ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 276
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Радвам се, че се пишат хубави неща, все така да е! Heart

Аз продължават да съм с болки в перинеума. Нямам търпение да дойде четвъртък и да отида да ме прегледа хирург , да ми каже какво се случва, че нещата не са никак добре. И се притеснявам дали бебето е добре. Все пак за  мен е голямо мъчение...и за него сигурно.

Весело посрещане на новата 2020 година и дано лошите неща останат в старата! Hands Pray

# 481
Аз ще купувам чак май месец:))) Количката /макар и раздрънкана/ пази от сина, неутрален цвят е. Девойката първоначално ще расте с мъжки дрехи-те бодита и разни бодобни за бебета все тая какви са. Та дрехи по-натам. Кошата дървената продадахме /голяма грешка, взимайте си от тези меки сгъваеми/ та ще вземем мека сгъваема. Друго не съм планирала. Второто дете определено ще е с по-малко тъпотии наоколо, че и без това вече място няма.

# 482
Мммм....някои вече са почнали в покупките. Аз за сега само гледам, но определено мога да кажа, че вече си избрах и количка, остава само пола да ни кажат за да знам какъв цвят. Не, че ще я купуваме, но поне да съм я избрала. Иначе с всичко останало мисля да поизчакам до към 9тия, ако не си сменя 100 пъти мнението де, че предния път като иабирахме, докато купим минах през всички марки Simple Smile
Споделяйте каква количка сте харесали
Аз доста се двуомя,ми то има толкова много модели....😜

# 483
Аз съм набелязала вече почти всичко. Чакам да наближи може би 5тия месец и започвам да купивам.
Вие ориентирахте ли се вече какво че купувате или само аз избързвам?

# 484
И аз смятам,че е доста рано за покупки. С дъщеря ми доста гледах но започнах да купувам към края на 7м. Върнуващо си е няма спор. Сега ми е една идея спокойно защото си имам всичко.
Мога да споделя,че много полезно ни беше надуваемата вана и сгъваемата кошара. Тъй като много пътуваме. Също така и предварително си бях подготвила бебешката аптечка. Това е много важно. Всичко до ден днешен
 Почти съм използвала.

# 485
https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=2391 , това е количката, която ми харесва за сега. Честно да си кажа при предното купуване на количка, толкова много гледах, че вече съм станала спец в количките, хаха... ако мога да дам съвет - в никакъв случай не пренебрегвайте лятната количка, това е най-невероятното нещо, с което може да се бута едно дете. Казвам го, защото аз лично си правя следната сметка - една комбинирана количка и след 1г задължително лятна и сумичката се вдига. А просто на тази количка размерите на седалката с шасито доближават характеристиките на лятната, а и сгъването става едновременно с коша, и евентуално мисля да минем само с комбинираната. Другия ми вариант е да вземем от по-скъпите марки, където се продава шаси отделно и всеки кош отделно, да вземем само коша за новородено и след това директно лятната. А най-последния ми вариант е да взема някаква количка, ама напълно каква да е - или от някоя приятелка раздрънката, или втора употреба или нещо подобно и още на 5 месеца да си взема една добра лятна количка. Аз бях с ето тази лятна - https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=903, няма такъв разкош - що стъпала съм взела с това нещо и с детето и торба с багаж не е истина. Купихме я синът ми като беше още на 7 месеца и я ползвахме до навършването на 2 години точно, не е мръднала, просто я подарих и хората си я ползват , хаха....
Медиса, според мен е мноооого много рано за купуване, а 5ти месец също ми изглежда тоооолкова рано...аз започнах да купувам в 8ми месец и то стана по-добре, защото родих на 5тия ден от 9ти месец и ако бях чакала още малко....

# 486
Аз пазя пег перегото от първото дете и макар да ми се иска няма смисъл да взимам нова. Тази количка е жестока, толкова удобна и маневрена, че накрая взехл лятна макларън, но не ми беше удобна и пак си ползвах до последно пег перегото. С две ръце препоръчвам.

# 487
Аз  с първото си дете използвах комбинирана и лятото(първата годинка) взехме лятна,няма такова удобство.Но сега ми се иска да е с кош за новородено,и ако е възможно седалката за след 6м да има пълно легнало положение(моята лятна имаше),както да не е като седнало-легнало.И да е лека и да е компактна,да я събирам в колата(тойота ярис)
Малее,много изисквания имам май😁😁😁

# 488
Аз пазя пег перегото от първото дете и макар да ми се иска няма смисъл да взимам нова. Тази количка е жестока, толкова удобна и маневрена, че накрая взехл лятна макларън, но не ми беше удобна и пак си ползвах до последно пег перегото. С две ръце препоръчвам.

Същото. Не сме купували лятна. Ползвахме Перегето до към 1.8г. След това без количка.

# 489
Ох, каква хубава тема подхванахте.
Ние от каката имаме само кошара (от дървените), която е лилава, но при всички случаи ще се ползва. Имаме проходилка и активна гимнастика 😁. Другото - стерилизатор, бебефон, кошница за кола ни беше дадено за ползване, та вероятно ще се купуват. Може да помисля и за нещо ползвано да взема, изскачат добри оферти. Имам и спални комплекти с обиколници, които са много запазени и...розови. Ще видим още малко дали ще се ползват. И някои дрешки може би...
Количката на дъщеря ми продадох...беше комбинирана на Бертони (сега Лорели). Ами тежичка беше около 14 кг и като порасне бебето и то 10...по нагорно се задъхвах...Та сега ще гледам по-лека количка...Jane заглеждам аз. Може и втора ръка, но запазена, ще видим. Мои приятелки имаха от полските с големите кошове... не са се оплакали. Не знам, ще разглеждам. Ваничка ще трябва пак, помпа имах, но след 9 години едва ли става за нещо. Обикновена беше, но ми вършеше работа. За това се сещам
...
Весело посрещане на новата, вълнуваща 2020 година 🍾🥂🎊

# 490
А може ли да покажете кой точно модел на Пег Перегото? Благодаря Simple Smile Аз може би защото бях с полска, а както всички знаем те са огрооооооомни и съответно въобще не ми беше удобна Simple Smile

# 491
Момичета, аз днес бях на биохимичен скрининг. Хормоните не са ми готови, но от ехографа всичко му е наред на бебчо. При мен рискът от прееклампсия също е нисък. Запазва се вероятността за мъжки пол. Ама поне ще си ползваме дрешките на баткото (на 9 месеца). От него имам всичко и не мисля да купувам нищо. Може би само някаква кошарка, за да си има всеки негово лично местенце. И в крачка ще докупуваме каквото се налага. Весело посрещане на Новата година и само хубави новини и положителни емоции да ни очакват!

# 492
Танчето, имаш бебенце на 9 месеца?

# 493
Честита Нова година, да сте живи и здрави и дано всички да сме добре 🥰

# 494
Честита нова 2020 година, мили момичета! Бъдете здрави вие и вашите семейства! Нека новата година донесе на всички ни най-сладките и здрави бебочета! 🌷🌷🌷

Общи условия

Активация на акаунт