Отговори
# 165
# 166
айде, отчЕтох се  Party Party Party

Ели, къде си??

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 167
HI
Мамо В ей, чудесни снимки! Вижда се че сте се повеселели! Тя Дидката те е питала вече, а  и аз ще чакам да й отговориш...  Wink
И моето момиченце" ПОХЪрКВА " лекичко и тихичко, но постоянно- от много малка, преди 4 мес й откриха астма- дали е от това? newsm78
Калиданичка  Hug че се сещаш за нас! Дори и да не пиша, ви чета и ми е едно хубаво като знам, че някой мисли и за нас   bouquet аз се депресирам постоянно със заобикалящите ме новини и предпочитам само да ВИ чета и да се разсеивам доколкото може Rolling Eyes
ДиДОлиНКа Как е Викича, свалихте ли Т`и от какво я вдига разбрахте ли? На мойте им давах чайче от анасон/копър за коликите + сиропчета. Ти даваш ли нещичко на Мишето- то как е милото- стискам палци по бързо да ги изкара тез гадни колики!
*Звездолинке честит ТИ рожденник, макар и на патерици! Все така хубаво и с блясък в очите да отбелязвате празниците !
Нанич браво за поканите- струвало си е усилията!
kariluis лекичко и благородничко ти завиждам - за дъжда... тук в близките 5 мес няма да вали  Naughty то мир да има...
Мистик къде се губите с Адашката на моето коте
Ели как сте с Бадемката?
Майка и нашият Тати е същата скица- оставя ли ги сами се прибирам с ясното съзнание, че като се прибера ще се почне- newsm79  newsm75  1dishes  wash
а те тимцата, да са ми здрави:   nnnuu

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 22:52 от Tali Dan

# 168
Мамо В толкова си лъчезарна на тази снимка:
http://s68.photobucket.com/albums/i13/Mama_na_Gogo/wedding_lena_ … ;imgAnch=imgAnch8  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes малко се хората съчетали като при теб външна и вътрешна красота и излъчване!
А пеперудката истинска ли беше?

# 169

ДиДОлиНКа Как е Викича, свалихте ли Т`и от какво я вдига разбрахте ли? На мойте им давах чайче от анасон/копър за коликите + сиропчета. Ти даваш ли нещичко на Мишето- то как е милото- стискам палци по бързо да ги изкара тез гадни колики!

Въобще не знам от какво е тази Т - аз си мисля, че е или от зъби или от ваксината, която му биха в четвъртък newsm78
Ти как си с настроението - нищо не си писала за положението около вас - пращаме ти целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На Мишо за колики му давам Саб Симплекс, чайче от анасон или на Хипп за колики, но то много запича пък ooooh!

Борянка на тази снимка на колко годинки си newsm78 че нещо не мога да определя Wink

Много красив залез си снимала...направо се разтапям като видя нещо подобно....и как искам да съм там Whistling

# 170
айде, отчЕтох се  Party Party Party

Ели, къде си??

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
чакането си заслужаваше  Wink Whistling Grinning
Лелеле Бобииии
много готино гадже си  Hug Hug Hug
http://s68.photobucket.com/albums/i13/Mama_na_Gogo/wedding_lena_ … ;imgAnch=imgAnch8
гледай гледай значи  Wink Party Laughing  bouquet
А както те познавам - макар и виртуално само - с голяяяямо и топло сърце  Hug Hug Hug
Много ме радваш, да знаеш  Wink  bouquet
Като те гледам, просто се чудя защо няма луди опашки пред вас от кандидат гаджета  Wink Grinning
Много смешна снимката с омаяните гости от чехия, австрия и унагрословакия  Mr. Green Mr. Green
А младоженците в много готини поляни са се снимали  Party нищо че бил манияк този фотограф  Wink Laughing
А онези с белите костюми се явяват какви  newsm78
На концерта, твойта снимка пак най хубавата  Wink Laughing
А вашата президентка - за пръв път я виждам  newsm78 Mr. Green

