Отговори
# 135
Ехоо, добър ден и от нас! И приятен обяд!
Днес и от клиниката потвърдиха, че може да посрещнем и август 2в1, ама здраве да е, когато  бебо реши!
El lucero del alba, Мамо Б, дано се окажете прави орисници и малкото да е спокойничко! HugПък и буйно да е, няма да го върнем... Sunglasses
Мерси на всички за милите пожелания и че стискате палци...ох отивам да спя...бременна работа

# 136

........патладжани по пармски....
Патладжаните се нарязват на ленти и се пържат или пекат ( по желание ). Ако ги пържите не е лоШо да се оставят върху хартия за да се изцеди от мазнината,4е доста поемат. Приготвя се доматен сос като този за спагети: запържва се скилидка 4есън с малко зехтин,добавя се доматен сос и босилек и се оставя да къкри,докато поизври водата. После в тави4ка се реди ред патладжани ,залива се с доматен сос и се ръси обилно с настърган пармезан. После пак ред  патладжани,доматен сос и пармезан. Хапва се полуистинала или направо студена тази манджи4ка.
Сядам да ви чета... и на този постинг се спрях и не мога по натък  Shocked Party bowuu лиги лиги... някой да има лигавник  Wink Party
Лелелел голяма вкусотия... просто си представям образ и аромат ... и не мога  Party Hug

# 137
Буонджорно от тук!  Hug
С тоя диал ъп е ужас...едвам успявам да ви изчитам,че и сайта после забива.. Twisted Evil
  Тук жега...вчера се виждаха светкавици и така се надявахме да завали,ама няма.. Rolling Eyes
  Дано се захлади да си ида у дома! Peace
Калида,Боряна искаше червена стая..но понеже майстора каза да не използваме ярки цветове,понеже блока е нов-ще е оранж.Тя така пожела.  Flutter
   Ели ,пепел от рози е убито розово. Peace как е Бадемката?

Цяла сутрин се печа на балкона,но ефект почти никакъв-много съм бяла и ще ми е необходим поне месец,за да почернея.
  Вчера се отдадох на чистене-лъснах къщата на свеки .
Като се прибра Масимо след вечеря веднага се изнесохме навън на по сладолед.  Party

newsm78 Вероятно другата седмица ще се почне с боядисването и трябва да придружавам бояджията всеки ден...

пращам ви много поздрави и целувки на всички.
Лек ден!
  bouquet

# 138
Привет банда  Party
поех дъх след рецептата на Макдирокича  Whistling Party и мога да продължа нанатък  Wink

Звезди
голяма романтика има в постинга ти  Heart Eyes Hug браво много се радвам на такива вечери  Wink  bouquet

Бобсън
голяма съм клюкарка - нЕма що  ooooh! Laughing веднага ти смених зодията  Whistling Whistling Laughing сори за което   bouquet
http://www.astro.com/
ето тук можеш да си видиш асцедента, а и останалите планети в хороскопа, но трябва да си знаеш часа на раждане  Peace
Много ми хареса
Цитат
"е, знам де, знам, Ще се възпитаваме като си дойда"
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кате и аз не виждам нищо за ядене... но пък имам богато въображение и си представям и то все вкусно ядене  ooooh! Wink Party Laughing
а за Бандита - хехехех  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Цитат
- особено малкия. Вечер има строй се преброй се. Командари ме хлапака му неден - Айде мамо, лягай до мен, гали ме по ръцете, пусни ми музиката, айде ставай, лека нощ мамо, да спиш в кош, да сънуваш грош. Нарежда като дърт чорбаджия

Като гледам новия подпис на Дидонка, и намеците на Макдирокова... ами тя нашата мома голяма любовчийка се извъди ooooh! Crazy постоянно се целуват и прегръщат с нашия приятел Мишо от игрището при нас, вчера малкия Алекс и той се хвърли да я гали и прегръща  Laughing а тя само стой и пуска едни погледи  Flutter Laughing а на Мишо даже му прави и едни такива муцки с устата за да я целува  ooooh! Crazy Laughing въобще понякога срам ме хваща заради нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хехеххе
ама я кажете , вашите деца имат ли си гаджета вече  newsm78 Mr. Green Laughing

