Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 51 009
  • 739
  •   1
Отговори
# 465

Честита Коледа!

# 466

Момичета,пожелавам ви Весла Коледа
нека този ден ви донесе  много здраве,радост и щастие в
живота!

И един поздрав!

https://youtu.be/FeLnt3MqOyg

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 01:04 от mari52

# 467
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Честита Коледа. Честито и на празнуващите днес.
Аз отивам да .... чакането намалява, скоро ще е...

# 468
Добро утро,

Честито Рождество Христово!
Скрит текст:

Момичета,  Hug

Приятен, празничен ден!

# 469

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и пълен само с положителни емоции ден!
Да сме живи и здрави! На всички които имат днес и личен празник - прекрасно настроение!

Хайде на късно кафе с коледни сладки.
И от мен музика за настроение!

Скрит текст:
Скрит текст:

# 470
  • Пловдив

От епизод 3.
Тия двамата - Санджар и Наре, с поглед се изпиват, като се видят.
Инати, чакаме страстната любов отново...
Е, нямало да си простят - да се обичат, ще им мине...

# 471

Цитат
Е, нямало да си простят - да се обичат, ще им мине...

Оф, що си мисля, че наистина поне единият няма да прости.
Ако СЦ се опитват да "вкарат" някаква кауза в историята/легендата - то би трябвало Наре да не прости. За да се разбере, че жената не е "червено коланче" - а е личност. Умна, добра, притежаваща "друга чест" като морал, възпитание, добро и любящо сърце.
Менекшето да не би да притажава поне едно от тези личностни качества - не, тя е единствено "ЧК" подплатено със злоба, интригантство и желание за мъст дори и към едно невинно ангелче...

Може би краят /то историята не съм захванала още дето се казва, обаче мисля края/ ще е справедлив - Санджар да проумее каквото трябва и наказанието му да даде урок на всички които са като него. Да обичаш значи да вярваш безусловно.
А относно приятелството - също може да се кажат някои неща. За мен Гедиз не е приятел. Приятел е Каврук, но жалко, че него никой не го отчита също за човек.
Така и не разбрах - като какъв е в дома на Санджар. Роднина или помощен персонал.
И защо Санджар се държи лошо с него /може би, защото му казва неща които са истина/. На този етап Санджар е повярвал на грешните хора и наранява тези които се опитват да му покажат истината.
Чакам момента, когато ще разбере всичко и да видя тогава какво ще направи.
Дали от горделивият си инат - ще страда, но никога няма да измоли прошка или пък точно обратното - знаейки истината ще си държи на своето.

Адмирации отново за Енгин, че е избрал точно този проект и роля.
Всички имат вече някакво мнение за Санджар и ми е много интересно да чета тук и там какво се пише.

И понеже днес е празник - още едно празнично клипче. Изгледайте го докрая и особено последните 10-20 секунди. Тайната е там.

# 472
  • Пловдив

Марта, ето аз как мисля:
В шапката на сериала, когато изписват имената на героите - има въртене: Енгин - Неслихан и Неслихан - Енгин. Подсказка: 50 на 50. И в започналата вече история, истина и вина са така - по равно. Всеки е прав, всеки е обиден на другия поради неразбиратето и незнаейки към момента недоизказаното. Огън и барут... Барут и огън... Ще се научат на търпение, ще се изслушват и ще си повярват, но няма да си простят по горните причини.
Че точно в това е красотата на историята.
За подправки имаме гадняри, имаме и добри хора.
Кой какъв ще е, кой ще обръща палачинката - предстои.

# 473
# 474
  • Стара Загора
Здравейте,момичета! Честито Рождество Христово!Бъдете здрави! Нека щастието,радостта,хармонията са завинаги в домовете ви!Весели празнични дни!

# 475
  • Пловдив

В подкрепа на предишния си пост.
Ето, Санджар тръгва с намерението да се разправя с Наре. Какво прави пред дома му... Просто се вгледайте. Само като я вижда как му се променя физиономията - от ядосан към разтапящ се. Наре и тя същата - от сербез,  до омекваща. Любов е това - неприключила.

# 476

Момичета  Two Hearts
Празник е - нека и настроението да е такова!

# 477
  • Пловдив

За едни празник, за Санджар сватба.

И за Енгин сватба, и РД.

# 478
Честита Коледа, момичета Hug Hug Hug
Живи, здрави и щастливи!

# 479
Здравейте момичета.
Честито Рождество Христово. Нека здравето, любовта, късмета, добротата ви съпътстват, вас и всички, които са около вас и ви обичат и вие обичате.
    Весел празник на всички.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт