От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 848
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Момичета, някоя от вас да си е взела пратка от последния курс на ggbg?
Моите още висят "на път", а имам един голям кашон и все се надявах да са го изровили до сега, ама не.. 🤐
Ако за английския питаш, аз - не съм също. Писах по-назад - 4 камиона са и помолиха за търпение!

# 586
Да, знам, че са 4. И аз бях при тях в четвъртък. Просто питам дали има движение. Явно ще се чака още..

# 587
Четох първата страница.
Ако съм схванала - искам за поръчам нещо от ибей uk но чрез фирма.
Избирам една...да кажем ggbg, регистрирам се в сайта им и пускам към тях поръчка с линк. Плащам им и чакам.
Това ли са стъпките?
Благодаря предварително.

# 588
Да Тета , смао дето плащаш транспарта чак при взимане.
Регистрираш от къде /какво/що/ слагаш ако имаш и тракинг линк и чакаш да дойде камиона по график и да пишат в сайта раздава се курс№....

# 589
Благодаря.
Обаче нямам потвърдителен имейл от ggbg. Веднага ли идва?

# 590
  • софия
GgBg не изискват да им се изпраща, каквото и да било, за поръчките, които очакваш при тях.

# 591
Аз се сетих, че съм забравила да проследя още една пратка и сега още нямам отговор къде е...  Ползвам Габко от много години и не ми се беше случвало да не ми пратят мейл никога. Сега ми се случи за две пратки и аз естествено се сещам след 10 дена... Много ми е тъпо да се занимавам с такива неща, като имам толкова работа...

# 592
Писала си да им плащаш - искаш да ги ползваш като посредник ли? Или само за транспорт.
Различно е.
В единия случай те ти извършват покупката и плащат вместо теб (обикновено за сайтове, които искат само английска карта, ebay определено не е такъв).
В другия - ти си плащаш от собствен акаунт, с твоя карта, като ползваш само адресът им за доставка - така плащаш само транспорта, когато получиш пакета, за теглото му.

# 593
Писах вече че ще поръчвам чрез тях.
Четох първата страница.
Избирам една...да кажем ggbg, регистрирам се в сайта им и пускам към тях поръчка с линк. Плащам им и чакам.
Това ли са стъпките?
Благодаря предварително.

# 594
Писах вече че ще поръчвам чрез тях.
Четох първата страница.
Това ли са стъпките?
Благодаря предварително.
https://www.ggbg.bg/pages/pazaruvame-vmesto-vas
Стъпка по стъпка...
Горните мнения са за да ги ползваш като транспорт само...

# 595
Май са докарали четвъртия камион Simple Smile
Аз обаче не знам дали ще го дочакам днес.

# 596
  • софия
Пълен ужас. Пристигнал е, получих мейл в 1,30 ч. през нощта. Милите хора.
Ще изчакам още някой и друг камион и ако не се отпуши работата, ще ходя другата седмица до офиса. Поне само веднъж да вися.

# 597
Точно минах оттам и подминах.. сигурно 50 човека имаше на опашка. Трябва да си сложат една уеб камера със свободен достъп, че да следим какво е положението, вместо да се разкарваме напразно и да се подпитваме във форума 😁

# 598
През нощта получих мейл и за немския, че е тук...

# 599
Ужас, май някои хора са пазарували като за последно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт