Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 991
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/onabirodaver/status/1210305804533927936

Сериалите ще имат почивка от две седмици, но само тези от понеделник - 1 седмица. Зрителите на "Дъщерята на посланика", "Ямата" и "Забранената ябълка", трябва да бъдат доволни от тази ситуация. Ще се разделим за малко след вечерта на 30 декември. Новите епизоди ще гледаме на 13 януари.

# 526

Ще се разделим за малко след вечерта на 30 декември. Новите епизоди ще гледаме на 13 януари.

Е, това е много добре.  Дали актьорите ще почиват също - едва ли...  Но поне около новогодишната нощ  - да празнуват някъде.
Честит празник на всички които имат днес повод - знаете си се!

# 527

Източник: https://twitter.com/onabirodaver/status/1210305804533927936

Сериалите ще имат почивка от две седмици, но само тези от понеделник - 1 седмица. Зрителите на "Дъщерята на посланика", "Ямата" и "Забранената ябълка", трябва да бъдат доволни от тази ситуация. Ще се разделим за малко след вечерта на 30 декември. Новите епизоди ще гледаме на 13 януари.

smile3525

"Бодрото и весело разположение на духа е не само богат източник на жизнено наслаждение, но и в същото време и силна защита на характера. Веселостта означава освободен от суета ум, чист и добър характер."
Самюъл Смайлс, шотландски писател

# 528
  • Пловдив

Предупреждение!!!

Санджар на няколко пъти забравяйки, че е в настоящето казва на Наре: "Какво значи кой съм? Аз съм ти...", "Ти си ми...". Тази младежка любов не е приключила.

И двамата са справедливи от своята си гледна точка. Наре е казала на баща си - не и повярвал, на Санджар, не и повярвал(той я е търсил, но още нямаме отговор от 1 трейлър) след разгвора с Акън, не й повярвала и полицията в Индия, където е станало насилието.

Санджар от своята си гледна точка е предаден от Наре. Не му е споделила, няма го доверието необходимо за една любов. Търсил я е, питал е директно Акън, но.... Обвинява я за това, че е оставила дъщеря им 8 години без баща.

Все още се гледат очи в очи.
Както се казва: "Неведоми са пътищата Божии", да видим къде ще ни заведат все пак.

# 529

"Не съди по казаното.То е предимно емоция, настроение.
Не съди по неказаното. То е страхът да бъдеш неразбран.
Не ума слушай, той винаги спори. Сърцето си слушай. То е най-добрият съветник!"

Аму Мом, автор по саморазвитие

# 530
  • Пловдив

https://www.magazinmax.com/nurseli-idiz-engin-akyureki-ovdu-beren-saati-elestirdi

Статия от вчера на журналиста Онур Аджар:

Нурсели Идиз похвали Енгин Акюрек, критикува Берен Саат!
Нурсели Идиз бе гост на програмата "2. Sayfa" и обвини в изневяра Берен Саат.

Известната актриса Нурсели Идиз беше гост на програмата "2. Sayfa" по канал Д. Ветеран актрисата направи изявление, което изненада всички, ставайки въпрос за Берен Саат, която от известно време е отново актуална и я обвини в изневяра. Берен Саат става известна след реалити шоуто "Звездите на Турция, Идиз казва "Ние избрахме Берен", но тя никога не го споменава... Сякаш е сложила актьорството си на втори план. Личен живот, споделяне и т.н. Изглежда по-уверена в новия сериал. Берен можеше да е на много други места(визира избора на сериал). Винаги помним своите учители, но това не е така сега.

Не помня 2001 или 2002 година. Иизлязоха от състезанието заедно с Енгин Акюрек. Никога не сме се срещали след състезанието. Не е необходимо да ми се обажда, но тя не говори за конкурса. Тя не казва: "Аз бях в това състезание". Това беше конкурс за актьорско майсторство, а не конкурс за красота.

Енгин е страхотно различно дете. Той беше влязъл в състезанието, като възпитаник на Консерваторията и очевидно е, че ще бъде първи. Винаги смирен, винаги действайки с една крачка напред в актьорското си майсторство. Той говори за конкуренцията естествено, истинско дете е Енгин. "В конкурса имаше много талантливи хора, които не ги оцениха“, каза той.

Нурсели Идиз е била учител актьор в реалито "Звездите на Турция".

# 531
Привет !

Става все по- трудно за Наре, ще вземе ли дъщеря си от посланика

# 532

https://www.magazinmax.com/nurseli-idiz-engin-akyureki-ovdu-beren-saati-elestirdi

Статия от вчера на журналиста Онур Аджар:

Нурсели Идиз похвали Енгин Акюрек, критикува Берен Саат!
Нурсели Идиз бе гост на програмата "2. Sayfa" и обвини в изневяра Берен Саат.

Скрит текст:
Известната актриса Нурсели Идиз беше гост на програмата "2. Sayfa" по канал Д. Ветеран актрисата направи изявление, което изненада всички, ставайки въпрос за Берен Саат, която от известно време е отново актуална и я обвини в изневяра. Берен Саат става известна след реалити шоуто "Звездите на Турция, Идиз казва "Ние избрахме Берен", но тя никога не го споменава... Сякаш е сложила актьорството си на втори план. Личен живот, споделяне и т.н. Изглежда по-уверена в новия сериал. Берен можеше да е на много други места(визира избора на сериал). Винаги помним своите учители, но това не е така сега.

Не помня 2001 или 2002 година. Иизлязоха от състезанието заедно с Енгин Акюрек. Никога не сме се срещали след състезанието. Не е необходимо да ми се обажда, но тя не говори за конкурса. Тя не казва: "Аз бях в това състезание". Това беше конкурс за актьорско майсторство, а не конкурс за красота.

Енгин е страхотно различно дете. Той беше влязъл в състезанието, като възпитаник на Консерваторията и очевидно е, че ще бъде първи. Винаги смирен, винаги действайки с една крачка напред в актьорското си майсторство. Той говори за конкуренцията естествено, истинско дете е Енгин. "В конкурса имаше много талантливи хора, които не ги оцениха“, каза той.[/i][/color]

Нурсели Идиз е била учител актьор в реалито "Звездите на Турция".[/b]

smile3525

"За да си ГОЛЯМ, бъди цялостен: нищо твое не преувеличавай или изключвай.
Бъди цял във всяко нещо. Влагай всичко каквото си! И в най-малкото, което вършиш."

Фернандо Песоа, португалски поет и есеист

# 533
Ключа за палатката е какво вижда Санджар ,след като я търси -вероятно след като я е изгонил от колибата е размислил и все пак е решил да поговорят. Но следва шок

И всичко приключва...

Да разбирам ли ,че в понеделник ще има серия ?

# 534
  • Пловдив

araselia, спаред мен - да.
На 30 декември и после на 13 януари.
Тази година почивката по каналите от сериали, за всички канали май почти, ще е само 1 седмица - за подписването на договорите със спонсорите.
Но окончетелно ще ни се изясни, ако днес или утре пуснат озет и снимки.

# 535

„Никой никога не е бил почитан за това, което е получил.
Почитта идва като награда за това, което човек е дал.“

Калвин Кулидж, двадесет и деветият вицепрезидент на САЩ

# 536
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1210549249827581952

Потвърдено от официалния сайт.
След 3 дни "Дъщерята на посланика".

# 537
Здравейте сладури,
Много благодаря за информацията и преводите.
Сериалът е супер! Само исках да вметна две-три позитивни думи за Гедиз. На мен ми е много сладък! Любопитен и помагащ! Не виждам, защо не го харесвате (ясно защо, де, но все пак!). Ако има повече такива мъже, ще ни е много по-лесно на нас жените Simple Smile Изглежда ми много подкрепящ и точен. Не мисля, че ще предаде Санджар! Просто в неговото съзнание приятелят му вече е женен, а Наре е свободна. Да може и да има напрежение, но все пак са минали 10 години. Наре сега монахиня ли да остане!
Надявам се, че ми разбрахте мисълта Simple Smile За момента Гедиз ми е много сладък Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Естествено Санджар е върхът, но има доста да се реваншира на Наре, докато го заобичам както Гедиз Simple Smile При мен и Гедиз любовта е от пръв поглед Simple Smile

# 538
  • Пловдив

miranda78, добре завърнала се отново при нас.  txtloves
И на мен ми е сладък Гедиз, малко започва да ми горчи сладкото. Но за Санджар въпросът е принципен.
Та те са приятели. Приятели, прители, но това ще е и интересното занапред. Как ще се вземе нещо толкова лично от Санджар... Санджар не осъзнава това все още, че е женен към момента, само на книга все още, че е минало толкова време и, че Наре е свободна жена. Очаквам сблъсъци в тази посока.
За Гедиз ни е подсказано: Гедиз също е много обичан бизнесмен и делови партньор на Санджар.
Когато Наре се връща в Мугла с детето си, той се влюбва в нея, но Санджар е най-добрият му приятел.
Гедиз е играч. Много забавен мъж,  но когато се ядоса може да срине света, наблюдавайки с насмешка случващото се отстрани.

Дано не погледне така, с насмешка, на приятелството и любовта си към Наре.

Снимки към епизод 3.
Излезе и озета. Скоро и превод.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 17:35 от mariana51

# 539
Миранда , привет 🙋 То не е само при теб любовта към Гедиз 😀 ,долу горе зрителите са 50 на 50 ,даже май 60 на 40 в полза на Гедиз като евентуална любов с Наре ,четох и обръщения към сценаристите да станат двойка 😠😂 Като знаем как могат да променят рязвоя на събитията в движение,не бих се учудила 😉  Към момента и аз нямам конкретни забележки, държи се джентълменски и наистина Санджар не може да има претенции, обаче само теоретично 😃 Практически той не се е разделил с Наре ,все още я обича , колкото и да вика, а пък булката по документи хич не я отразява , изобщо кой му я избра ,не съм наясно и защо точно тя ,макар че май няма значение за него коя, като не е Наре.

Аз нямам колебания 😃,от тези двамата втория ми е както се казва средна хубост ,мога с него, мога и без него 😉 ,докато първия ми се набива на очи веднагически ,мно-о-ого интересен 👀😂

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 18:15 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт