ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 253
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Честита Нова година! Нека да сме здрави и щастливи!

# 496
Честита Нова Година!Нека през тази година да сме живи,здрави,щастливи,бебоците ни също,да родим лесно и без проблеми и всичко да е наред!

# 497
За много години, момичета!
Нека във всяка къща да се върже по една люлка, да си гушкаме здрави и красиви бебоци!

# 498
  • София
Честита Нова Година! Нека бъде по-здрава, по-щастлива и по-успешна от всички до сега!

# 499
Честита Нова Година! Да сме здрави и много щастливи! И чакаме средата на годината с нетърпение, нали? 😊
Много странно - вчера на два пъти бях клекнала на земята и след като се изправя ме заболяваше корема. Вие внимавате ли с определени движения? Аз знам само за тичане, скачане и вдигане на тежко. Но все още се случва да вдигам тежко от време на време - най-вече торби от пазар.

# 500
За много години момичета. Пожелавам ни на всички ни, през тази година да имаме най-прекрасните, пухкави и здрави бебчета. ❤️❤️❤️

# 501
За много години, мн здраве на всички Simple Smile

Пег перего book plus е моделът, тестван по плажове и чукари всякакви  Simple Smile

# 502
За много години! Бъдете здрави и щастливи! Пожелавам безпроблемна бременност на всяка една от Вас!

# 503
Честита нова година! HeartНека 2020 година ни донесе само хубави моменти и положителни емоции, да бъдем здрави и да родим здрави бебчета! SunglassesFlowers Four Leaf Clover

# 504
Честита нова година! Пожелавам много здраве и щастие на вас и вашето семейство. Нека новата 2020 година ни донесе много успех, безпроблемна бременност и здрави бебчета.!

# 505
Момичета, имам въпрос към тези от вас, които пият дуфастон- имате ли нежелани реакции от него? Мисля си че от него ми става много лошо, възможно ли е да си въобразявам?! Бях го свършила и ден два бях по добре от към гадене май, днес си го купих и сега ми е адски лошо... дали може да е от него или съвпадат нещата просто?!

# 506
Момичета, имам въпрос към тези от вас, които пият дуфастон- имате ли нежелани реакции от него? Мисля си че от него ми става много лошо, възможно ли е да си въобразявам?! Бях го свършила и ден два бях по добре от към гадене май, днес си го купих и сега ми е адски лошо... дали може да е от него или съвпадат нещата просто?!
Напълно възможно,  но не ти ли казаха , че не трябва да го прекъсваше, спира се постепенно.  Иначе,  хапваш добре и тогава го пиеш Simple Smile .

# 507
Да ви честитя и аз Новата година! И да ви пожелая домовете ви да са пълни със здраве, любов, щастие и греещи детски очи! Hug
Hris2016 да, имам вече едно бебе вкъщи. Аз съм го споделяла, но сигурно още в предишната тема Blush
mesissa аз не съм пример за подражание по отношение на щаденето. С количката (14 кг) и бебето (10 кг), без да броя колко багаж има по и в нея го качвам и свалям по всякакви стълби. И вкъщи не си пестя силите въобще. Снощи друснах и две хорца Grinning И след отлепването на плодния сак нищо не се промени в начина ми на живот. До голяма степен ми е такъв темпераментът. А в по-малка нямам особен избор, защото освен съпругът, който е на работа, няма кой да ми помогне.
lollipoppp и аз имах такива оплаквания като бях с повече дуфастони. Сега ми е само един дневно и не се появяват.

# 508
Не знаех, че се спира постепенно... аз не съм мислела да го спирам, но просто свърших опаковката и забравих да купя... дано не съм оплескала нещата.

# 509
Писах и в групата във фейсбук, но и тук да ви кажа- мисля, че усетих бебето. Беше като гъделичкане отвътре на коремчето. И съм сигурна, че не са газове, черва или местене на органи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт