Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Сбъдване на мечтата обещание - въпреки раздялата, купува Гедже и конака.

Знаем, че понякога ще се ядосваме на Санджар, още отпреди началото. С интерес очаквам стъпките на промяната. Доста ще почакаме. Но пък е толкова обичащ  Наре, носещ в себе си болката от нейната изневяра. Вярвам че още в 3 епизод ще видим как гневът му изгаря, как добротата му лекува.

А това ми е като мото:
Санджар, смел и пронизващ като кама.
И яростта, и любовта му са силни.
Голяма е и радостта, и болката му.

# 586
# 587
Как може да бъркате Изневяра с Изнасилване....едното е доброволно,а другото против волята ...та за каква изневяра ми пишете на Наре,че и Санджар не може да и прости...ми негов си е проблема,че е задръстен по тази тема.....Весели празници и от мен.

# 588
Привет, момичета.
Благодаря за превода относно филма.

Темата е много актуална в днешно време, но се чудя как успяха да я пуснат комшиите. Успех на екипа и дано нямат проблеми с действителността.

Дори се чудя, как Санджар не й направи забележка, а той само се мъчеше да избяга отъркването. Не става така...
То е достатъчно как й изсъска само - отпадна й едно семейно задължение.

В крайна сметка на мен не ми стана ясно едно - кой завърза червената панделка на Наре?
Мен ме съмнява мръсникът Акън да не е вързал панделката, нали е доведен по-голям брат. По това време все още не се знаеше за деянието му.
Пожелавам ви хубав ден.

# 589
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Успешна неделя на всички.

Как може да бъркате Изневяра с Изнасилване....едното е доброволно,а другото против волята ...та за каква изневяра ми пишете на Наре,че и Санджар не може да и прости...ми негов си е проблема,че е задръстен по тази тема.....Весели празници и от мен.

Еди-коя си@!?, добре наминала в темата.
Но това не е бъркане, знам че е насилена, нали гледам сериала.
Санджар все още е убеден, че тя му е изневерила. Това му е проблема на Савджар.
Не й е повярвал - това обаче му предстои.
Така ни е представен характерът на Санджар от презентирането:

Санджар Ефеоглу

Беден син на арендатор.
Работи в маслиновите горички на кмета на общината.
Селско момче, което не е виждало друго място, освен Мугла.

Обичащ  Наре, носещ в себе си болката от нейната изневяра.
В сърцето си е скрил  малкото селско момче, на което предателски са забили нож в гърба.

След раздялата с Наре става амбициозен и забогатява.
Купува маслиновите горички, които баща му държи под аренда и сега живее в голяма вила със семейството си. Дори се е оженил.

Санджар, смел и пронизващ като кама.
Гневът му изгаря, добротата му лекува.
И яростта, и любовта му са силни.
Голяма е и радостта, и болката му.

# 590

Добро утро момичета  Two Hearts

Кому почивен, кому работен - нека е пълен само с положителни емоции.
При мен дори има и мъничко снежец, да видим ще се задържи ли...

Еди-коя си@!?  Two Hearts
"Ние" нищо не бъркаме - разсъждаваме от всички позиции на героите.
Значи, ако си ни чела внимателно и също така гледала сериите - ще разбереш какво точно се има предвид.

Санджар може да е "задръстен" но проблема му е в това, че любимото момиче, което той не е смеел да докосне дори с целувка /при годежа с мидичките/ отива при него с червената панделка - символ на девственост. Затова питах по-назад кой точно и връзва панделката.
Тя точно тук го лъже - пак бях писала защо се случва това - имат различни мирогледи двамата.
Затова и Той смята, че Тя го е излъгала, изневерила, убила...
Едва тогава тя му казва, че е било насила от Акън.

Тук става разминаването. Героите сами си "градят" съдбите със своето поведение. Ние сме странични наблюдатели.
И просто се опитваме да разберем и да погледнем историята през техните очи.
И най-важното - четем се внимателно, обсъждаме всичко което ни е направило впечатление, но винаги се стремим да  спазваме добронамерен тон при общуването /макар и виртуално/.

Хубави празници !

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 08:19 от Марта_49

# 591
  • Пловдив

Ох, как я обича все още.

# 592

Утре нова серия - дали ще пуснат още един трейлър.

# 593
Добро утро,

"Всеки човек има своя вътрешна светлина. При някои това е светлина от свещ, при другиго - светлина на фар... А малцина имат силата на Слънца! "

Тонино Гуера, италиански поет, прозаик и сценарист

Момичета,  Hug

Приятна неделя.

# 594
Добро утро и релакс до колкото може!
  Хубаво е да се замислят хората , все някой ще реагира, надявам се, чрез сериала. Но предубедеността и тесногръдието трудно се борят, както се вижда и по форумите.

