Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 389

• 50 992
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Видях и много ми хареса този стоп- кадър  триъгълника

# 511
  • Пловдив

Новият разказ на Енгин: Бързият Хайри

"Малко безименно цвете цъфти само в пукнатината на огромна планина"
("Ходене с вятъра" - Abbas Kiarostami)

# 512

Новият разказ на Енгин: Бързият Хайри

"Малко безименно цвете цъфти само в пукнатината на огромна планина"
("Ходене с вятъра" - Abbas Kiarostami)

smile3525

# 513
  • Пловдив

Малко заслужен релакс.

# 514

"Какво искам ли? Да гледам всичко отгоре, да се издигна като чайка, напила се с чай, да ида на мечтано от мен място. Всъщност, искам да бъда чайка; като очи на чайка, търсещи нещо, аз искам да изиграя приказките, които обичам най-много, да се приземя в различни далечни земи като приказен герой и да вдъхна аромата на местата, където се приземявам."
откъс от разказ на Енгин Акюрек

# 515

Има още нещо от миналото, което не знаем. При какви обстоятелства Санджар е купил не само Гедже, но и конака. Как са станали съдружници с Гедиз, който е учил в Америка.
Но Халисе-ана явно не винаги е мразела Наре.

# 516
  • Пловдив

Елван, която първо говори, а после мисли.
Надявам се да е до Санджар.
Пък й да му подскаже поне за случката в хамама.

# 517

И най-голямата мечта на Санджар.

Сега обаче реалността е друга.

Чудя се нещо - дали въобще ще бъдат мъж и жена с Менекшето?
Защото всъщност никой не го накарал насила  да се жени за нея, че и обещания да дава. Не зная какво значи младоженецът и той да седне на коня до булката, но явно е важно.

# 518
Успях да изгледам до хамама и трябва да призная, че Санджар се държи доста строго с всички , а със сгазилите лука направо си е груб и безцеремонен 😂.А Наре така я размята наляво и надясно(без да и причинява болка все пак)  из стаята ,залепи я за колата ,после я натика в колата , крещи и в лицето , а бе ужас 😠,  ама и тя милата се оставя в ръцете му без много да се съпротивлява 😞  Подсъзнателно и двамата май си търсят повод да са близо един до друг 😔Напуши ме на смях как се опита да е любезен с тъщата и шурея, но ги изтрая само две минути и ги натири да си ходят , и те бързо- бързо се изнесоха😂 Даже Гедиз гледа така да организира нещата, че да не го нервира и да влиза в пряк сблъсък, да не стават панаири 😏 Усеща се, че имат респект към него ,уважават го,даже и леко ги е страх, само Наре има смелостта да го гледа право в очите и да му казва какво иска . И разбира се голямото изключение - Мелек , заради нея даже и майка си игнорира и парира, макар и без да вика 😃
  Селските сценки според мен разведряват драмата  , а и не са толкова много, та да досадят. Но залепвам за екрана при взаимодействието на четиримата - Енгин ,Неслихан ,Ураз и малката Берен ,по двойки, тройки ...Вкарват ме във филма ,ейвала 😃

Най- обсъждани те мъже - актьори за изминалата седмица - за отсъствал от екрана толкова време , перманентно липсващ от всякакъв вид медии ,без акаунти в соц.мрежи, без фотосесии и реклами си е направо удар 4-то място - това е да си актьор от класа в пълния смисъл на думата 👏👏👏

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 20:07 от araselia

# 519
  • Пловдив

Очите казват любов.

# 520
Имам желание филмът та е заснет и да мога да го изглеждам серия след серия. Много ме мъчат тези седмични интервали. Чудя се дали да не спра да го изчакам да напредне...Ама няма да стане. Лека вечер!

# 521

Момичета  Two Hearts

Лека и спокойна.
Броените празнични и почивни дни бързо отминават.
Утре пак на работа.

# 522

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден! Предлагам днес да поработим малко и пак да си почиваме...  newsm03
Да пием по кафе и към задачите за днес.

Скрит текст:

# 523
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да се приготвим, с помощта на тати, като Мелек за новия ден.
Честит празник на празнуващите.
Успешен петък на всички.

# 524
Добро утро,

Честит празник на всички именици!
Скрит текст:

Момичета,  Hug

Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт