От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
До поръчващите с КДшопинг,преди време ги ползвах,забравила съм да изтрия адреса от Амазон и съответно съм пратила пратка до тях. Преди нямаха известяване на получена при тях пратка чак като пристигне тук се разбира или как точно разбитате за пратките си? Забелязах,че вече нямат офис в Бургас или не е така?
Не мога да се отиентирам от тракинга, който ми дава амазон дали е доставена пратката,а ми е написано в акаунта We're very sorry your delivery is so late. Although it may still arrive, you can request a refund now.

# 256
  • София
Пиши на Амазон дали не могат да сменят адреса на доставката. На чат става бързо и получаваш отговор веднага ще стане ли или не. По другите въпроси не мога да отговоря, не съм използвала посочената фирма.

# 257
  • Бургас
Пиши на Амазон дали не могат да сменят адреса на доставката. На чат става бързо и получаваш отговор веднага ще стане ли или не. По другите въпроси не мога да отговоря, не съм използвала посочената фирма.

Късно се усетих да сменя адреса, но той е един и същ с този на Габиели, които ползвам в момента. Ще изчакам до другата седмица. Много странно не мога да проследя номера CQ766120440DE с DHL

# 258
  • Пловдив
Курсът на GGBG от UK, който е тръгнал на 12 април ще пристигне след празниците на  20-21 април. Информацията е от FB.

# 259
Скрит текст:
До поръчващите с КДшопинг,преди време ги ползвах,забравила съм да изтрия адреса от Амазон и съответно съм пратила пратка до тях. Преди нямаха известяване на получена при тях пратка чак като пристигне тук се разбира или как точно разбитате за пратките си? Забелязах,че вече нямат офис в Бургас или не е така?
Не мога да се отиентирам от тракинга, който ми дава амазон дали е доставена пратката,а ми е написано в акаунта We're very sorry your delivery is so late. Although it may still arrive, you can request a refund now.

За съжаление, да. КДшопинг вече нямат офис в Бургас. А и на мен ми бяха толкова удобни.

# 260
  • Бургас
Да съобщя, че поръчката ми е при тях (КД Шопинг) дори днес ще си я взема от еконт. Писах им от формата им за контакти, изключително бързо ми отговориха, че пратката ми дори пътува към България. Вчера ми се обади момиче да ми каже,че пратката ми е пристигнала да ме попита до кой еконт в Бургас да я пусне.
Излючително приятно впечатление ми направи това как се ангажираха с проблема ми и ми отговориха бързо, супер коректно отношение.

# 261
Здравейте, търся информация за доставка на пратка от Азия до склад на превозвач (Gabco UK) с куриер EMS или DHL без предплатени такси. Имате ли представа как се случват нещата- спират ли ги на митница, има ли специфични изисквания, които биха възпрепятствали получаването на пакета от превозвача? Става въпрос за пратка от Корея или Хонг Конг и  от там вече единствените възможни доставки са почти само с DHL .
Благодаря предварително!

# 262
  • Пловдив
Някой взе ли си пратките от GgBG? Би трябвало да е пристигнал камиона от UK. Толкова тегави доставки не помня през целия ми опит на онлайн пазаруване  🤦♀.

# 263
  • София
Вчера получих мейл, че камиона от UK е тук и мога да си взема пратките.

# 264
Момичета, имате ли в момента забавяне на пратки с Royal Mail до адрес на превозвач в Англия? Имам пратка изпратена от продавач на 04.05. 1st class standard (без проследяване) и още не е стигнала до адреса на превозвача...Приреснявам се да не е загубена...

# 265
Привет, аз имах пратки, но с тракинг, бързо пристижнаха, ноо имам една без тракинг, директно до Бг, още я няма 😂, според мен са я затрили, понеже не ми е спешна не давах зор, но сега вероятно ще ми я пратят отново. Според мен за твоята има още шанс, случвало ми се е без тракинг в Англия да им отнеме седмица, без ип, а и сега постоянно има съобщения, че са възможни забавяния Simple Smile

# 266
  • Варна
Здравейте, момичета! Сгафих много като поръчах столче за кола през превозвач! Столчето струва 180 лв, а ми искат 168!!! за доставката! Как мога да стопирам нещата(пратката е получена днес на адреса на Габиели в Германия)? Ако поръчам директно до България доставката ще излезе към 50 лв. Тези от Габиели не са познали... помощ!

# 267
  • София
Обади им се да откажеш пратката, и се свържи с куриер да я вземе, само това ми хрумва.

# 268
  • Варна
Обади им се да откажеш пратката, и се свържи с куриер да я вземе, само това ми хрумва.
Благодаря за бързия отговор! Писах вече, но май става дума за грешка от тяхна страна. Прочетох, че пратката тежи 56 кг, а това е невъзможно(пратката е все пак столче за кола) и огледах хубаво снимката, приложена към поръчката ми. Е то си пише, че режи 5,52 кг. Така че...

# 269
  • София
Има ли вариант да я смятат на обем, не на тегло? Май обемно тегло се казваше...

Общи условия

Активация на акаунт