Ето този вид искам да докарат на Санджар - с тридневна брада и средно пораснали чупки в косата

Марта, явно практиката е само с един трейлър.

На мен ми е чудно, че нищо няма като сет текущо ,голяма конспирация... Артистите и те изчезнаха ..., макар, че аз мисля, че така трябва да е - да се отделят от публичното пространство до колкото е възможно, разбира се , за да може акцента да е върху ролята, а не върху личния живот, иначе не става магията.

Хубав ден!

П.П.Коя беше Хюлия Вурал ,току що туитна това, подсказка ли е , предположение ли е

Sancar and Nare are after their daughter. Just the two of them.Knit by their mutual anxiety, they embrace each other with care and love.Sancar will have to confess to himself that his passion still burns his soul his heart and his flesh .

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 09:37 от araselia

# 595
  • Пловдив

https://twitter.com/hlyvural/status/1211186208363237376

Хюля Вурал - продуцент, отговарящ за драмите по Стар тв.
Ето какво ни написа:
Санджар и Наре по следите на дъщеря си. Само двамата. Вплетени от взаимно безпокойство, те се прегръщат взаимно с грижа и любов. Санджар ще трябва да признае пред себе си, че страстта му все още изгаря душата му, сърцето и плътта му.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 10:28 от mariana51

# 596
Добро утро!
Червеното коланче?! Наре е отишла с чиста съвест, с коланчето при любимия, защото знае, че е насилена и за нея реалната първа нощ с любимия предстои. Искала е да си изживее мига. Да не го направи убиец. Когато си влюбен всичко ти изглежда възможно и вярвам, че тя е пристъпила ложето убедено в чистотата си. И Санджар е прав за себе си. Какво ще си помисли всеки нормален мъж. При тези обстоятелства. Колко обида ще натрупа у себе си, колко недоверие към един свят, който не познава и го лъже непрестанно. Акън добави сол в раната. Постепенно ще се разплете историята- вероятно самият Акън ще се похвали.
Аз съм от тези, които вярват в любовта с един човек за цял живот. Знам, че си е късмет да го срещнеш, но и не познавам мъж в обкръжението си, който да не се чувства сигурен и щастлив, ако е първият и надяваме се единствен мъж в живота на жена си. Затова не мога да отричам тези традиции. Важни са и чистотата на мислите, и чистотата на тялото. Лоялността, верността, или в обратния случай ревността са много силни чувства, на които се крепи или се руинира доверието. Сексът е удивително удоволствие, единение на две души, а не спорт . И за мен така и трябва да си остане. Да не подценяваме заради изнасилването значимостта на взаимната принадлежност за здравината на една връзка.
Другата тема е да слушаме и да чуваме любимия, да говорим с него, преди да стане неотвратимото. Хубав ден ви желая!

# 597
  • Пловдив

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1211199593142267906

Ето какво написа току-що Бирсен Алтунташ:

Новият епизод на сериала "Дъщерята на посланика", който ще бъде показан утре, ще се срещне със зрителите на 13 януари.

Почивка от 1 седмица.

# 598
Добро утро!
Червеното коланче?! Наре е отишла с чиста съвест, с коланчето при любимия, защото знае, че е насилена и за нея реалната първа нощ с любимия предстои. Искала е да си изживее мига. Да не го направи убиец. Когато си влюбен всичко ти изглежда възможно и вярвам, че тя е пристъпила ложето убедено в чистотата си. И Санджар е прав за себе си. Какво ще си помисли всеки нормален мъж. При тези обстоятелства. Колко обида ще натрупа у себе си, колко недоверие към един свят, който не познава и го лъже непрестанно. Акън добави сол в раната. Постепенно ще се разплете историята- вероятно самият Акън ще се похвали.
Аз съм от тези, които вярват в любовта с един човек за цял живот. Знам, че си е късмет да го срещнеш, но и не познавам мъж в обкръжението си, който да не се чувства сигурен и щастлив, ако е първият и надяваме се единствен мъж в живота на жена си. Затова не мога да отричам тези традиции. Важни са и чистотата на мислите, и чистотата на тялото. Лоялността, верността, или в обратния случай ревността са много силни чувства, на които се крепи или се руинира доверието. Сексът е удивително удоволствие, единение на две души, а не спорт . И за мен така и трябва да си остане. Да не подценяваме заради изнасилването значимостта на взаимната принадлежност за здравината на една връзка.
Другата тема е да слушаме и да чуваме любимия, да говорим с него, преди да стане неотвратимото. Хубав ден ви желая!
Адмирации за поста!

Трябва двамата първо да се разберат взаимно. Идеите, целта на проекта се виждат от всички които гледат внимателно.

# 599

Ох, какво ли ще направи Санджар, защото има голяма вероятност да гледа отстрани Мелек.

Общи условия

Активация на акаунт