Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 979
  • 739
  •   1
Отговори
# 540

Братята Ефеоглу  и Каврук.

Миранда привет!
Факт е наистина, че засега позицията на Гедиз
е много благоприятна спрямо Наре. Също така огромна фенска маса желае двойка Наре/Гедиз. Логично, но практически невъзможно.
Първо - историята е за Санджар и Наре. Те са в центъра.
Второ - Наре е затворила сърцето си за любовта.Тази горда жена би ли приела съпруг - за какво ?  Тя не търси физическа любов или пък баща за детето си - то си има такъв. Още повече, че този баща ще се променя във времето напред.
Сега всички се ядосват на Санджар, че чак прехвърлят емоциите си и върху Енгин.
А този образ е нещо коренно различно от всичко което е играл досега.
Трето - има нещо в Гедиз, което ще се прояви на по-късен етап. Наистина гледа доста над проблемите на другите с то с някаква ирония.
При създалата се ситуация /началото на 2 серия/ знаейки за недоизказаните неща помежду им - той изпрати Санджар да дава обяснения на жена си . Това не е приятел - това е човек който в момента използва ситуацията.  Да намери правилния подход за да извлече информация от Наре и тя му я даде. Ако задържи наученото - какъв ще е? Още повече, той непрекъснато рови в личните неща на Наре. Любопитен...

# 541
Интересен е ,Марта, и аз го държа под око 😃 В Реала харесвам хора ,които гледат полу- сериозно на живота,иронията помага и е приятно да си в компанията на такива хора, забавни са , разведряват обстановката ,не те натоварват, отвличат те от проблемите. Обаче в повечето случаи са хора, които не са се сблъсквали с големи драми в живота си , галеници на съдбата ,избягват да се задълбават в проблеми , дори се правят ,че не съществуват  .  Искам да кажа лесно е да си добър когато си щастлив , в противоположния случай е по- трудно.Та ще видим как ще се развие ситуацията между приятелите , като има замесена жена.
  Между другото харесвам гласа на Гедиз - един такъв топъл, дълбок ,спокоен, а пък като каже Наре ...А Санджар много ме дразни как изсъсква това "дъще на посланика "

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 18:55 от araselia

# 542

Цитат
А Санджар много ме дразни как изсъсква това "дъще на посланика "
Ами той си мисли още, че Наре е онова момиченце/дъщерятя на.../, в което се е влюбил, идеализирайки я.
Сега, като се борят за дъщеря си, Санджар ще разбере каква силна жена е станала Наре и вече истински ще заобича, истинската Наре.
А на Гедиз, истинската Наре , ще му създаде проблеми, а той не иска, да си създава такива.

miranda78,  wavey

# 543
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1210601044813733888

От официалния сайт:
Санджар изгаря и себе си, и Наре, за да загаси огъня на любовта в сърцето си ...

# 544
Цитат
Санджар изгаря и себе си, и Наре, за да загаси огъня на любовта в сърцето си .

Хади да видим дали ще го загаси този огън, "унищожавайки" себе си.

Най-много, да удовлетвори, жена си-Менекшето.

# 545
Цитат
Санджар изгаря и себе си, и Наре, за да загаси огъня на любовта в сърцето си .

Хади да видим дали ще го загаси този огън, "унищожавайки" себе си.

Най-много, да удовлетвори, жена си-Менекшето.
Ами решението ще си е негово...
Ама...

# 546
За съжаление няма да минем без врътка с Менекшето- по шаблонни я начин- пиян. Не си представям трезвен да и посегне. Ако зависи от него би я изпарил от къщата си.

# 547
За съжаление няма да минем без врътка с Менекшето- по шаблонни я начин- пиян. Не си представям трезвен да и посегне. Ако зависи от него би я изпарил от къщата си.
Менекшето може и други начини да приложи, не е задължително той да е напит.
Ане- свекърва ще я научи.
Билки, това- онова.
Ама чак да изпростят така сценария едва ли, гледали сме такива неща.
Ако " уважи" жена си ще е съзнателно и на инат.Тежко му тогава.

