От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 46 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Вече съм клиент на ГГБГ, чакам 2 пратки от Германия. Много харесвах Габиелито, ама това цакане с обемното тегло не ме устройва.
Ама те и GGBG имат обемно тегло и дали при тях не беше по-къса дългата страна на кашона, провери ги да не останеш неприятно изненадана. По-поносима им е формулата, обаче страната на кашона е по-къса.

За първи път чувам... получавала съм кашони метър на метър, винаги на килограми са ми ги мерили, изключение прави пале, което таксуваха по различен начин и пак беше по-изгодния за мен.

Никога не бих се върнала към Гъбко, бавни са и с това раздаване в определен ден и час ме загубиха като клиент.
Промяната е от няколко месеца. Има я цената, формула и размери в сайта им.

# 241
  • гр. София
Момичета, някоя получавала ли е вече пратка до новия склад на ггбг да ми каже дали е отразена в системата и кой пише, че я е получил?

# 242
Момичета, някоя получавала ли е вече пратка до новия склад на ггбг да ми каже дали е отразена в системата и кой пише, че я е получил?
В Uk ли? Нямаше ли от м. май да се ползва?

# 243
  • гр. София
От 1 април, но старият е валиден до края на май.

# 244
  • София
Не съм поръчвала на новия адрес в UK. Имам поръчка за немския адрес, но тя ще бъде изпълнена май засега...

# 245
  • гр. София
Пристигна и на новия адрес. Всичко е точно.

# 246
  • Пловдив
И при мен вече има отразена пратка на новия адрес на Ggbg в UK. Приета е от Kostov (така е изписано), ако това ще помогне на някого.

# 247
Как точно попълнихте новият адрес на Габиели в Uk? За county какво избрахте? В сайта им все още като пример за попълване е даден старият им адрес.

# 248
Как точно попълнихте новият адрес на Габиели в Uk? За county какво избрахте? В сайта им все още като пример за попълване е даден старият им адрес.
Те нямат нов адрес.. Имат отделен за гросери само - ако за това питаш - като си вкараш кода обикновено адресът се попълва автоматично. County не е задължително да пишеш нещо.

Address Line 1:    24 AMBLESIDE WALK
Address Line 2:    
Post Town:    CANVEY ISLAND
Post Code:    SS8 9TD
County:    
Country:    ENGLAND

Посоченият горе адрес, е само за поръчки от ГРОСЕРИ магазини, всякакви други поръчки ще бъдат отказвани и връщани към изпращачите.

# 249
Този адрес имам предвид:
Номер:  Unit 8 GGBG Optima Park
ул.:  Thames road, Crayford
Град:  Dartford
Пощ код:  DA1 4QX
В имейла, който получих не пише нищо за доставки от гросери.

# 250
  • Sofia
Питала си за Gabieli, а даваш адреса на GGBG.

# 251
Хаха... ужас. Извинявам се за недоглеждането.

# 252
  • Бургас
Как се ококорих рано сутринта, че Габиели са си сменили адреса, а аз чакам 4 пратки! 😳😀

# 253
  • София
В сайта си GGBG са и посочили пълния си адрес:
Скрит текст:

# 254
  • София
Да, аз, още като пратиха мейла, видях, че е попълнен там и го въведох, както е показано. Засега нямам пратки, но чакам.

Общи условия

Активация на акаунт