Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Би трябвало във основа на ДНК анализа да може да си получи родителските права без проблем, но съдът ще реши при кого да остане детето. А да си чиновник от този ранг в Турция - посланик, значи много.

# 601
  • Пловдив

Кога ли ще научи Санджар, че цялата е в пирони и импланти.
Ако Гедиз му разкаже, ще го призная за приятел. Обеща на Наре по принцип да не казва на Санджар, а той кое ще избере: приятелството или зараждащите се чувства в него.

Наре му каза: "Той не ми повярва, разбра ли? Казваше, че ме обича, но не ми повярва. Дори не се опита да повярва....(е, тя не знае, че Санджар се опита да разбере и затова не й вярва) Вече няма да позволя на никой да се приближи до мен, освен дъщеря ми."
Да, ама не.

victoria vassileva, така е, но има и вероятност да обвини дъщеря си в психическа неустойчивост - два пъти с намерения за самоубийства. Единствено пазейки си реномето на посланик, може да не използва тази вероятност, но знае ли се.
Ако отнеме правата на майчинство от Наре, остава Санджар да спечели като баща, вече е състоятелен/богат де и т.н...
Войната наистина започва. Кой за мъж, кой за любима, кой за дъщеря, всеки за нещо.

# 602
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Позагубих се малко тези дни,но тези дни обемът на работата е троен и се прибирам по нощите колкото дапреспя(че то почивката е невъзможна).Снощи бях писала,но от телефона,не можах да довърша поста и когато се върнах отново,беше изчезнал.Не че беше нещо важно.....
Прекрасни постове открих,личи си,че се вълнуваме от появата на Енгин и от сериала.Ваня,Виктория,чудесен разбор,поздравления.Марта,ти винаги намираш правилните думи,чакам те и теб да се вдъхновиш скоро за колажи и видеа.Араселия,обожавам бодрия ти тон и точните попадения,които правиш´ с коментарите си.Хармония,липсват ти къдриците на Енгин....Марианче,не знам как го правиш,но улавяш във въздуха всяка новина,която прелети в нета,благодаря ти за което.Свети,специален привет и прегръдка на теб.Благодарности за участието в превода,за отделеното време и помощта.Благодарностите са безкрайни към всички момичета от екипа,особено в празничните дни!!!
Еди коя си....Добър ден и на теб.
Такааа,аз понеже повече ви чета,чета и момичетата от темата на Несли,чета и по други групи във фейсбук......чета,чета и много мисля....Ние,феновете на Енгин,го познаваме повече от другите хора.Енгин е фин човек с чувствителна душа и голямо сърце.Дали той щеше да избере проект,който утвърждава насилието и неправилното мислене?Категорично НЕ.Особено след като още в началото на кариерата си,когато нямаше утвърдено име и тепърва търсеше професионална реализация.Та той още тогава избра трудния път към върха!Защо сега да направинещо различно и да отстъпи от принципите си?!Няма такъв вариант!!!Ще видите!Просто ние сме много развълнувани от сериала,и избързваме да коментираме.Има още неща,които не знаем и ни предстои да видим.Но аз вярвам на Енгин и на неговия избор.Ужасно много харесах Неслихан и малката Берен.Прекрасни и достойни колежки за нашето момче.Винаги имаме някакви забележки към сценаристи,оператори и режис1ори,но това е тяхната история.Аз съм предоволна от това което виждам и съм много щастлива.А като дойде момента да видим прекършването от истината на "дървото" Санджар,съм сигурна,че самите ние ще бъдем сразени.
Още нещо се питам....Защо никой никъде не осъжда Господин посланика?!Ами,че той е най-голямата гад,бе хора.Как може един баща да издевателства над детето си?Не е повярвал на Наре защото не му е било изгодно.Със сигурност е имало някаква постановка за Санджар,за да престане той да търси Наре.Това си е било постоянно насилие над нея,да търпи близо до себе си присъствието на Акън и да знае,че е предадена/продадена от баща си.Ужасно е само да си го представиш!Но не разбирам защо не се обсъжда това поведение.
За Гедиз....да не ни го навират в очите.Не ми харесва героят и не мога все още да обясня защо.Просто му нямам доверие.Иска ми се да вярвам,че ще бъде верният приятел,но се съмнявам....
Вече е време да излизам за работа.Хубав ден ви пожелавам!!!

# 603

Цитат
Хармония,липсват ти къдриците на Енгин...
Смешното е, че не само на мен. HugПочнаха вече да ги търсят в Гедиз. Wink Grinning

# 604
Лека работа на Теменужка! И на други, ако са на работа днес!
За посланика се изказахме- виж 455 пост стр. 31. Какво да му обсъждаме като там картината е неясна. И доста неприятна. Тепърва ще се разбира.

# 605
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/B6p0lsvJjr0/

От инстаграм профила на Джемре Йоктем - Зехра, сестрата на Санджар и Яхя.
Напомня ни за утре вечер - в 20,00/19,00 ч. пред тв.

# 606

Теменужка  спорна работа  и много хубав пост. Ще гледаме и ще се вълнуваме, нали това е и целта.

# 607

Засега Мелек иска баща си, само когато се чувства застрашена.

# 608
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1211270645381775365

От официания акаунт:

Какво ли я очаква Наре в Подгорица, която иска да вземе дъщеря си от г-н посланика?

# 609
Теменужка 💓

# 610

"Светът е пълен с ежедневни чудеса.И в него има достатъчно любов и надежда за всички."

Francesc Miralles

# 611
  • Пловдив

Като петлета, очаквам и като петли да настръхват.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1211315942182965248

От официалния акаунт преди малко:

Дъщеря ми ме нарече татко за първи път...
Но не ми каза да й купя колело, каза "спаси ме"!

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:00 от mariana51

# 612

Здравейте момичета  Two Hearts
Най-после пред компа.
И днес хубаво пописахме за сериала. Утре нова серия, коята ще свърши естествено на най-интересното. А следващата на 13.01.
Ами ще си празнуваме Новата година. Хубаво би било да видим  и нашите хора къде ще празнуват, но едва ли ще споделят.
Да се почерпим...

Скрит текст:

# 613

Ох, как я обича все още.

Здравейте, не съм писала тук, но реших да се включа... Тук Енгин много хубаво го изигра... чуства се все едно ще се разплаче и има топка в гърлото...
Надявам се на промяна в Санджар, но лошото е, че може да утрепе накарая мнимия брат..., че и таткото...Аз съм на мнение, че за тях прошка няма... Да видим как ще ги покажат в миналото, но ми се струва, че Наре няма да е насилвана един път, а много пъти през тези години, за да стигне до убийство... и не знам, дали не я е страх Акън да не посегне и на Мелек... По принцип тези психопати така правят, чела съм ...

# 614

„Не това, което гледаш, има значение, а това, което виждаш...”
Хенри Дейвид Торо, американски писател и философ
Цитат
Надявам се на промяна в Санджар, но лошото е, че може да утрепе накарая мнимия брат..., че и таткото
Само промяна очаквам, за другото не искам и да си мисля. ooooh!

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 20:56 от harmonia_dd

Общи условия

Активация на акаунт