От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 46 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Категорично спиди. Миналата есен за една малко по-обемна пратка платих повече пари за доставка до офис на еконт от сумата за доставка на габко от Англия до склада им в България.

# 226
Габиели също работят без промяна, увериха ме, че нямат забавяне на курсовете, поне засега. Рискувах и пуснах поръчка за детето, надявам се всичко да е наред.
George са пуснали безплатна доставка за поръчки над 30 паунда, това никога не е било, независимо от сумата на поръчката.

# 227
Лирата е много ниска и сега е времето за поръчки от Англия. Не знам само дали няма в даден момент да им затворят дистрибуционните центрове - случи ми се с поръчка от италиански онлайн магазин и не е шипната.

# 228
  • София
Днес получих имейл от TK Maxx, че затварят онлайн магазина си от тази сутрин. Предполагам, че ще има и други английски сайтове с подобни действия.

# 229
Ех, жалко тъкмо исках да си поръчам очила от този сайт , Cry

# 230
Днес получих имейл от TK Maxx, че затварят онлайн магазина си от тази сутрин. Предполагам, че ще има и други английски сайтове с подобни действия.
Аз пуснах поръчка на 25 март.Те писаха ,че затварят на 26 и всички поръчки преди 26 ще ги изпратят.Мисля само ,те пращат с Хермес да не я хвърлят някъде?Аз с Габко получавам по принцип ,но последните две поръчки Хермес незнайно защо ги доставиха в неделя?!И така и не разбрах къде са ги доставили ,като Габко не работят в неделя ,ама си ги получих.Дано сега и тази да получа.

# 231
 Забелязах, че Габеиели пак са си сменили условията за обемни пратки
Обемни пратки: (пратка под 20 кг, на която едната страна е над 69 см, се таксува по формула за обем Д/В/Ш:6000. Получената цифра са килограмите.
Беше за пратки под 10 кг.
Може ли да ми кажете има ли доставчик от Англия и Германия, който са предлага по-добри условия или да няма такава такса обемно тегло?

# 232
Не знам дали сте в София, аз лично съм си доволна от габко-то, единственото кофти е, че има определени дни за раздаване. Но примерно като имам няколко пратки от един и същ магазин ми ги комплектоват като една пратка, а не всяка пратка по отделно да ми я начисляват, което излиза по-скъпо. ггбг съм ползвала един единствен път, чувала съм, че има доволни, при мен може би е било лош късмет, но ми бяха затрили една пратка и цял месец им звънях докато я изкопаят, беше малко тъпо, а си имаше и номер и всичко, не е да съм попълнила некоректно инфо. В габко много пъти съм имала пратки без ай ди, защото сайтът не ми го е приемал в името и след описване на пратката съм си я получавала в същият курс, при въпроси са съдействали. Сигурно има недоволни и от тях, просто си споделям моят опит.

# 233
  • София
Ползвала съм Лерон само за покупки от Испания, но днес имам мейл за промяна на адресите им в Германия и Англия. Проверете си актуалните адреси, ако поръчвате с тях!

# 234
И От GGBG има имейл относно адреса им в Англия . .

# 235
Вече съм клиент на ГГБГ, чакам 2 пратки от Германия. Много харесвах Габиелито, ама това цакане с обемното тегло не ме устройва.

# 236
Вече съм клиент на ГГБГ, чакам 2 пратки от Германия. Много харесвах Габиелито, ама това цакане с обемното тегло не ме устройва.
Ама те и GGBG имат обемно тегло и дали при тях не беше по-къса дългата страна на кашона, провери ги да не останеш неприятно изненадана. По-поносима им е формулата, обаче страната на кашона е по-къса.

# 237
anbibian, уж четох условията, но това съм го изпуснала. Една лампа чакам, предполагам ще е обемна, ще видим колко ще ми излезе.

# 238
  • София
Ама те и GGBG имат обемно тегло и дали при тях не беше по-къса дългата страна на кашона, провери ги да не останеш неприятно изненадана. По-поносима им е формулата, обаче страната на кашона е по-къса.

За първи път чувам... получавала съм кашони метър на метър, винаги на килограми са ми ги мерили, изключение прави пале, което таксуваха по различен начин и пак беше по-изгодния за мен.

Никога не бих се върнала към Гъбко, бавни са и с това раздаване в определен ден и час ме загубиха като клиент.

# 239
  • София
GGBG сменят адреса в Англия, адреса в Германия и адреса в САЩ.
Аз вече ги ъпдейтнах. Хубавото е, че двата адреса (текущ и нов) ще работят паралелно месец. Така няма да пострадат клиенти, неразбрали за новия адрес. Помня, че миналата година пак имаха промяна в адреса по някое време...

Общи условия

Активация на акаунт