Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 51 014
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1208741477808914433

От официалният сайт:

Какво хубаво нещо е да зарадвате децата!
Последен 1 ден, за да станете съпричастни на тези забавни моменти с Каврук.

# 391
Марианче, каврук забавлява чудесно децата, заедно със сестра му на Санджар

От мейкинга, забелязвам сушените червени чушки на стената 😃

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 17:20 от araselia

# 392
  • Пловдив

И на Менекше брат й - голяма скица.

# 393

"Късметлията"-Енгин, като Санджар.Пожелавам му го, късмета, винаги да е с него. Heart Eyes

# 394
Хармония 👍 голяма смешка 😂 ,ама човек в яда си  казва големи глупости 🙊

Тези двамата са много готини ,в някакъв бар са - купонджии 😃

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 20:05 от araselia

# 395
  • Пловдив

https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi/haber/narenin-meleki … en-gencalp-kimdir

Днес Стар тв ни запознава с Берен/Мелек.

Мелек на Наре, коя е Берен Генчалп?

В сериала "Дъщерята на посланика", който се срещна със зрителите в понеделник по Стар тв, се говори много за малката актриса Берен Генчалп, която играе дъщерята на Санджар и Наре, Мелек. Берен Генчалп, избрана измежду стотици деца, впечатли зрителите с много доброто изпълнение на героинята си Мелек в сериала. Коя е Берен Генчалп, която се установил трон в сърцата на Ангела в Сефирин гърл? Да го опознаем. Коя е Берен Генчалп, която седна на трона като Мелек в "Дъщерята на посланика? Да я опознаем.

На колко си години?
- На 8 години съм.

В кое училище учиш? Харесва ли ти в училище?
- Ученичка съм от втори клас в основно училище Cumhuriyet - Милас, Мугла. Обичам училището си, учителите си и приятелите си.

Кои са твоите любими, близки приятели?
- Обичам всичките си приятели, но се разбирам най-добре с Инджи, Сюхейда и Хайруниса.

Как реагираха приятелите ти относно актьорството? Харесаха ли те?
- На следващата сутрин в първия ден, в който се излъчи нашият сериал, приятелите ми в класа ме посрещнаха с аплодисменти и казаха, че наистина се радват на това, дори някои от моите приятели плакали, когато ме гледали. Толкова се радвам, че харесаха играта ми.

Коя е любимата ти храна?
- Любимата ми храна е паста/макарони, пиле, риба, кюфтета и картофи.

Кой е любимият ти цвят?
- Обичам всички цветове от природата. Мисля, че всички имат собствена красота.

Кой е любимият ти анимационен герой?
- Обичам героите от анимационни филми Крал Шакир, Том и Джери, Скуби Ду.

Харесва ли ти да играеш?
- Обичам актьорството и това е едно от нещата, които обичам.

Имаш ли проблем с актьорството?  
- Никога не изпитвам трудности, защото го правя с любов и желание.

Мечтаеш ли да станеш актриса или мечтаеш за друга професия?
- Това беше мечтата ми, да стана актриса и вярвах, че един ден тази мечта ще се сбъдне. Обичам животните. Искам да съм ветеринар.

Как работиш за героинята си Мелек?
- Играя Мелек с много любов. Дори понякога я сравнявам със себе си. Тя е пораснало момиче като мен. Затова не ми е трудно да работя върху тази героиня. Също така ми е приятно да работя за образа на Мелек с подкрепата и обучението на треньорката ми.

Как се чувстваш на снимачната площадка с Неслихан Атагюл, която играе майка ти? Имате много сцени заедно, забавлявате ли се?
- Много обичам кака Неслихан. Първият ден, в който се запознахме, ми даде книга с надпис, който написа за мен. Това ме направи много щастлива. Ще запазя книгата до края на живота си. Също така много се забавляваме на снимачната площадка. Тя ме подкрепя много за актьорската игра. Дори за това кратко време ме научи на толкова много. Искам да бъда успешна актриса като нея. След като нашата сцена приключи, имаме наши си  движения/знаци, правим ги и се усмихваме една на друга.

Кое ви кара да се смеете най-много?
- Моята учителка, треньорката Надиде Йогретменим и батко Чагатай ме карат да се смея много на снимачната площадка. И коафьорът, батко Рамазан, който ми прави косата.

Как се чувстваш, когато играеш героинята Мелек в "Дъщерята на посланика"?
- Играенето на героинята Мелек ми създава много хубави чувства, чувствам се много добре и мисля, че ми дава велики неща по отношение на актьорството.

Сет - спомен.

# 396

https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi/haber/narenin-meleki … en-gencalp-kimdir

Днес Стар тв ни запознава с Берен/Мелек.

Мелек на Наре, коя е Берен Генчалп?

Скрит текст:
В сериала "Дъщерята на посланика", който се срещна със зрителите в понеделник по Стар тв, се говори много за малката актриса Берен Генчалп, която играе дъщерята на Санджар и Наре, Мелек. Берен Генчалп, избрана измежду стотици деца, впечатли зрителите с много доброто изпълнение на героинята си Мелек в сериала. Коя е Берен Генчалп, която се установил трон в сърцата на Ангела в Сефирин гърл? Да го опознаем. Коя е Берен Генчалп, която седна на трона като Мелек в "Дъщерята на посланика? Да я опознаем.

На колко си години?
- На 8 години съм.

В кое училище учиш? Харесва ли ти в училище?
- Ученичка съм от втори клас в основно училище Cumhuriyet - Милас, Мугла. Обичам училището си, учителите си и приятелите си.

Кои са твоите любими, близки приятели?
- Обичам всичките си приятели, но се разбирам най-добре с Инджи, Сюхейда и Хайруниса.

Как реагираха приятелите ти относно актьорството? Харесаха ли те?
- На следващата сутрин в първия ден, в който се излъчи нашият сериал, приятелите ми в класа ме посрещнаха с аплодисменти и казаха, че наистина се радват на това, дори някои от моите приятели плакали, когато ме гледали. Толкова се радвам, че харесаха играта ми.

Коя е любимата ти храна?
- Любимата ми храна е паста/макарони, пиле, риба, кюфтета и картофи.

Кой е любимият ти цвят?
- Обичам всички цветове от природата. Мисля, че всички имат собствена красота.

Кой е любимият ти анимационен герой?
- Обичам героите от анимационни филми Крал Шакир, Том и Джери, Скуби Ду.

Харесва ли ти да играеш?
- Обичам актьорството и това е едно от нещата, които обичам.

Имаш ли проблем с актьорството?  
- Никога не изпитвам трудности, защото го правя с любов и желание.

Мечтаеш ли да станеш актриса или мечтаеш за друга професия?
- Това беше мечтата ми, да стана актриса и вярвах, че един ден тази мечта ще се сбъдне. Обичам животните. Искам да съм ветеринар.

Как работиш за героинята си Мелек?
- Играя Мелек с много любов. Дори понякога я сравнявам със себе си. Тя е пораснало момиче като мен. Затова не ми е трудно да работя върху тази героиня. Също така ми е приятно да работя за образа на Мелек с подкрепата и обучението на треньорката ми.

Как се чувстваш на снимачната площадка с Неслихан Атагюл, която играе майка ти? Имате много сцени заедно, забавлявате ли се?
- Много обичам кака Неслихан. Първият ден, в който се запознахме, ми даде книга с надпис, който написа за мен. Това ме направи много щастлива. Ще запазя книгата до края на живота си. Също така много се забавляваме на снимачната площадка. Тя ме подкрепя много за актьорската игра. Дори за това кратко време ме научи на толкова много. Искам да бъда успешна актриса като нея. След като нашата сцена приключи, имаме наши си  движения/знаци, правим ги и се усмихваме една на друга.

Кое ви кара да се смеете най-много?
- Моята учителка, треньорката Надиде Йогретменим и батко Чагатай ме карат да се смея много на снимачната площадка. И коафьорът, батко Рамазан, който ми прави косата.

Как се чувстваш, когато играеш героинята Мелек в "Дъщерята на посланика"?
- Играенето на героинята Мелек ми създава много хубави чувства, чувствам се много добре и мисля, че ми дава велики неща по отношение на актьорството.[/i][/color][/b]

Сет - спомен.
smile3525

Талантливо дете. Heart Eyes

"Силно уважавам хора, които не се опитват да се впишат в тълпата! Те се открояват и го правят неотразимо!"
Ищван Чурка, унгарски драматург, журналист и политик

# 397
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1208780987909361665

От официалния сайт - преди малко:
Няма повече епос, няма повече лъжи...
"Дъщерята на посланика" с нов епизод, утре вечер от 20,00 ч. по Стар тв.

# 398

Добра вечер късметлийки Two Hearts
Очаквам с нетърпение  утре вечер серията на "Дъщерята..." - има още неща от миналото които трябва да бъдат разяснени. Например снимката, която от сета - явно ще ни покажат раждането на Мелек и събитията около този период. Все още си мисля, че Наре е била депресирана от всичко което е преживяла със Санджар през ПБН, после това, че не са я подкрепили с баща ѝ и тя се е смятала за "мъртва". Единствено Мелек ѝ е подарила живота отново.

Наре няма да прости - още повече, че на този етап Санджар не допринася с абсолютно нищо за промяна в статуквото. Дори демонстрира грубост и то в присъствието на детето. Това още повече утежнява и без това безнадеждното положение за някакви отношения помежду им. Те са две враждуващи страни, а лошото е, че детето е по средата.
Санджар засега трупа само отрицателности.

# 399
  • Пловдив

Аз пък мисля, че Санджар не е толкова лош.
Справедлив - да. Наре това не му казала, онова не му казала, ами кажи му, пък той ще прецени...
А той нещо излъгал ли я е??? Не, нали???

# 400
Марианче ,лош е по много причини : 1. Не е младеж тип манекен 😏
  2. Гледната точка на бг- мамите - както се знае при нас масово девойките от 15 годишни имат интимни отношения ,и то със знанието.на родителите си ,това е общо взето,нещо обичайно ,ходят си на море с гаджетата, един, втори , никой не се впечатлява от девственост и такива подробности.Такива са ни нравите ,такова е възпитанието и затова няма как да се оправдае Санджар .Филма е за турската публика и за техните порядки и възпитание.
 1. Прекалено.е принципен - толерират се хората тип фурнаджийски лопати .  Доказано е ,че идеалистите трудно съществуват.

# 401
  • Пловдив

Марианче ,лош е по много причини : 1. Не е младеж тип манекен 😏
  2. Гледната точка на бг- мамите - както се знае при нас масово девойките от 15 годишни имат интимни отношения ,и то със знанието.на родителите си ,това е общо взето,нещо обичайно ,ходят си на море с гаджетата, един, втори , никой не се впечатлява от девственост и такива подробности.Такива са ни нравите ,такова е възпитанието и затова няма как да се оправдае Санджар .Филма е за турската публика и за техните порядки и възпитание.
 1. Прекалено.е принципен - толерират се хората тип фурнаджийски лопати .  Доказано е ,че идеалистите трудно съществуват.

Да - да, ама и толкова - не.
Турските сериали са втори по продаваемост в свена, знаем го.
Като искат хем да се продават, хем да си ги гледат - да му мислят. А "Дъщерята на посланика", заради Енгин и Неслихан, ще обиколи света, ще го купят и ще го гледат - някъде вече е купен, някъде го дават, някъде - ще.

А за поста ти, права си.
И при съседите живеят "сгодени" с години, а сватби - йок.
Светът е едно голямо село - традиции, морал - навсякъде вече ги няма, забравени са, нищо че по филми и сериали се опитват да ги съхранят. Разводи - бол, децата страдат...
Такива като Санджар, със свещ не може да ги намериш. Граждани на света - бол. Визирам Гедиз - много съм му набрала... Да не се повтарям за него...

Да видим утре, какво са сътворили нашите герои.

