите.

Общи условия

Активация на акаунт