Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 51 016
  • 739
  •   1
Отговори
# 450

STAR TV доволни, аз доволна. Heart Eyes

Момичета Hug, стари/нови, нови. wavey

# 451
Здравейте, Енгинки!!!Heart

Отдавна не съм писала и сега влизам да ви поздравя за Коледните и Новогодишни
празници! Пожелавам ви да си изкарате хубаво и по-малко шетни, че човек нищо
не разбира, ако преди това се е преуморил!

Харесвам много сериала, искам още и нямам търпение да дойде следващата серия.
Енгин си го знаем какво може - доказал се е многократно! Стана ми даже смешно за
мнението, че Енгин бил "дърво". Не знаех, че се присъждат  награди  затова и то доста престижни!!!
Както и да е, тези, които са го писали това, да са живи и здрави, да си гледат техните "любими дървета"!?
Аз като не харесвам даден актьор, не го гледам изобщо, пък камо ли - всичките му сериали!
Хейтъри си има навсякъде, а ето едно определение за хейтър: "Човек, който не може да бъде щастлив
от успехите на другите".

Неслихан не бях я гледала, но съм мноого впечатлена, не само от класната й игра, но и е страшно
красива!!! Пасват си с Енгин и радват окото! "Огън и жупел" са двамата. Ще подпалят екрана!.

Да не забравя най-важното, да благодаря на всички вас за нещата, които поствате,  
за да става достояние за всички нас, които четем  и гледаме наготово!
 На Марианчето, Мартичка,  Хармония, Араселия, Теменужка,
Свети,Мари, Ками  и другите момичета,
които влизат в темата!:heart:HeartHeart
Марианчето е неуморна и ако не е тя, не знам какво бихме правили!!!
Благодаря също на целия екип  за скорострелните преводи !!!
Поздравявам  и момичетата от темата на Неслихан!

Прегръщам ви и да сте много, много здрави и обичани!
Енгин и Неслихан също да са здрави и да ни радват все така сетивата!
А малката Берен е уникална!!!

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 17:13 от dunelia

# 452
  • Pleven, Bulgaria
Пак съм аз.Видях в ТТ,че ще имаме ново попълнение в сериала.Той се казва Фуркан Аксой,но не знаем все още нищо за героя му.В темата на Несли пък видях,че и приятелката на Наре е много красива.
Сега да видим ще успея ли да публикувам снимката...

# 453
Пак съм аз.Видях в ТТ,че ще имаме ново попълнение в сериала.Той се казва Фуркан Аксой,но не знаем все още нищо за героя му.В темата на Несли пък видях,че и приятелката на Наре е много красива.
Сега да видим ще успея ли да публикувам снимката...

Още един хубавец с лимба ,този път синеок 😃 Този го виждам със сестричката на Санджар , да трови живота на Каврук, а Санджар да му набива канчето като загрижен брат😂

А сега в почивката преди сърмите попаднах на тази хронология на еволюцията на "гиздавия " - грозното пате не е станало баш лебед, ама си е един доста наперен и симпатичен гъсок 😂

Дунелия, привет отново 🙋

# 454

Един млад Санджар.

dunelia  Two Hearts добре се появила!

# 455
На снимките без брада не е толкова хубав. Някак си на фона да големия нос изпъква несъразмерната брадичка. Недостатъкът се балансира с дълга коса като във Фатмагюл, или с къса коса и брада като в ДП. Завърших сега с гледането на епизода. Единственото, което ме вълнува са отношенията на Санджар и Наре. Има много страст в тази връзка. Впечатли ме и Мелек. Останалите интриги са предвидими. Влюбеният приятел от детството, пренебрегнатата хитра и злобна съпруга, майката господарка, готината снаха, добрия брат и сестра. каврук разнообразява пейсажа като шута говорител на истината. Но посланика и Акън са ми в повече. Някакси долно ми стоят. Гнусно. Но явно трябва да има контраст за да потръгне историята. Огромен заряд има в тези актьори стига да имат какво да изиграят. Дано Сц да не опошлят историята. От фрага сцената на омиротвореният им сън показа толкова много. Енгин много добре показва гама от чувства. Как се сепна от самия себе си.  Темата за доверието и мястото на жената е огромна във всяка страна. Хубаво показват какви трагедии се пораждат и колко много са ощетените. Но баща ти да разреши да злоупотребяват с теб.И това да е висш чиновник?,? Не го разбирам. Продава я на Акън като ром от махалата. Хубави и светли празници!

# 456
Виктория , и на мен са ми ужасни баща и и Акън и самата мисъл ,че толкова години е живяла с тях направо ми изправя косата и се чудя как е запазила въобще здрав разум . Толкова се погнусих от гледката на безпомощната Наре в болницата и този изрод, ехидно смеейки се до нея и говорейки кой знае какви лъжи  по телефона на Санджар 😦 Прекалено е това .

# 457
  • Пловдив

Доволни и предоволни от работата си.
Да вметна - нашите сценаристки не са по локумите.
Привет на всички.

# 458

Отворете сърцата си за доброто и красивото, за да предизвикате най-хубавите си мисли, за да напълните душата си с цветове...

Имайте своята изящна и споделена празнична вечер!

Момичета,  Hug

# 459
  • Пловдив

Момичета, тук на скалата, Наре съвсем съзнателно хвърли в краката на Санджар коланчето и мидичката, символ на годежен пръстен. И той разбра, каквото трябва. Няма прошка от нейна страна.

Весело изкарване на Бъдни вечер.

Работа по епизод 3.

# 460

Хубава Бъдни вечер на всички!

# 461
  • Пловдив

Санджар се чуди къде сме.
И ние, като него, сме на маса.
Той на сватба - ние на празник.

# 462
Хубава бъдни вечер ! И вярвайте !

# 463
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Изгледах 2-ра серия на ,,Дъщерята на посланика''.Като цяло серията много ми хареса,но чакам нашите буквички.

Как ще се научи и плитки  да плете Санджар!

Най трогатлните сцени от сериала бяха плачът от болката на Наре и разговорът  на баща и дъщеря-Мелек и Санджар.

Енгин и Нслихан са великолепни в ролите си ,а малката Мелек е върха. Как каза на Санджар,,Де да не бях твоя дъщеря'' и ,,Че за какво ли майка ми те е обикнала''
Рейтингът е супер ,дано още се покачи!

Енгин облича брат си!

Момичета весело посрещане на бъдни вечер! Да сте живи и здрави!

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 23:28 от mari52

# 464

Момичета  Two Hearts

Още по-малко от час време и ще се поздравим
с един от най-светлите и радостни празници -
Рождество Христово!
Коледа!
Да бъдем здрави, да имаме късмет и да продължим да мечтаем!
Дали за нещо малко или по-голямо, важното е да имаме вярата,
че ще се сбъдне!

Имаме още врема да напишем по едно желание...

Общи условия

Активация на акаунт