# 171
Сладурки сте вие, и много си ви обичАм. И без да ми казвате всичките комплименти де  Embarassed Hug Hug

ТЕзи с белите дрехи, Ели, са Gotan Project . Това ми беШе изненада във Виена, гледахме ги в операта...Ако ви попадне да ги слуШате, да ми кажете впечатления: аз съм като хипнотизирана...Благодаря за комплиментите...опаШка няма, ама и аз да ти кажа не се натискам (това дето го казах за каШАта...и духането  Mr. Green). Първо изтипосвам Гого пред себе си  Mr. Green

ТАлиданчЕ, и аз това да питам, как сте??? ЗнаеШ ли колко чЕсто си мисля за вас. за всичките. За сладурката ти...заведи я на УНГ, да проверят за "3тата сливица"...много чЕсто се разраства отзад лигавицата при алергично дразнене ...
А пък на въпросчЕто ти и на Дидка, отговорих вечЕ  Hug ОбеЩавам, чЕ ЩЕ кажа ако има Мистър СпеШъл Hug Heart Eyes Засега е един, и се връЩа при мен след седмица  Party Heart Eyes Този ми е колега от унито (беШе единствения финчо с нас), а гаджето му е страхотно, хипхоп танцьорка. Тя беШе в съЩия ден на концерт на Роби Уилямс в Милано...сравнявахме с нея (по телефона) посеЩаемостта на концертите. В Милано са били 80 000 (при нас 35 000), и конструкциите здраво са скърцали. Тя се неШе изпоплаШила...ама на, фен  Grinning

# 172
е нееееееее
писах писах  Close
та на кратко  Confused

Тали Дан
как й открихте астмата  newsm78 болна ли е била каката

Дидонке
дано не е сериозно с Викича  Hug а с Микича имате ли вече режим на кърмене или сте си на поискване  newsm78

kariluis
а Алекс вече добре ли е  Hug
Адска жега, страшен задух, а утре още няколко градуса отгоре дават  ooooh! Crazy
По цял ден ходиме голи и боси с Емчето - добре че сме на последния 4.ти етаж  Mr. Green, и се къпеме на всеки час като сме си у дома... ваната е нон стоп пълна  Crazy Laughing
Сега ми показва Т. вкъщи 32,7  Shocked Crazy ужас вече ooooh! незнам как се живее на по южните ширини Tired

# 173
Дидка, радвам се, чЕ и на теб ти харесват залезите..и на мен са ми любими  Hug Ще взема да ти спретна едни вечЕрни снимки и да ти изпратя...имам си много от тук, все хубави и романтични  Hug

ТалиданчЕ, пеперудката е истинска, аз дори не разбрах за снимката, заЩото ние непрекъснато снимахме красивите съЩества (това в музея на пеперудите във Виена)..И да знаете, купих си едни семена от там, за миниатюрни дръвчЕта (маслиново, и други 2, на които не им знам имената  newsm78) засадила съм семената, да видим какво Ще излезе  Grinning

# 174
...опаШка няма, ама и аз да ти кажа не се натискам (това дето го казах за каШАта...и духането  Mr. Green). Първо изтипосвам Гого пред себе си  Mr. Green
хехехехе Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 смешка си ти, криеш се зад Гогата, а  Wink Laughing Laughing Laughing Hug
А той пък ти е одрал кожата  Wink Heart Eyes
Важното е че вече има спешъл мен  Wink Grinning да не те мислиме много  Wink Grinning
И да не те включваме в някое сладури.ком  Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 175
Предпочитам да не пиша- толкова ми е мъчно, като по цял ден слушам и гледам само смърт... при нас в Тел Авив още не се гърми но Насралла, лидера на Хизбула снощи пак заплаши, че ще ни дойде реда в скоро време. Един познат е пострадал- целия е обгорен... Cry
Eli_cz много кашляше Меди сухо и продължително- диагнозата беше детска астма- израствала се с времето, но ще послушам Боби и ще я заведа да я проверят за 3та сливица, то аз отдавна се каня, ама все... Embarassed време няма...
Добре правите с баните, а тя и Емката сигурно много се кефи!
И ние тук сме все на климатик... но тази год е даже по малка влагата от други...
Цитат
Публикувано на: сряда, 26 юли 2006, 22:20Публикувана от: Eli_cz 
Вмъкни Цитат
Цитат на: mama B в сряда, 26 юли 2006, 22:14
...опаШка няма, ама и аз да ти кажа не се натискам (това дето го казах за каШАта...и духането  ). Първо изтипосвам Гого пред себе си 