# 139

Гери
това ли е пепел от рози

# 140
  • в шоки-land
Хехеххе

хич не се смей, Шокито си има гадже още от преди да се роди....а сега ако някой по3нае и коя е госпожицата ще има - ШОКОЛААААААД  Party Party Party

# 141
Хехеххе

хич не се смей, Шокито си има гадже още от преди да се роди....а сега ако някой по3нае и коя е госпожицата ще има - ШОКОЛААААААД  Party Party Party
ауууу шоколаааад  Party
 newsm78 чакай да помисля  newsm78
на Германус щерката ли Party

# 142
Да,Ели подобно...това,което съм избрала е малко по-леко като цвят... Peace
 newsm78  И аз търсих цвета,но не можах да го намеря...а и с тоя бавен нет  Twisted Evil...се изнервям...едвам качва картинките.. Sad

amei я..  Wink да се опитам да спечеля шоколада...да не е Джулката на Макдирокче  newsm78

# 143
  • в шоки-land
Хехеххе

ауууу шоколаааад  Party
 newsm78 чакай да помисля  newsm78
на Германус щерката ли Party

ot purwia put.. smile3501 smile3501 kazwai kakuw iskash

# 144
Цитат
ШВЕЙЦАРИЯ
Kатя (Катя) Берн      Георги (1999)    Килиан (2006)   
geminarius (Доброслава) Цюрих        Сара (2005)
amei (Ава) Uster      Алекс (05.07.2005)   
Boreli (Боряна) Zurich        Надин (10.05.2005)
linda777 (Юлия) Uster      Lucy (09.05.2003)
bet (Петя) БахенбЮлах      Елизабет (07.05.1993),      Патрик (12.10.2003)

Амей
искам шоколаааад  Party
Сара и Надин ми изглеждат идеални за Алекс  Whistling Laughing
Ама ти Ава ли се казваш  newsm78

# 145
  • в шоки-land
 newsm78  И аз търсих цвета,но не можах да го намеря...а и с тоя бавен нет  Twisted Evil...се изнервям...едвам качва картинките.. Sad

amei я..  Wink да се опитам да спечеля шоколада...да не е Джулката на Макдирокче  newsm78

Джулката е голяма ра Алекс, а и не се по3навахме още с г-жа Дирокова  Hug Heart Eyes

# 146
  • в шоки-land
Цитат
ШВЕЙЦАРИЯ
Kатя (Катя) Берн      Георги (1999)    Килиан (2006)   
geminarius (Доброслава) Цюрих        Сара (2005)
amei (Ава) Uster      Алекс (05.07.2005)   
Boreli (Боряна) Zurich        Надин (10.05.2005)
linda777 (Юлия) Uster      Lucy (09.05.2003)
bet (Петя) БахенбЮлах      Елизабет (07.05.1993),      Патрик (12.10.2003)

Амей
искам шоколаааад  Party
Сара и Надин ми изглеждат идеални за Алекс  Whistling Laughing
Ама ти Ава ли се казваш  newsm78

аха, така се ка3вам
имаш, само кажи какьв...то е ясно, че ще е Линд  Laughing
с Борели сьщо не се по3навахме....САРА е нашата любима Hug Hug Hug

# 147
  • Italia

Джулката е голяма ра Алекс, а и не се по3навахме още с г-жа Дирокова  Hug Heart Eyes

НИе затова сега се колебаем между Томи и Гоги  Heart Eyes

# 148
хехехех
веднага папараците излизат
http://community.webshots.com/photo/477403887/1477415176079524910kRxssX
Първата среща на младите влюбени  Wink Grinning
Alex & Sarah (na Amei & geminarius)

# 149
Ясна работата  Wink
Важно е,че има избор! И то какъв!   bouquet

Хайде изчезвам,..че само ме нерви тоя бавен нет.
Докукане
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт