Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 960
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
NarGed , съответно срещу NarSan
Чудесно!
araselia,  newsm10

Енгин си знае Санджар. Wink

smile3524

# 556
Марта, не се нервирай, гледай от добрата страна - обхваща се по- голяма аудитория - фенове, антифенове, всички гледат, има интрига, има интерес и очакване 👍👀 На мен ми е забавно , само две серии са минали, а пък хората така се палят 😂
А, аз съм независима  - щото от мен нищо не зависи.
Шапка свалям на Енгин за Санджар.
Провокативна  роля.
Показва толкова емоции в минута, че свят да ти се  завие.

# 557
Така е, разбуни духовете ...отново .

Енгин и ареста - еднакъв кадър, различни герои , нищо общо не виждам между тях- и като визия, стойка, и като излъчване и емоция 👍
 Мустафа,о тпуснал ръце  -Отчаяние и тиха ярост

Керим, отпуснал рамене -;Понесъл поредния удар на съдбата ,примирен да си носи кръста

Даахан, запушил си ушите за тишината на затвора- Учудване и зрънце надежда  след ужаса на спомените

Санджар, изправен  - Гордост, решителност, непримиримост ,увереност

# 558
  • Пловдив

Щом Санджар и Наре ще си откраднат един ден и една нощ - ще има любов. Дали Наре ще забременее отново, че то при тях така става.
В трейлърът към епизод 3, Менекше казва на Гедиз: "Дръж огъня си далеч от моя барут, бате." Значи е разбрала за чувствата на Гедиз към Наре.
Прави номера - уж иска да си тръгва. Санджар и Наре са взели вероятно Мелек, прибрали са се и тя е готова за война.
Дали Санжар ще я направи "жена"??? Ако да, то и тя може да забременее. Може и да не е истина, Менекше да излъже всички - като срязаната рокля...
Да му мисли Санджар, ще го излъжат ли. Времето обаче ще покаже, е или не "жена" Менекше.
Много сценарии може да напишем - но както винаги, едва ли ще познаем.

# 559
Е- е, Марианче, ти набързо ги забремени направо вирусно 😂, а на Санджар съвсем му срина морала, 😉Обаче и на мен тази снимка ми е подозрителна ...

Лека нощ вече, стига съм додаждала за днес, вече и вчера 😃

# 560
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/engakyrk/status/1210601395881234432

В туитър: Боже мой! съберете отново това красиво семейство (Амин)

araselia, Менекше може да е използвала Гедиз в мръсните си игри за това предположение. Айдаааа... Така, така - драма е.

# 561
Привет, момичета.
Благодаря ви за анализите, снимките и резюмето на 3-ти епизод.
Изгледах серията и прочетох коментарите ви с голямо удоволствие, но в главата ми стана още по-голяма каша.
Докато гледам серията, всичко си е ОК, но като седна да пиша възникват толкова много емоции и въпроси, че не мога да си подредя мислите.
Искам да попитам това нещо на какво е символ та толкова ни го навират в очите?

Ако е свързано с непорочността на булката, може да си остане неизпозвано,защото си мисля, че Санджар е готов да свали халката. Обръщението към тъщата с "лельо" говори, че той въобще не ги приема насериозно.

Особено пък, ако разбере за случилото се в хамама. Дори Елван /много ми е симпатична и се надявам да е положителен образ/ беше изненадана от постъпката на Менекше.

Може би и Санджар ще се усети за несъществуващата мишка, която гониха и тогава ще й се стори тесен света. Но сега няма време да мисли за тези работи. Майка му въобще не искам да я коментирам. Човече тръгнало от нищото, а сега се прави на голяма господарка, но ще я поставят на мястото й. На курбана местните клюкарки бяха много сладки. "Дъщерята на посланика не е изчезнала, без да се събере със своя Ефе. Когато пъстрата птица е полетяла, е била бременна".

За Посланика добро или нищо - просто нямам думи.
Стига толкова битовизми, минавам по същество.
Каврук - дядо му е бил лечител и сега внукът продължава традицията. Мисля си, че той ще лекува душите на Санджар и Наре и кървящите рани в сърцата им. Харесва ми, че е много открит и искрен. Актьорът се справя много добре с ролята си.

Гедиз - много загадъчен образ. Засега ми се струва, че се опитва да помага на Санджар и Наре, но по своя си начин - рови в дневника на Наре, иска да разбере какво се е случило в Черна гора, разпитва я за чувствата й към Санджар, но не получава отговори. Успя да извади една част от тайните й - да разкаже за имплантите, но отказа да открадне дъщерята на приятеля си, "Ще питам утре защо не се връщаш при баща си".  Той знае за забития нож в сърцето на мълчаливия мъж, че не трябва да се сипва сол в раната, но предизвиква Санджар да признае истината за чувствата си - "Кажи, твоята какво?". Не очаквам от него да играе подмолни игрички. Обикновено ни показват добро приятелство, стига сценаристите да не извъртят нещата. Може да има уклон към жената на приятеля, но после се оттегля и сам си страда / а очакваме и появата на нови персонажи/. Все още съм на мнение, че ще е от добрите. Между другото, в първия трийзър на филма Гедиз разказва легендата за Санджар и Наре.
Мелек - фантастична. Дъщеря на майка си - знае как да постави Санджар на място. Великолепна игра на Берен. Сцените баща-дъщеря са ми любими. Дори Наре се засмя, когато ги видя на курбана.

Наре - горда, но и много наранена, все още обичаща.  

Ще й бъде много трудно да прости на Санджар. Всичките й злини са от най-близкте й хора. Бащата мисли за репутацията си вместо за дъщеря си, доведеният брат я е насилил, любимият мъж не й вярва. С Гедиз спазва дистанция, приема го като човек, който може да й помогне. Не вярвам да ги направят двойка. Вярва, че Санджар е най-добрият баща за дъщеря им. Великолепна игра на Неслихан.
Санджар - ох, Санджар. Хем го харесвам, хем му се ядосвам. Сринат от мисълта, че Наре можеше да умре - "Но поислих, че ще умре". Притеснен, че може да опита пак. Не забравя кой е - "синът на арендатора", справедлив, учи се да бъде баща и се справя много добре - любвеобвилен, съобразява се с детето, гледа да не се разправят пред него. Горд, голям инат, но с добро сърце.

Не разбира "цивилизования" език, пали от раз и да не си му насреща, ако си нагазил лука. Не иска Наре да умира - "Жива съм!" "Така остани", но му било много трудно дори и нейното съществуване. И той се опитва да разбере какво се е случило в Черна гора, но чрез Мелек. Много добро попадение на Енгин като персонаж - емоции всякакви на МАХ и предадени по най-добрия начин.
Ох, пак се олях.
За 3-ти епизод си мисля, че Наре и Санджар са арестувани, защото баща й каза в полицията, че ще предаде дъщеря си. Ако са се опитали да я арестуват, Санджар сигурно се е възпротивил и така са се озовали двамата в ареста. Очаквам там да има интересен разговор. Тази чанта с пари не знам дали няма да вкара Санджар в някой капан на Посланика. Предполагам, че ще има консултации с адвокат в Черна гора как да анулират опекунството, но се съмнявам да няма и там намеса на Посланика. А що се отнася до Менекше, тя ще използва богат арсенал, за да остане при Санджар, но си мисля, че няма да я огрее. Най-много и Гедиз да разбере що за чакал е.
Относно смяната на дрехите Санджарови - ами как да отиде в стаята да ги смени, като онзи чакал е все там.
Млъквам.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 08:57 от Ваня_С

# 562
Добро утро с тези наши "любимци" Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега гледам по Нова Нихан от Черна любов и трябва да кажа, че Наре естествена, без грим и рошава ми харесва  много повече - като порцеланова фигурка е Heart Eyes И с грим е красива, но е като много други, а без грим има индивидуалност, някаква чистота,крехкост и невинност.

Слагам кафето, заедно с любимия ми саундтрак - на Санджар втората тема и ви пожелавам хубав последен уикенд на 2019 !

П.П. Да ви предложа и една класация за 100-те най-красиви лица-мъже 2019 -за всекиго по нещо има Heart EyesJoy Турски представители забелязах на 76, 37 и 31 място, може да съм изпуснала някой, че то свят ми се зави Grinning

П.П.П.П.ПАК СЕ ВРЪЩАМ ,АМА ЧАК СЕГА ПРОЧЕТОХ ВАНЯ- JoyHands Plus1Hands Clap СЪГЛАСНА СЪМ С ВСИЧКО,СПЕСТИ МИ МНОГО ПИСАНЕ. Вече изчезвам

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 08:37 от araselia

# 563

Добро утро момичета  Two Hearts

Ваня_С  Two Hearts  Араселия  Two Hearts victoria vassileva  Two Hearts miranda78  Two Hearts Хармония  Two Hearts Мариянка  Two Hearts за споделените неща във връзка с нашите хора и всичко случващо се в сериала.
Тя историята е написана или поне основната линия /сега се пишат подробностите/ и всичките дебати които водим имат наистина една цел - първо да гледаме, че да видим дали аджеба нещо сме познали в развитието. Второ ние си коментираме, споделяме емоциите си, намираме подкрепа за дадено мнение или пък си "отваряме" очите и виждаме събития и факти и от другата им страна.
Много е хубаво, когато си написал нещо притеснително, да прочетеш точно обратната теза. Например снощи предположих, че Санджар ще се "сближи" съпружески с Менекшето /не го искам естествено, но е логично и задължително/и когато прочетох пък точно обратното ми стана супер спокойно.
Отварям една скоба за да вметна съвсем накратко един сюжет от сериал, който навремето гледах няколко пъти /просто главните актьори ми бяха супер симпатични/.
(Той и тя /богат и бедна/ влюбени до безумие, консумирана връзка и последвала раздяла. Минават години, Той се жени по задължение /пък нали сериал ще става/ за дама богата също /ама семейството крие че е пред банкрут/ и Тя се завръща в имението сутринта след сватбата му.
Ха, познайте - естествено брачна нощ нямаше, защото Той въобще не можа да докосне булката - виждаше Нея. Така мина година или две - семейство за пред хората, но иначе нищо. Обаче трябваше да има наследник - решиха да правят ин витро. Да, ама целомъдрената булка зад гърба на всички се сексеше с когото и падне и докато подготвяха ин витрото - тя беше вече бременна.
Е, минаха поне още 2 години докато се разбере истината и 237 серии /добре, че бяха х 45 мин./

Така, че Санджар нека да опита с Менекшето - пък да видим  Joy Joy Joy
Между другото персонажът за който ви разказах беше същия - нервен, викащ, експанзивен, биеше се който му падне и беше страшно ревнив спрямо Нея.
Хем женен - хем ревнува, хем има жена - хем физически няма.
Имах чувството, че за тези години които показаха - той беше като един завързан звяр в клетка, наблюдаващ отвътре външния свят и неговата самка заобиколена от "добри и много отзивчиви" мъжки екземпляри. Ами беше на прага на лудостта...
Ама бяха врътки и завъртулки - свят да ти се завие...)

Оф, извинявайте за отклонението, ама знаете си ме - да си кажа.

Сега към кафето и почивния ден!

# 564
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Менекше много разголена пред Санджар, отъркваща се с надежда.
А би трябвало да е по-свенлива, да не показва все още телесата си. Дори се чудя, как Санджар не й направи забележка, а той само се мъчеше да избяга отъркването. Не става така...

Ваня_С, когато гледах епизода си помислих първо, че е килимче за молитва. Но после ми се видя малко за тази цел. Все още и на мен ми е енигма. Дали е някакъв символ... но Менекше все го подреждаше върху леглото до пижамата на Санджар и подгъваше ъгълчето. Дали не е нещо от чеиза й??? Но явно има някакво значение. Мота ми се нещо в главата, като за първа брачна нощ, звучи обаче неприлично...
Благодаря за хубавия пост.

Хубав ден на всички.

# 565

Добро утро момичета  Two Hearts

Скрит текст:
Ваня_С  Two Hearts  Араселия  Two Hearts victoria vassileva  Two Hearts miranda78  Two Hearts Хармония  Two Hearts Мариянка  Two Hearts за споделените неща във връзка с нашите хора и всичко случващо се в сериала.
Тя историята е написана или поне основната линия /сега се пишат подробностите/ и всичките дебати които водим имат наистина една цел - първо да гледаме, че да видим дали аджеба нещо сме познали в развитието. Второ ние си коментираме, споделяме емоциите си, намираме подкрепа за дадено мнение или пък си "отваряме" очите и виждаме събития и факти и от другата им страна.
Много е хубаво, когато си написал нещо притеснително, да прочетеш точно обратната теза. Например снощи предположих, че Санджар ще се "сближи" съпружески с Менекшето /не го искам естествено, но е логично и задължително/и когато прочетох пък точно обратното ми стана супер спокойно.
Отварям една скоба за да вметна съвсем накратко един сюжет от сериал, който навремето гледах няколко пъти /просто главните актьори ми бяха супер симпатични/.
(Той и тя /богат и бедна/ влюбени до безумие, консумирана връзка и последвала раздяла. Минават години, Той се жени по задължение /пък нали сериал ще става/ за дама богата също /ама семейството крие че е пред банкрут/ и Тя се завръща в имението сутринта след сватбата му.
Ха, познайте - естествено брачна нощ нямаше, защото Той въобще не можа да докосне булката - виждаше Нея. Така мина година или две - семейство за пред хората, но иначе нищо. Обаче трябваше да има наследник - решиха да правят ин витро. Да, ама целомъдрената булка зад гърба на всички се сексеше с когото и падне и докато подготвяха ин витрото - тя беше вече бременна.
Е, минаха поне още 2 години докато се разбере истината и 237 серии /добре, че бяха х 45 мин./

Така, че Санджар нека да опита с Менекшето - пък да видим  Joy Joy Joy
Между другото персонажът за който ви разказах беше същия - нервен, викащ, експанзивен, биеше се който му падне и беше страшно ревнив спрямо Нея.
Имах чувството, че за тези години които показаха - той беше като един завързан звяр в клетка, наблюдаващ отвътре външния свят и неговата самка заобиколена от "добри и много отзивчиви" мъжки екземпляри. Ами беше на прага на лудостта...

Сега към кафето и почивния ден![/b][/color]

Сподели, ако обичаш, в скрит текст името на сериала, защото ми стана интересно, а не го разпознах.

# 566
Марта 💓 то вече не вярвам какво кой- знае може да се измисли за сериалите сюжети ,така че по- важното е кой и как го представя.
 Сега аз не че адвокатствам на Теменужка ,обаче ако се абстрахираме от конкретния случай на какъв чакал се натресе Санджар ,  момичето има пълно право да се цупи и обижда , Санджар отиде ли да я вземе ,каза ли евет като го питаха хората - каза, и то без някой да е опрял пистолет в челото ,така че не виждам оправдание да гледа така  лошо момичето .И да избягва спалнята ,та чак грабна първото което му попадна от гардероба и не знам къде отиде да се облича ,в банята сигурно 😂 Ами обидно си е, направо ми домъчня за Теменужка .Обаче повече ме е страх какво.ще и се случи като разбере Санджар за роклята и случката в хамама .

# 567
Добро утро,

Момичета,  Hug и bouquet

Приятна събота.

# 568

Добро утро момичета  Two Hearts

Скрит текст:
Ваня_С  Two Hearts  Араселия  Two Hearts victoria vassileva  Two Hearts miranda78  Two Hearts Хармония  Two Hearts Мариянка  Two Hearts за споделените неща във връзка с нашите хора и всичко случващо се в сериала.

Така, че Санджар нека да опита с Менекшето - пък да видим  Joy Joy Joy

Сега към кафето и почивния ден![/b][/color]

Сподели, ако обичаш, в скрит текст името на сериала, защото ми стана интересно, а не го разпознах.

Скрит текст:
"Когато бъдеш моя" със Силвия Наваро и Серхио Басанес.
ТВ Ацтека - мексиканска теленовела /супер стара/. Тя е римейк на колумбийска новела, а на мексиканската има още една, ама не помня коя ТВ компания я прави.

Марта 💓 то вече не вярвам какво кой- знае може да се измисли за сериалите сюжети ,така че по- важното е кой и как го представя.
 Сега аз не че адвокатствам на Теменужка ,обаче ако се абстрахираме от конкретния случай на какъв чакал се натресе Санджар ,  момичето има пълно право да се цупи и обижда , Санджар отиде ли да я вземе ,каза ли евет като го питаха хората - каза, и то без някой да е опрял пистолет в челото ,така че не виждам оправдание да гледа така  лошо момичето .И да избягва спалнята ,та чак грабна първото което му попадна от гардероба и не знам къде отиде да се облича ,в банята сигурно 😂 Ами обидно си е, направо ми домъчня за Теменужка .Обаче повече ме е страх какво.ще и се случи като разбере Санджар за роклята и случката в хамама .
Араселия  Two Hearts
Тя самата нали му каза, че го е чакала толкова години - най-вероятно да се познават от същото време /просто Менекше е била момичето от бедната селска къща, а Наре момичето сън-мечта/.

Санджар е бил горд, че точно такова момиче му е обърнало внимание и че се е влюбило в него. Обаче за да е достоен за нея  - според разбиранията му и според традицията е трябвало да бъде на едно стъпало с нея - поне по богатство. Затова тези години след раздялата им той ги е прекарал в това - да стане богат, да купи Гедже и после чифлика. Сега е уважаван млад мъж /обаче не обича да му отварят вратата като на господар/. Държи се справедливо с всички. Единствено раната "Наре" кърви - не зная как въобще ще зарастне, а и сега се появи Мелек.
В крайна сметка на мен не ми стана ясно едно - кой завърза червената панделка на Наре? Имаше два кадъра - в единият ясно, че я развързваше, но на другия май самият той я връзваше. Ей, тук губя нещо. Защото има огромна разлика в това - ако тя сама е отишла така и ако той я е вързал, пък после я сваля ритуално.... И става, каквото става.

Цитат

Оффф, това да не е за... показване /след ПБН/ - пфууу от традиции. Знаете, че при нас в миналото ризата на булката са я разнасяли пред цялата сватба и всеки си е завирал погледа...
Помня от един друг сериал, че сутринта специално дойдоха да вземат спалното бельо и свекървата после го рови...
ooooh!
За нас сега това са такива отживелици, ама явно хората си живеят с това и нищо чудно с някои такива подбрани моменти да "вкарват" ум и разум в главите на съвременните турски момичета. Пропаганда и пропаганда!
Вместо да направят другото - да наказват насилниците и да покажат, че жената не е парче червена лентичка. Че има много по-важни неща.
Бих ги признала за големи СЦ, ако успеят да комбинират двете неща - едно момиче да бъде чисто и недокоснато, да има чест и морал - както и другото - да му бъде насадено в мъжкия мозък, че жената също има права и всеки който накърни това да си понесе наказанието.
Трябва превъзпитание на мъжката публика, щото ако Санджар не проумее в най-скоро време някои неща - чрез поведението му ще затвърдят точно тази порочна практика "Ако жената не е наистина с ЧК - то тя да бъде низвергната".

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 10:20 от Марта_49

# 569

"Истинското лице на човека си проличава най-добре в три ситуации:
в самота- когато сваля от себе си показността;
в порив на страст- когато забравя всички правила;
и при нови обстоятелства- когато го напускат старите навици..."

Френсис Бейкън, английски философ, юрист, политик и писател

Общи условия

Активация на акаунт