Иде Коледата вече, лази майското човече! - Тема 3

• 22 233
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Ох и аз нямам голям успех с това гърне Sad. Слагам я от скоро, отначало реших да я слагам само сутрин, след ядене, понеже си акаше по график. Няколко пъти имаше попадение и се изходихме в гърнето, но напоследък графика е тотално различен и немога да я хвана. Тя дава индикации много ясни когато започне да ака и аз веднага почвам да я събличам, но или изпускам момента и вече е свършила работата или я прекъсвам и тя седи по 10-15 Мин на гърнето и не се изхожда. После си го свършва когато реши. Освен и аз да започна да я слагам след всяко ставане и ядене 🤷.

# 571
Аз съм го слагала няколко пъти. В последно време изобщо не стигам до там, ама днес си мислех да започна малко по-редовно. И при него акането сутрин не е факт вече, а самото то е като на новородено, защото от две седмици моят кара само на мляко. Индикации няма като ще прави нещо. Сутрин се буди свеж като краставичка, за разлика от майка си, която заспива след 2:00. Та докато се осиферя да се надигна и първото пишкане го изпускам. Пффф, не ми стигат другите дневни борби, ами и това гърне сега...

# 572
  • София
Ако ти е трудно и натоварващо изобщо не го прави. И без това детето не е наясно и не умее да стиска и да се контролира, че да го прави съзнателно в гърне. Слагайго по два три пъти на ден просто , за да създадеш навик, но не се напрягай да хванеш всяко ако. Моя човек се оказа, че го е страх на тоалетната, та ще изчакам още малко и пак ще пробвам

# 573
И моя го беше страх , започнах да го слагам някъде да го вижда да играе с него .. но ако го сложа все иска да става .. има време ще се научат Simple Smile

# 574
Момичета,
С гърненце и ние същия проблем
Макар че си е и с постоянен запек, тска че не я натискам много дс седи и нз когс ще ака..
Да ви попитам на почти 11м - тъй като сутрин АМ не я наяжда, могс ло направо плодово с овесени да давам за закуска?
Започна да си променя режима, само веднъж дрямка около обяд 🙄
Т.е. Дали мога примерно сутрин окооо 8ч овесени с плодове
Около 12ч кус кус/елда или др зеленчуково....
И само преди лягане- АМ

# 575
Детето знае най-добре Simple Smile Аз от три месеца, че и повече, предлагам и сутрин ядене. От поне месец - и вечер. Е, не яде, ама да кажа.

# 576
  • София
AЗ пък сутрин отдавна не давам мляко. Но моят спи до 9-9:30 и направо закуска. Ако ставаше в 6 сигурно щях да бутам шише.
Аз не знам какво им се плашите с това ядене 😁 Те станаха големи магарета вече. Нашият с 2 зъба яде всичко: давам цял банан, парче кекс, кифличка- отхапва и дъвче като че има 32 зъба
От няколко дни става през ноща, изправя се и реве. Взимам го при нас и още не съм легнала, а той откъртил. Дали Не започва период на спане между нас 🙄 Едвам ще го изтрая ако спи между нас следващите 2-3 години

# 577
  • Sofia
Аз също давам закуска, понякога с АМ, понякога без и така само вечер ми остава АМ. Вечеря също предлагам отскоро към 19-19:30, обикновенно е някаква супичка и си я хапва сладко, сладко, но след това си изпива и млякото преди лягане и то цяла доза Simple Smile. Когато закуската е без АМ, например овесени ядки с плод, предлагам за СЗ АМ с бисквитки, така гледам д има сумарно за деня около 500мл АМ. Тази схема ми харесва и мисля да я запазя до годинка и малко. Останалите хранения с ни на твърда храна Simple Smile.

# 578
Здравейте, включвам се с въпрос
Какви обувки сте взели или ще взимате сега за пролетта...до сега вътре беше с буйки, но за на вън ми се иска да взема някакви маратонки (nike, puma...). Не знам дали ще са му удобни и дали е ок да е с такива.
Отворена съм за предложения, може и линкове към сайта...може и на лично съобщение, ако тук в проблем

Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 579
Аз взех на Zeazoo за "босо" ходене. За другите такива марки мааалко ми се свиди към този момент. Обух ги веднъж като го изкарвах на терасата преди да завали сняг и нямаше голям успех. Постоянно ги сваля. Не е нещо неочаквано, де, аз не съм му обувала нищо никога. Вкъщи е бос или с чорапи, навън предимно го нося и пак е с чорапи или едни неопренови ботуши от Мама Мишка. Има два чифта пантофи - по един за преди и след кръщенето през ноември и то само защото аутфитът го изискваше. Разбира се, вече не му стават, моят върви крачун. 13,3см му измериха крачето. Подозирам предстояща борба относно обувките.

# 580
Какви обувки сте взели или ще взимате сега за пролетта...до сега вътре беше с буйки, но за на вън ми се иска да взема някакви маратонки (nike, puma...). Не знам дали ще са му удобни и дали е ок да е с такива.
Отворена съм за предложения, може и линкове към сайта...може и на лично съобщение, ако тук в проблем

Здравей,
Проходило ли е детенцето?
Защото Адидас, Найк и др марки не са подходящи за прохождащо. Ако е само за outfit в количката - ок като аксесоар
Има на Дайхман - Elefanten, разбира се и др марки като Примиджи, Колев и Колев и т.н , които са зс прохождащи
Зависи с каква цел ще избираш обувчиците 😉

# 581
Здравейте Simple Smile
Моето дете също винаги е било босо или по чорапи. През студените дни му слагах едни меки ботушки бебешки . Сега когато се налага да излиза вече му трябват обувки със сигурност.
Bella Mi ще обясниш ли защо адидас ,найк и т.н. не са подходящи? Аз идея нямам какви трябва да взема 🤷♀

# 582

Здравей,
Проходило ли е детенцето?
Защото Адидас, Найк и др марки не са подходящи за прохождащо. Ако е само за outfit в количката - ок като аксесоар
Има на Дайхман - Elefanten, разбира се и др марки като Примиджи, Колев и Колев и т.н , които са зс прохождащи
Зависи с каква цел ще избираш обувчиците 😉

Отпуска се, но още е нестабилен.....не искам да са само за аксесоар, а да си ходи с тях

# 583
Ние взехме найк на малкия, които вече
са му малки. Носи ги два месеца. Сега ще взем пак същите, защото стм адски доволна. Детето стпва стабилно на цял крак, готов е да проходи. Стъпва стабилно. Сега му поръчах кецове конверс и маратонки пума. Чакам да пристигнат. Изгледат ми удобни, ще видим как ще е. Искам да има поне два три чифта, които да сменям, защото той непрекъснато е с обувки. По лесно стъпва и му е по удобно да ходи. Взех обувки на кларкс от англия, които бяха с невероятна подметка удобни но... испрах ги и погрешка с дрехите ги мушнах в сушилнята и съсипах подметките.   

# 584
  • София
Моето момче ходи навън( преди снега и карантината) с тези

Следващият номер му поръчах тези:

Някога първите обувки на каката бяха геокс. За мен всяка марка е Ок, само искам да са със свод и да са естествена кожа, щото как се потят детските крачета 🤪

Общи условия

Активация на акаунт