Пътят на честта - Тема 8

• 36 718
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Аз бих вкарала много по-голям драматизъм, като направя така, че Бонка да отрови сина си, вместо мъжа си. Случайно отровата можеше да изпие Димитър и Бонка съвсем да изгуби човешки образ. И Начо да остане жив, все пак да остане някой с истинска чест в този сериал.
Най-гнусен е образът на Маруся. Егати долната жена, която За пари е продала душата си, но иначе морал проповядва и загрижена го раздава. Всички, всички са с оа#$ни душички в този сериал. Няма един невинен от главните герои.

# 286
Помня бегло Жена на честта и все си мислех, че Киро е убил бащата, така че и аз очаквам Жаки да го убие, все пак Симеон е заел мястото на бащата за нея.
Остава и на сватбата да го гръмне и ще се убедя съвсем.
Звучи ми като мноооого вероятен вариант.

# 287
На мен очната линия на Марчето ми боде очите и като я видя не възприемам въобще какво говори. Все тая очна линия ми се набива.

# 288
Тя пък е един стоун фейс, егати! Баш за покер е!

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 20:33 от Анонимен

# 289
На мен очната линия на Марчето ми боде очите и като я видя не възприемам въобще какво говори. Все тая очна линия ми се набива.
...и бретона!
На вчерашната сцена в офиса на Калоян дори не изтърпях и извъртях поглед, ужасна е с този бретон и с тази очна линия, иде ми да избода очите и да я оскубя за косата! И аз споделям мнението за продадената душа и за проповядването на морал, наистина е отвратително!
А защо не се репчи така на щерка си, че ще се жени за нейния враг номер 1, а е тръгнала да играе контра на сина си! Има топки да се меси в неговия живот, ама не й достига бройката за да каже "Не" на Блендера и на (тъпата) Жаки?

# 290
СуперЛюба е препратка към Супер Любо- имаше такъв рекламен образ преди 150 хиляди лета. Или все  още беше по времето на БТК, или точно го бяха прекръстили на Виваком.
На мен ми е интересно какво става с:
- убийството на Оги;
- земите на бъдещия кмет;
- трупът на Мони и фасовете;
- болеста на Люба
- "Къщата"
- и още, и още.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 21:34 от TuЛи

# 291
Плачков и Попова няма да умрат от глад. За 3 път Мариана ще участва в Черешката🥶. След някоя седмица и той,като му осигурят само мъжка компания.
https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/tradicionna-kuhnia-i-inte … a-tortata-2202309

# 292
Аз сега се сещам, те предния път не бяха ли заедно, в една седмица? Joy

# 293
Аз сега се сещам, те предния път не бяха ли заедно, в една седмица? Joy
Да. Поне това ни спестяват. Манчев се е смилил над тях.

# 294
  • София
Никой ли не знае колко епизода има още (поне горе-долу)

# 295
# 296
Не са ли 4?

# 297
  • Варна
Е нали понеделник, вторник и сряда значи 3.
Ако в сряда на финала не дадът двоен епизод..

# 298
След старателното четене на 8 теми и любопитство от края и развръзката на този така обсъждан сериал,сядам да гледам и..греда! Днес не го дават Joy

# 299
  • София
Някъде срещнах, че финала е на 19-ти/четвъртък/.
То си е скука без филма 😂 цъкам безрадостно по каналите.

Общи условия

Активация на акаунт