Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 768
  • 354
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Sinara   bouquet най-накрая схванах. За детските хич не съм се интересувала - ний сме от "богатите".

# 211
Благодаря ви момичета. Аз веднъж съм ходила при Ризова, но само на контролен преглед (нещо се бях ошашкала, но се оказа че ми няма нищо) и наистина не останах очарована. Ама пусто не познавам гинеколозите в Бургас. Знам си само Георгиев и това е. Ще ви послушам и ще си запазя час за Скочева! Сърдечно ви благодаря!   bouquet

# 212
Някой знае ли къде се премести Манията от Младост ?

# 213
  • вкъщи
уф аз пак ще ви се оплаквам.мойта мома днеска орева квартала.ама то и едно посрещане в градината......направо ти идва да ги напсуваш тези бездушни жени.никакъв подход нямат към децата.имам чувството че са там,просто защото трябва до работят нещо,а хич не си обичат професията.днес беше някакава нова госпожа,вместо да се представи,дръпна детето и каза,айде стига си ревала,днес имаме рожденик.
tsachi говорихме с директорката относно биещата госпожа,а тя каза че имала 3 години до пенсия,и трябвало да я изтърпят.другата майка беше бясна,защото детето и няколко пъти е бито от нея и като я види направо изпада в истерия.веднъж заварих следната картинка-всички деца в кръг ,едно по средата се къса до пищи,а тя кара другите деца да повтарят едно след друго ,че е ужасно,защото се е напишкало.направо обезумях.мойта като се беше напишкала веднъж ми го натяква 2 седмици.силно се надявам септември като сформират групи с деца на нейна възраст и си е при нейната госпожа да свикне и да ходи без проблеми.а като си спомня с какъв кеф ходеше на ясла......дано не се травмира детенцето ми..
сори че ви занимавам с мойте проблеми,ама ми е толкова мъчно и няма на кого да споделя толкова рано.толкова ни е опорочена системата на образованието,защо се допуска да ни тормозят децата?
знаете ли в кoлкo часа започва първото представление в цирка ?

# 214
уф аз пак ще ви се оплаквам.мойта мома днеска орева квартала.ама то и едно посрещане в градината......направо ти идва да ги напсуваш тези бездушни жени.никакъв подход нямат към децата.имам чувството че са там,просто защото трябва до работят нещо,а хич не си обичат професията.днес беше някакава нова госпожа,вместо да се представи,дръпна детето и каза,айде стига си ревала,днес имаме рожденик.
tsachi говорихме с директорката относно биещата госпожа,а тя каза че имала 3 години до пенсия,и трябвало да я изтърпят.другата майка беше бясна,защото детето и няколко пъти е бито от нея и като я види направо изпада в истерия.веднъж заварих следната картинка-всички деца в кръг ,едно по средата се къса до пищи,а тя кара другите деца да повтарят едно след друго ,че е ужасно,защото се е напишкало.направо обезумях.мойта като се беше напишкала веднъж ми го натяква 2 седмици.силно се надявам септември като сформират групи с деца на нейна възраст и си е при нейната госпожа да свикне и да ходи без проблеми.а като си спомня с какъв кеф ходеше на ясла......дано не се травмира детенцето ми..
сори че ви занимавам с мойте проблеми,ама ми е толкова мъчно и няма на кого да споделя толкова рано.толкова ни е опорочена системата на образованието,защо се допуска да ни тормозят децата?
знаете ли в кoлкo часа започва първото представление в цирка ?

в 17.30, започват да пускат половин час преди това.

По въпроса с госпожата: Смятам, че дори и половин година да й остава до пенсия на въпросната, не трябва да търпите поведението й. Говори отново с директорката и ако не вземе мерки, сезирайте Инспектората по образование. Да видим като я заплашва уволнение преди пенсия, дали няма да си коригира поведението. честно, в случая и директорката си плаче за наказание. Кажи коя е детската градина?

Не знам какъв тип човек си, не че аз съм скандалджийка, но не бих допуснала да ме третират като жертва. още по-малко детето ми. Че то аз не съм го удряла, та тази ли , дето нито го е носила, нито родила, тнито треперила... че и й се плаща, за да възпитава #Cussing out На всяка цена жалба до Директорката на градината, ако трябва, и в бургаските вестници я изтипосай, и в Скат се обади - те и без това се чудят от къде да изкопаят новини да си запълнят блока.

# 215
  • вкъщи
градината е райна княгиня

# 216
  • вкъщи
ellyst  нали и вие сте в славейков,в коя градина ходи твойто дете

# 217
Коя е тази детска градина? Все пове4е се наплашвам. Болницата не бива, в градините бият. Май второ дете няма да раждам в Бургас.

# 218
Докато пиша, ти си драснала коя е. А къде е?

# 219
  • вкъщи
в славейков е.е вие не си мислете ,че всички учителки в тази градина са такива.госпожата ,която ще поеме първа група през септември е много свястна.винаги като види детенцето ми го гушка и наистина си личи,че работи с удоволствие.сега лятото са в отпуск и са сборна група с големи деца.
.

# 220
  • Бургас
Ако имате възможност, не пускайте децата си на градина, докато там се вихри някой змей!
Казвам го от личен опит. През изминалата година имахме истински премеждия със сина ми, въздействието на такива некачествени педагози върху детската психика е страшно!

# 221
градината е райна княгиня
Не е ли тази до 55 блок?

# 222
  • вкъщи
да до 55 блок е.ами аз не я бях пускала цял месец.сега въпросната госпожа май е в отпуска.днес беше някакава друга,ама и тя ми се стори същата скрипя.нали ви казвам от септември ще е при свестни госпожи,дано дотогава не се травмира и да намрази градината съвсем.усещам я че ходи с нежелание,не се отпуска и не играе.ама те и децата са с 2- 3 години по големи.само още едно момченце е колкото нея.

# 223
Моята е в 3 ОДЗ- Звънче, под у-ще Антон Страшимиров. записахме я там, защото ми е на крачка от вкъщи и има ясла. Да чукна на дърво, но беше на 1г.8 мес. като я дадохме, досега проблем не сме имали... Много съм доволна и от лелите в яслата, и от госпожите в градината. 

Давам си сметка, че донякъде е и въпрос на късмет, защото това че има една или две откачени госпожи, не прави градината лоша, но ако се отчете подобна ситуация, то тя в никакъм случай не бива да се оставя без реакция. За да не се превърне в рецидив.  Да не говорим, че в повечето случаи ръководството на градината не знае изобщо за възпитателните прийоми на някоя такава госпожа.  Мариянамама, във вашия случай конкретно, смятам че директорката има дори и по-голяма вина, задето знае и допуска подобно поведение. 

# 224
  • вкъщи
и мойта ходеше на ясла в звънче.трудно свикна ,но после ходеше с удоволствие.и сега съжалявам че я отписах толкова рано.защото ще навърши 3 г септември.но яслата ни е много далеч.
 за вината на директорката съм съгласна.не ми се занимава с жалби и тем подобни,просто защото детето ми от септември ще е при други госпожи.

Общи условия

Активация на акаунт