От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Никога не ми се е случвало
Вече е за втори път и почвам да се чудя дали не е практика . Няма да пиша името на фирмата засега, ще изчакам да видя има ли и други.

# 421
Никога не ми се е случвало
Вече е за втори път и почвам да се чудя дали не е практика . Няма да пиша името на фирмата засега, ще изчакам да видя има ли и други.
За 10тина години никога....
Нямат ли камери?

# 422
Gabi еli само в сряда и четвъртък ли раздават в София?
Имам пратка, която би трябвало да е пристигнала днес, пише че курсът се раздава днес и утре, но нямам мейл.

# 423
  • София
Всеки работен ден раздават. Понеделник - Петък: 12:00 - 19:00 Понякога работят и в събота, но то е ако имат предварителна уговорка.

# 424
Имам въпрос относно поръчките от хранителни магазини(Asda,Tesco и т.н.),кой превозвач използвате?
До сега ползвах Габиели и бях много доволна,но на сайта им е обявено следното:
“Уважаеми клиненти,

Поради независещи от нас причини, от 15.08.2020г. фирма Габиели ЕООД преустановява работа с всички "GROCERY" магазини.”
И сега съм в потрес-ползвам само техните перилни препарати,омекотители и куп други неща!
И аз се интересувам от същото, за Пловдив. Ползвала съм Dostavki.Anglia, но имам доста неприятни спомени от тях. За едната поръчка ми бяха начислили такса +30лв за препакетиране, като нещата ми бяха сложени в използвани и супер мръсни кашончета. Звънях на офисите в България да попитам как се определя таксата за Асда и Теско, но тук никой не знае, писах мейл- няма отговор няколко дни.

# 425
Привет, дами! Вчера най-накрая се реших да направя поръчка, която да ми бъде доставена от GGBG.bg. За първи път ползвам такава услуга и сигурно 100 пъти прочетох обяснението в сайта им как да поръчам. Та направих си  поръчката, като на адрес за доставка посочих адреса на GGBG, който е в сайта, а преди името си въведох ID номера. Днес поръчката е пристигнала на посочения адрес и мисля, че всичко е точно, но все пак нещо ме притеснява. Когато вляза в раздел Моите пратки в сайта на GGBG, не излизат никакви. Притесних се дали не съм объркала нещо или просто все още не са обработили пратката ми. Случвало ли ви се е такова нещо и смятате ли, че притесненията ми са основателни?

# 426
Обикновено им отнема някакво време (макс ден или два) да я отразят в профила с поръчките. Понякога просто имат много и се изисква време за обработката.

Привет, дами! Вчера най-накрая се реших да направя поръчка, която да ми бъде доставена от GGBG.bg. За първи път ползвам такава услуга и сигурно 100 пъти прочетох обяснението в сайта им как да поръчам. Та направих си  поръчката, като на адрес за доставка посочих адреса на GGBG, който е в сайта, а преди името си въведох ID номера. Днес поръчката е пристигнала на посочения адрес и мисля, че всичко е точно, но все пак нещо ме притеснява. Когато вляза в раздел Моите пратки в сайта на GGBG, не излизат никакви. Притесних се дали не съм объркала нещо или просто все още не са обработили пратката ми. Случвало ли ви се е такова нещо и смятате ли, че притесненията ми са основателни?

# 427

Аз също поръчвах за първи път въобще от чужбина с GGBG преди 3 седмици. Първо получих мейл със снимка на поръчката ми че е там при тях, и след това като я пуснаха "на път" с тира пак мейл че вече пътува към България.
Всичко беше страшно точно и съм много приятно изненадана. В момента чакам втора поръчка от Англия и смятам да правя още.

# 428
Забравих да напиша, че като я пуснат "на път" с тира се актуализира и в профила на сайта им. Така че всичко се знае къде е във всеки един момент.
Много добра система ако ме питате мен. Но аз не съм поръпвала с други превозвачи и нямам база за сравнение.
Въпреки всичко съм доволна много Simple Smile

# 429
Аз си взех първата пратка от Габиели
Хубавото е, че може да се вземе всеки работен ден и че смятат точно грамажа над 1 кг, не като Габко да закръглят.

# 430
  • Бургас
Аз да попитам как мога да сменя адреса за получаване с GGBG. Първо въведох адрес на офис Еконт, но съвсем близо до нас има офис на Спиди и те са ми по удобни. Въведох и техния адрес, но не мога да изтрия първия и съответно скоро получих поръчка от Испания и пак ми я изпратиха до Еконт. Може би трябва да им пиша да ми съдействат?

# 431
Доколкото знам ГГБГ не работят със спийди, което е жалко, защото там са по-евтини услугите. Пратка 1кг е 3лв, а при Еконт става 5 и нещо.

# 432
Доколкото знам ГГБГ не работят със спийди, което е жалко, защото там са по-евтини услугите. Пратка 1кг е 3лв, а при Еконт става 5 и нещо.
То си има прочина много фирми да избягват Спиди... като ви изгубят и потрошат няколко пратки, не двойни ми тройни цени ще искате да плащате, ама да си получавате всичко както трябва...
Имам много да пиша по темата и лично, и служебно... Аз лично не искам да ги чуя и специално като си поръчвам нещо го искам по Еконт, дори със Спиди да ми е безплатна доставката.
Лирическо отклонение, не съвсем Simple Smile

# 433
Има резон за Спийди. Не са особено надеждни. Вярно е че Еконт са с двойни цени, но има опция да се получи и от офис на GGBG. Аз сега за втората ми поръчка така съм задала че ще направя.
За първата ми поръчка Еконта беше 4.74 лева, плюс тяхната такса 6.73 общо. А кашона ми беше към 600 грама мисля. Пак съм доволна. Всичко беше в идеален вид, дори кашона беше супер запазен, а пътуваше от Ирландия.
Признавам си че не вярвах в този вид пазаруване. Мислех че всичко се губи, или краде и прочие, но съм грешала.
Само чакам да започна работа и ще съм с постоянен абонамент за пазаруване по този начин Grinning

# 434
Здравейте, аз също мисля да направя поръчка през ggbg, не съм поръчвала досега. Исках да попитам за данните, които въвеждате в сайта, от където искате да поръчате - моето име или "Dartford, Kent"(това което пише в профила ми), какво е това ID и освен това трябва да напиша и телефонен номер? Ще съм благодарна, ако някой отговори. Simple Smile 

Аз също поръчвах за първи път въобще от чужбина с GGBG преди 3 седмици. Първо получих мейл със снимка на поръчката ми че е там при тях, и след това като я пуснаха "на път" с тира пак мейл че вече пътува към България.
Всичко беше страшно точно и съм много приятно изненадана. В момента чакам втора поръчка от Англия и смятам да правя още.

Общи условия

Активация на акаунт