# 548
  • Пловдив

Озет/въведение към епизод 3:

Наре и Санджар обявяват примирие заради дъщеря си

Когато посланикът отвлича Мелек, Наре и Санджар тръгват след дъщеря си в Подгорица. Оставяйки всичко след себе си, се озовават в съвсем различен свят, обявяват примирие заради дъщеря си и открадват от съдбата един ден и една нощ.

Понякога е сън, че са заедно, това пътуване понякога е кошмар, докато търсят дъщеря си. От една страна, спомените, които не могат да избягат, от друга страна, с фактите, които възникват, но най-вече се борят със себе си.

Докато другият оцелял Гедиз е изправен пред реалността, разкрита в сърцето му, Менекше не може да понесе да мисли за двамата влюбени заедно у дома и променя играта си.

Санджар се събужда от съня си, изгаря и себе си, и Наре, за да загаси огъня на любовта в сърцето си... Сагата наистина умря сега.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 21:24 от mariana51

# 549
Цитат
Санджар се събужда от съня си, изгаря и себе си, и Наре, за да загаси огъня на любовта в сърцето си... Сагата наистина умря сега.
За Санджар го очаквах.Още повече ще посивее, че и потъмнее за себе си.Сам си го прави и много боли и ще боли.

Менекшето и Гедиз ще имат разговор, който ще е полезен за нея, а следователно и за него.

Къде са Наре и Мелек обаче.Къде ще се установят, ако вече са заедно. Thinking

# 550

Озет/въведение към епизод 3:

Наре и Санджар обявяват примирие заради дъщеря си

Когато посланикът отвлича Мелек, Наре и Санджар тръгват след дъщеря си в Подгорица. Оставяйки всичко след себе си, се озовават в съвсем различен свят, обявяват примирие заради дъщеря си и открадват от съдбата един ден и една нощ.

Понякога е сън, че са заедно, това пътуване понякога е кошмар, докато търсят дъщеря си. От една страна, спомените, които не могат да избягат, от друга страна, с фактите, които възникват, но най-вече се борят със себе си.

Докато другият оцелял Гедиз е изправен пред реалността, разкрита в сърцето му, Менекше не може да понесе да мисли за двамата влюбени заедно у дома и променя играта си.

Оф, яяя...
Щом ще изгори и себе си и Наре - значи ще станат мъж и жена с Менекшето.
Какво друго да е... Е, решението ще си е негово... Но бих искала да има някаква промяна в Санджар, а не да се "връща и потъва" още повече в неговия си ад.
Обаче спирам да ги мисля - да правят каквото искат и както искат.
Те за това / СЦ и екип/ взимат пари, а аз получавам нерви и стрес...
Идват празници... и хич няма да ги мисля.

# 551

"............... Героят му е така "жив", че можеш да го "пипнеш", да го усетиш! Не е просто добър или лош, смелчага или страхливец.... Просто Човек, продукт на Обществото, в което живее. На Обстоятелствата!......................."
Бонка Талапиева

# 552
Може да е споменавано, но съм изпуснала ,че Менекшето значи Виолетка или Теменужка 😃 Значи както липсата на девственост у булката се порицава, сигурно има и някакви санкции ако младоженеца не си изпълнява съпружеските задължения ☺ Гледам на снимката тъщата много се е афектирала ,да не е дошла да си прибира дъщерята ,щото ако е така - гюле- гюле.

Смущаващото е липсата на другото студенокръвно - мама Халисе.

В Туитър в неделя ще им акция за подкрепа на двойката Наре- Гедиз с хаштаг NarGed , съответно срещу NarSan ,заформя се голяма война да ви кажа ,как ще си я разделяме Наре ,не знам 😂

Накрая ще вземат да вкарат трети хубавец и ще си останем втрещени ми се струва ...

# 553
Е, хубава  работа - Гедиз.
Ами това са фенките на Неслихан.  От самото начало не харесаха Енгин.
Май не разбират, че гледат сериал  - то е същото като да четеш  книга. На 10 страница да искаш авторът да смени главния герой.
А-а, казах - идват празници и не желая да се ядосвам.Но NarGed ми идва в повече.

# 554
Марта, не се нервирай, гледай от добрата страна - обхваща се по- голяма аудитория - фенове, антифенове, всички гледат, има интрига, има интерес и очакване 👍👀 На мен ми е забавно , само две серии са минали, а пък хората така се палят 😂

Общи условия

Активация на акаунт