# 402
  • Pleven, Bulgaria
Добра вечер от мен,сладурки.Аз пак да кажа.Не че оправдавам Санджар,напротив,постъпката му да изхвърли два пъти Наре от дома си е тежка и заслужава порицание.Но се опитвам да разбера действията му.Ох бе,изгоря ми душата и за него няколко пъти в серията.Ама колко чувства ни показа с погледа си само докато Наре беше в ръцете му-от невяра,през радост,до завръщане на омразата.....Браво!Браво на Енгин!Имам големи очаквания за сериала!Надявам се да се хареса на публиката и да се гледа поне два сезона.Много искам историята да е написана завладяващо,за пресъздаването вече съм сигурна,че ще е вълнуващо от всички страни.Голям поклон и пред Неслихан и пред малката Берен за играта им.Радвам се,че са приели да работят точно в този проект.Сигурна съм,че ще видим незабравими сцени!
Прочетох,че темата на сериала не била нищо ново и различно.Ами изконните теми са едни и същи,според мен:Доброто срещу Лошото,Любов срещу Омраза(Е,казват че тях ги дели само една крачка,така,че аз се надявам да я видим тази крачка...),Истината срещу Лъжата,Достойнство срещу Безчестие......
Аз мисля,че е важно как са ни поднесени тези теми,за да ни накарат да дишаме и да живеем с тях.А Енгин така умее да ни разказва,чееее............се пристрастяваме.В добавка,този път и двете му партн1орки(малка и голяма),също са прекрасни актриси,така,че....азсъм си с голямата кошница!Моля се турската публика да се зариби,което е много вероятно и пропускам покрай ушите си леките реверанси към Ердоган.Не съм компетентна по темата за фино кино,затова от сърце се радвам на завръщането на Енгин и всичко си ми харесва.Ако искате ,наречете ме ограничена,но това съм аз...
А, още нещо исках  да добавя.Всички се четем.Аз говоря за себе си.Когато Енгин започва нов проект,започвам и аз с него.Започвам да се интересувам от всичко за актрисата,която ще го придружава в този проект и от всичко,свързано със самия проект.Знаете,винаги съм си признавала,че съм компютърно неграмотна,но имам профили в Инстаграм,Фейсбук и Туитър,за да мога да поддържам Енгин с каквото мога.Та,тазвечерния пост на една стара наша съфорумка ме изстреля години назад и леко ме обиди.Спомням си по времето на КВФ колко много се възхищавах от работата на Дива.Тя беше човекът,който пръв ми показа колко прекрасни могат да бъдат фенските колажи и клипове.По онова време кипеше живот в темата и макар,че аз следях от балкона,както и сега,си имах любимки,чиито списания и творения ужасно ми харесваха.Дива беше една от тях.Създаваше прекрасни творби с Керим и Фатмагюл,постовете и бяха прекрасни и интересни.Затова,когато тази вечер засякох неин пост в темата на Несли с изказване,че" Енгин е в своето обичайно амплоа на ДЪРВО",честно казано се изненадах и засегнах леко.Всеки може да пише където иска.Можем да обсъждаме героите колкото си искаме,но да кажеш,че Енгин е дърво, е нечестно и несправедливо,според мен.Защото Енгин е пламък,по-скоро горяща факла във всичко,до което се докосне.Не оставя никой безразличен.Извинявам се,ако не съм разбрала правилно посоката на мислите на Дива.Не искам да докарвам отново войните и споровете в темата,точно обратното.Радвам се,че момичетата от другата тема уважават таланта и майсторството на Енгин.Просто споделям,защото ме заболя малко.Иначе Енгин и Неслихан играят в един и същи сериал и що се отнася до мен,ще ги подкрепям с всичко,което мога!
Лека нощ,момичета!Утре е нашият ден!Нямам търпение да преполови вече,а той едва е започнал...

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 01:18 от Теменужка Христова

# 403
  • Пловдив

Здравете и добро утро, както вече ще казваме, в нашия ден.
Поздрав със Санджар. Я какъв е строен и съразмерен - като "дървото" бреза.

Теменужка Христова, txtloves
Да подредим нещата си днес и в 19,00 ч. пред мониторите.
Успешен понеделник на всички.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 12:33 от mariana51

# 404
Добро утро и успешен работен ден преди Коледа !
  Теменужка 💓 за поста 👍 Не си го слагай на сърце ,то това не е нещо ново . Всеки има право да харесва или не някой или нещо, въпрос на толерантност ,уважение и най- вече Доброта кой как ще се изкаже .Това, че  пишещите в тази тема уважават чуждите пристрастия и не биха се изказли грубо , не значи ,че всички са такива ,за съжаление .Нищо ,да са живи и здрави .
  Мен друго ме притесни и леко засрами 🙈 - какъв фен съм , след като дори хейтърите са изглеждали всичките сериали на Енгин Акюрек ,а аз не съм ,отивам да се срамувам в ъгъла 😂

П.П.Марта ,чакаме да споделиш впечатления от пътешествието си ,да пием малко вода от извора 😃

Общи условия

Активация на акаунт