хехехехе   
 смешка си ти, криеш се зад Гогата, а     
А той пък ти е одрал кожата    

съгласна на 100%  Peace

# 176
TaliDan-4e, по-напред спиране на лудостта която цари при вас и после дъждец ви пожелавам Hug

Ели, Алекс4ето уж се оправи (от температурата) ама от тогава става по4ти през 4ас (макс през2) цяла нощ, всяка нощ я за биберон я за вода.
На вси4кото отгоре от 3 дена е дал бойкот на млякото - нито го пие нито яде нещо в което сложа адапте. Не знам как да го метна поне по-малко да пиива.... newsm78

А ина4е 4ак сега е маааалко по -4овешка температурата ина4е е жегаааа, а малкия БТР издивява у нас като не го извеждам по-рано следобед заради жегата.

МамаБ, направо като тиинейжър4е изглеждаш, страхотно  bouquet

Калиди4ка , цунки на Дана сладурана.

Звезди аиде пак за4езна.....

# 177
[
Важното е че вече има спешъл мен  Wink Grinning да не те мислиме много  Wink Grinning
И да не те включваме в някое сладури.ком  Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ели, нали се сети, чЕ спеШъл менът е малък, на 5г и половина и си идва след седмица от Бг  Hug Wink Heart Eyes

ТалиданчЕ, да се пазиШ  Sad Не мога да се поставя на мястото ти, просто мозъкът ми отказва да приеме...Само стискам палци всички твои близки да са живи и здрави...А за останалите...моля се да се свърШи...не чÈ вярвам в това  Confused Cry

лека ноЩ, мили слънчЕвки, и приятна веер на другоконтинентките Hug Heart Eyes

аз досега чистих, и сега бегом в леглото, чЕ утре работаааааа

bouquet  bouquet  bouquet

# 178
НИе затова сега се колебаем между Томи и Гоги  Heart Eyes

Няма какво да се колебаете. Боби ти каза какво е решението - да спретнете една малка сладка сестри4ка, 4аровна като Джулката!  Flutter Blush  bouquet

# 179
Дидолинке, ТоС е температура, много ми е дълго да го пиша, извинявай за съкращението, но разбрах отговора на въпроса си, чрез Тали Дан! Hug

...Дори и да не пиша, ви чета и ми е едно хубаво като знам, че някой мисли и за нас ...
Тали Дан, не някой, а всички ние ви мислим, Вас там в таз бойна атмосфера. И аз като Карилиус да Ти пожелая скоро да се оправят нещата и малко дъждец да Ви поръси.

Мамо Б, да Ти кажа и аз че снимките са разкошни, че ти изглеждаш прекрасно- блестящо, невинно и свежарско, ще кажеш че е комплимент. Затова предпочитам да замълча. Лека и приятна нощ Ти желая и бързо минаване на таз последна 1седмица която Те дели от твоя любим малък- голям Мъж в живота Ти. Hug

Майка, добро Ви утро на Вас с Томасчо и лек и хубав нов ден Ви желая! Hug

Джорджа, честит имен ден на свекърва Ти/ нали на 26. беше?/. Да Ви е жива и здрава и все такива вкусотий да Ви готви и да Ви посреща на вилата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт